BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

joi, 17 mai 2012

- Am avut dreptate: Sindicatul "Muntele" nu este reprezentativ

   Lupta noastră de a arăta ca Sindicatul "Muntele" nu este reprezentativ, chiar daca era şi este susţinut de CNH SA Petroşani, a dat roade ieri, 16.05.2012, când îmi aniversam ziua de naştere. A fost un cadou superb faptul că Tribunalul Hunedoara a anulat, în totalitate, hotărârea dată de Judecătoria Petroşani.
  Acest fapt demonstrează corupţia dintre Sindicatul "Muntele" şi CNH SA Petroşani care este în detrimentul angajaţilor. Mai demonstrează că, cei din Sindicatul "Muntele" au făcut uz de fals, fals în declaraţii oficiale, în declaraţii publice şi în acte oficiale şi juridice. Toate aceste fapte sunt fapte penale. De asemenea, niciunul din actele semnate de cei de la Sindicatul "Muntele" nu este valid. Adică, toate aceste acte devin nule de fapt. Din acest moment aştept hotărârea şi motivarea hotărârii şi, în funcţie de acestea, voi demara acuzaţiile penale împotriva celor din Sindicatul "Muntele" pentru faptele arătate şi împotriva celor din CNH SA Petroşani pentru imixtiune în miscarea sindicală din mineritul Văii Jiului şi pentru favorizarea infractorilor de la Sindicatul "Muntele".
   Sper, totuşi, ca procuratura să se autosesize, DIN PROPRIE INIŢIATIVĂ ( spun asta din cauza că, de obicei, se "autosesizează" doar după multe plângeri şi sesizări ).
MESAGERUL HUNEDOREAN


RECURSUL ŞI CONCLUZIILE SCRISE, DE SUBSEMNATUL LA DOSAR, ÎN NUMELE UNM-VJNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu