BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

joi, 4 august 2011

- Ilegalităţi la semnarea CCM al CNH SA Petroşani

CCM-ul CNH-ului a fost semnat de lideri care pot fi numiţi infractori şi care, în cârdăşie cu cei din conducerea CNH au exclus de la negocieri alte 2 sindicate care aveau mandat pentru negociera CCM-ului şi care au avut şi documentele necesare în timpul stabilit. Primul sindicat, SMLVJ-2008, nu a fost convocat deloc. Al doilea sindicat, SMD EM Vulcan, a primit un fax pe adresa conducerii la orele 10,05 pentru a se prezenta la CNH la orele 11,00 şi i-a fost comunicat, acest fax, la orele 12,45. Doar dacă ar fi fost, în biroul cu fax-ul, vreun reprezentant al SMD EM Vulcan în momentul primirii acestui fax, acesta ar fi avut timp să se prezinte la CNH la ora stabilită. Din acestea reiese, mai mult decât clar, că s-a făcut totul pentru excluderea de la negocieri a celor două sindicate. Acum să trecem şi la faptul că semnatarii CCM-ului, din partea sindicatelor şi nu numai, în mare parte pot fi numiţi infractori: în 30.12.2010, patru din semnatarii CCM-ului din seara sau noaptea zilei de 01.08.2011 ( parcă seamănă cu modul în care a fost fraudată Legea pensiilor în Parlament), au semnat un act adiţional la CCM al CNH pe 2008 prin care erau eliminate gratuităţile către pensionari, încălcându-se, astfel, HG 670/1990, existând şi plângere penală împotriva tuturor semnatarilor actului adiţional la Parchet: http://valter-cojman.blogspot.com/2011/06/plangere-penala-impotriva-celor-care-au.html . Aceştia sunt:
1) Jujan Constantin - dir. gen. al CNH;
2) Temneanu Ion - preş. al SLI EM Petrila;
3) Jurca Ştefan Adrian - preş. al SL EM Livezeni + vicepreş. Sindicatul Muntele;
4) Zamora Gabriel Dan - preş. al S EM Lonea 2004 + vicepreş. Sindicatul Muntele.
  Cei care au citit sau au cunoscut Legea sindicatelor şi/sau au luat la cunoştiinţă de Legea 62/2011 ştiu că nu poţi face parte din două sindicate la acelaşi angajator ( art. 3 al 4) din Legea 62/2011 ). Aceasta este o altă încălcare a legii făcută de cei doi cu litere accentuate. Pe lângă aceştia mai pot fi găsiţi următorii:
1) Nica Petre - preş. interimar ( de peste 4 ani ) al SL EM Lupeni + preş. al Sindicatului Muntele;
2) Domokos Laszlo - preş. al SL EM Paroşeni + preş. executiv al Sindicatului Muntele;
3) Pavăl Robert - preş. al S " Solidaritatea 99" EM Livezeni + secretar al Sindicatului Muntele.
Pentru încălcarea art.3 alineat 4) din Legea 62 / 2011 de către cei cinci lideri, există o sesizare către Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani:


În continuare veţi găsi şi alte documente care atestă faptul că, mare parte din cei care au semnat acest ultim CCM al CNH din 01.08.2011 prin care au continuat să încalce HG 670/1990, pot fi consideraşi infractori:Chiar şi presa s-a sesizat în această privinţă:Poate, în felul acesta, aceşti indivizi, care calcă în picioare legile ţării, drepturile membrilor de sindicat şi îşi bat joc de pensionari, vor fi pedepsiţi în conformitate cu legile acestei ţări.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu