BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

joi, 23 august 2012

- Parlamentari! Puteţi scăpa România de dictatorul Băsescu. Aveţi curajul să o faceţi?

Prevederile legislaţiei din România sunt foarte clare privind demiterea preşedintelui:

"Legea 3 / 2000 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului

"CAPITOLUL I
Dispoziţii generale
Art. 5
(1) Referendumul naţional şi referendumul local se organizează şi se desfăşoară potrivit prevederilor prezentei legi.
(2) Referendumul este valabil dacă la acesta participă cel puţin jumătate plus unul din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente."


"CAPITOLUL II
Organizarea referendumului naţional

SECŢIUNEA a 2-a
Referendumul privind demiterea Preşedintelui României
Art. 10
Prin derogare de la art. 5 alin. (2), demiterea Preşedintelui României este aprobată dacă a întrunit majoritatea voturilor valabil exprimate ale cetăţenilor care au participat la referendum." (DECI, CONFORM ACESTEI PREVEDERI, BĂSESCU ESTE DEMIS ŞI PARLAMENTUL TREBUIE SĂ PUNĂ ÎN APLICARE ACEASTĂ PREVEDERE)"


Dumneavoastră, parlamentarii, aveţi 


curajul să o puneţi în aplicare?

2 comentarii:

  1. Gresiti profund in ce sustineti pe fb la Antena 3, prin indemnurile dv de a nu mai vota USL! Cine ar putea sa ne mai scape de Basescu, Dan Diaconescu Direct? Nu mai demoralizati lumea, si asa suntem suparati rau!

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca Senatorul Ioan Ghise vrea sa termine ce am inceput eu acum vro doua saptamini cu citatul de mai jos. Bravo si cinste lui. Da-tii tot sprijinul lui Ghise, parlamentari redusi mintal si ignorati, dispretuitori de valoarea intelectului lui Ghise.... Si terminati ce a-ti inceput voi insisi acum doua luni; frumos si legal. Nu e nevoie de nici o alta suspendare, idiotilor. Tot ce trebuie sa face-ti este sa ziceti DA la intiativa lui Ghise. Simplu si usor chiar si pentru redusii mintal.

    LIBERETATEA NU SE CERE CI SE IA…., luati-o de la cel ce s-a ridicat primul pentru democratie in 15 decemberie 1989, la Timisoara.
    SOLUTIE pentru eliminarea lui Basescu acum: PARLAMENTUL ARE AUTORITATEA DE A APROBA REFERENDUL SI DE A-L DEMITE pe suspendatul.
    Crin + Victoras; Puteti face asta legal si v-a fi inghitit de SUA + EU pentru simplu fapt ca in aceste tari politicienii nu vor avea curajul sa critice votul democratic al 88% din electorat. Ascultati asta de la unul ce traieste de 22 de ani in SUA. In plus in sistemele democratice occidentale parlamentul are ultimiul cuvint asupra judiciarului si au autoritatea de a veghea asupra corectitudinea puterii judecatoresti, iar o decizie a Parlamentului Romaniei v-a fi acceptata; EU + SUA nu vor avea incotro… Nici unde in occident judiciarul nu e stat in stat
    SUA + UE ii doare in paispe de Basescu; tot ce vor ei este stabilitate; iar prin o astfel de hotarire a Parlamentului Romaniei se stabilesste stabilitatea. Punct.
    Este stupida parerea romanilor vehiculata din nesiguranta de sine, ca SUA + EU il vor pe Basescu...
    Amintitiva de 1918. Romanii si-au LUAT Unirea, occidentul nu le-a dat-o… Crin + Victoras. Asa trebuie sa o face-ti si acum- sa LUATI LIBERATEA ROMANIEI din ghiarele tiraniei procurorilor corupti; eu nu va pot duce de mina sa o faceti - va trebui sa va cresca curajul sa o faceti singuri.
    In mod tehnic CCR a validat referendul prin decizia sa ca s-a desfasurat corect si potrivit legii. Tot ce trebuie sa faca Parlamentul este sa decida in plen ca: 1) pe baza datelor actualizate CCR a gresit ca cvorumul nu a fost indeplinit, 2) iar in plus, cvorumul este impotriva legii si hotaririi Guvernului ce a demarat referendum. Simplu! PDL + Basescu nu au sprijinul popular sa se opuna, iar SUA + EU o vor inghiti!
    Romanul de rind nu realizeaza mare lucru iesind in strada... E naiv sa se creada ca Basescu se v-a simti si v-a demisiona. Ce trebuie romanul de rind poate sa faca eficient este sa exercite presuini asupra parlementarilor ce il reprezinta, sa le creasca curajul si sa adopte o hotarire in Parlament cum am explicat mai sus.
    ACUM ORI NICIODATA! Au trecut peste 20 de ani de cind prietenii mei au murit linga mine pentru LIBERTATEA ROMANIEI. Crin + Victorasi, e timpul sa va creasca si voua ceva curaj…
    A-ti facut citeva greseli in a ceda presiunilor SUA + EU care nu au stiut alfel decit ce au invatat si ei din propaganda lui suspendatul, pentru ca voi nu a-ti facut diplomatie internationala. Ei, acum la sfirsit puteti sa o dregeti. Succes!
    Cititori, va rog sa dati mai departe, poate ajunge la urechile lui Crin + Victoras; care, daca face ce am scris mai sus, ii voi chema Victor de acum incolo….

    https://www.facebook.com/pages/Primul-luptator-pentru-democratie-din-Timisoara-1989/247737535279006

    P.S. Dupa ultilmele declaratii a interimului si ale coabitatorului… Crin A si Victor P nu merita timpul meu! Sint dispusi sa cedeze f f f usor si sa se complaca, ca atita stiu- nu stiu cum sa cistige si cum sa invinga. Pacat de timpul ce l-am pierdut in ultimele zile sustinindu-i in loc sa i-mi vad de nu putinele mele proiectele ecologice si artistice. Daca interimarul si coabitatorul au cedat, poate dvs. lua-ti initiative in strada si reusiti sa-i convigeti pe parlamantari sa actioneze luni, pentru ca eu, de peste ocean nu pot. ESTE IN PUTEREA DVS. SA IL SCHIMBATI PE BASESCU, IMPUNINDULE PARLAMENTARILOR DVS SA O FACA.
    Initiativa senatorului IOAN GHISE este DE VOTAT

    RăspundețiȘtergere