BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

joi, 5 ianuarie 2012

- Vă reamintesc + mici completări...

Ăştia sunt indivizii adulaţi de Centrala Minieră Meridian... Cei cinstiţi au fost daţi de o parte... Prevăd că foarte curând, Centrala Minieră Meridian şi CSN Meridian, vor fi trădate de aceşti indivizi şi, atunci, cei de la Meridian, îşi vor întoarce faţa către cei cinstiţi care au menţinut Meridian-ul în Valea Jiului în ciuda tuturor greutăţilor întâmpinate, în ciuda tuturor represaliilor la care au fost supuşi. Numai să nu fie prea târziu pentru că şi aceşti oameni cinstiţi, odată trădaţi de Meridian, este posibil să întoarcă spatele Meridianului.


Postez ce am comentat azi, 05.01.2012, pe mai multe forumuri şi pe facebook:

"Cu lideri corupti, cu lideri infractori, cu lideri santajabili, MINERII au pierdut si vor mai pierde multe drepturi. Asa cum au tradat, acesti lideri, mineritul prin acceptarea disponibilizarilor si inchiderilor de mine, minerii prin reducerile sau eliminarea drepturilor, pe minerii disponibilizati in 2010 si 2011 si pe pensionarii mineri, asa vor trada, de acum incolo, si pe ceilalti mineri pentru ca lor, asa zisilor lideri, sa le fie bine, sa fie platiti de sucursalele CNH fara sa presteze posturile pentru care sunt pontati ( deci pontaj fictiv ) si sa incaseze o groaza de bani nemeritati si de la sindicate… Din pacate, asa cum am mai spus, lasitatea minerilor duce la huzurul coruptilor din sindicalismul miner. Pacat ca in Romania nu exista organe de ancheta corecte si competente si nici justitie reala… Ce bine ar duce-o romanii daca ar exista acestea…"

A se citi şi :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu