BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

vineri, 24 august 2012

- Oare ce căutăm în UE? Oare mai trebuie să rămână, România, în UE?

Se pare că nu numai eu mă întreb ce căutăm în UE, cand salariile si pensiile sunt de vreo 10 ori mai mici în România decât în UE dar avem preţuri egale şi chiar mai mari ca în UE. Pe de altă parte am văzut cu toţii că UE susţine dictatura şi a impus măsuri de tip rusesc în România (cvorum la referendum), distrugând orice urmă de democraţie în România şi, când distrugi democraţia unui popor, rămân doar naţionalismul şi violenţa ca singure opţiuni... Sper să nu se întâmple astfel de lucruri la noi... Dar nu se ştie... Iată câteva lucruri despre UE...





Singura soluție pentru România, ca să ne păstrăm independența, suveranitatea, identitatea națională, toate bogățiile României, etc., este ieșirea României din UE, al IV-lea REICH, care este o cloacă a corupției.

8 comentarii:

  1. Nu e corect cum ne trateaza UE, decat

    asa mai bine LIBERI. Ca asa ne simtim subjugati.

    RăspundețiȘtergere
  2. Clar ca ne ...ute cu ceasul de la gara. Numai ca daca iesim din UE, ne vor trimite acasa si pe cei 5 milioane de romani pripasiti prin UE. Asta inseamna 5 milioane de someri noi, lucru care va determina un colaps social major.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. corect ai dreptate .dacă se întorc cei peste 5 milioane de români toată EU va fi lăsată cu fundul în baltă.
      si le-ar trebui o lectie .Români sunt sclavi europeni .
      numai atunci vom fi apreciați .
      sa vad un neamț spaniol italian etc.ca lucrează ca gradinar șofer îngrijitor de bătrâni copii etc sa fie plătiți la fel cum sunt plătiți români .

      Ștergere
    2. Gresit.
      Patronii romani se plang de faptul ca nu mai exista forta de munca in Romania si ca trebuie sa importe din China, Tailanda, etc.

      Ștergere
  3. Bogatiile Romaniei nu au furate de catre europeni, ci vandute de romani companiilor din afara. Nu-i de parca au venit europenii si ne-au luat padurile cu forta.

    Uniunea Europeana nu este al IV REICH, asa cum sustineti Dvs. si imi pare rau ca aveti aceasta gandire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au fost "vandute" contra acceptarii in UE si Nato...
      Romania, bogata in resurse minerale si energetice, a fost mereu santajata de UE si SUA.

      Ștergere
    2. UE = al IV-lea Reich nu este doar parerea mea.
      Au spus-o si grecii, polonezii si, chiar, ungurii.

      Ștergere
  4. Eu nu susțin românismul mai bune sunt companiile străine decât firmele romanestr patroni români sunt niste scursuri care muncesti la ei și nu îți dă bani .daca nu Eram in UE ne manca viermi.

    RăspundețiȘtergere