BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

joi, 1 decembrie 2011

- Dovezi de prostie, imbecilitate şi / sau sindicalism de râsul curcilor

  În ultima perioadă se zvoneşte că sindicatele care, cică, fac parte din Sindicatul Muntele ???!!! ( a se citi definiţia sindicatului ), ştiindu-se cu musca pe căciulă, îi vor pune pe membrii să semneze o adeziune către Sindicatul Muntele în momentul acordării berilor. Ca preambul la această acţiune, au pus în circulaţie, pe la sucursalele CNH, o broşură pe care, citind-o, nu o poţi considera decât opera unor duşi cu pluta. Orice om, care gândeşte un pic, ar considera-o ca o glumă de prost gust sau o imbecilitate. Pentru a vă edifica, am să vă postez broşura în cauză, făcând şi comentariile de rigoare, acolo unde este cazul:
Prin titlul broşurii au târât în noroi atât numele Centralei Miniere Meridian cât şi numele CNH pentru că sunt sigur că, cele două, nu au niciun amestec în editarea acestei broşuri prosteşti...Pe vremea când informam membrii de sindicat şi pe ceilalţi angajaţi ai EM Lupeni, Nica Petre, actualul preşedinte al Sind. Muntele şi lider interimar de vreo 4 ani al SLEM Lupeni a cerut conducerii EM Lupeni, în speţă, directorului Petrar Adrian, să demoleze afişierul Departamentului "Vlad Ţepeş" din cadrul SMLVJ-2008, pentru că deranja prin informaţiile care erau la zi şi, el şi conducerea, nu mai puteau prostii minerii. Detalii mai multe aici: http://www.ziarulincomodvj.ro/la-e-m-lupeni-membrii-de-sindicat-si-ceilalti-angajati-nu-au-dreptul-la-informare Aici, la pagina 2 sunt mai multe de evidenţiat de la gramatica, punctuaţia şi exprimarea sub orice critică ( la nivelul unor analfabeţi, mai bine zis, exemplu fiind primul aliniat cu litere îngroşate la care punctul şi virgula sunt opţionale pentru că textul nu are nici cap nici coadă, la care adaug şi următorul citat: "C.C.M. de muncă" ) până la denaturarea definiţiei sindicatului. Au avut, însă, dreptate punând în ghilimele cuvântul "sindicat" pentru că Sindicatul Muntele este un sindicat în ghilimele. De aceea au modificat şi definiţia sindicatului. Adevărata definiţe, conform Legii 62/2011, art. 1 litera w) este: "sindicat — forma de organizare voluntara a angajatilor, in scopul apararii drepturilor si promovarii intereselor lor profesionale, economice si sociale in relatia cu angajatorul."
La un moment dat, dau dreptate Federaţiei Naţionale a Muncii şi Uniunii Naţionale a Muncii Valea Jiului ( pe care aceşti indivizi le hulesc şi nu le suportă din cauză că sunt conduse de oameni cinstiţi şi care nu se lasă corupţi ) punând sub semnul întrebării SC CEH SA şi includerea CNH în acest complex...
Aici, în pagina 3, Legea 62/2011 s-a transformat în legea 62/2006:
( Legea 62 din 22 martie 2006 (Legea 62/2006) privind completarea Legii locuintei nr. 114/1996 Publicat in Monitorul Oficial 268 din 24 martie 2006 (M. Of. 268/2006 ).
 În acelaşi timp, liderii Sind. Muntele demonstrează că habar nu au că, proiectul HG de înfiinţare a SC CEH SA este, din 12 octombrie 2011, HG 1023/12.10.2011 şi a fost publicată în Monitorul oficial nr. 750 din 25.10.2011, hotărâre pe care UNMVJ a contestat-o la Curtea de apel Bucureşti în dosarul 9871/2/2011 cu termen de judecată în 09.02.2012: http://valter-cojman.blogspot.com/2011/11/lamuriri-privind-contestarea-hg.html 
Aici, în pagina 4, este cea mai mare tâmpenie văzută vreodată în ceea ce priveste sindicatele: "angajatorii trebuie să fie organizaţi în sindicate"...
După atâtea dovezi de tâmpenie, aici în pagina 5, mai apare o tâmpenie: "Federaţia Naţională Centrala Minieră Meridian". Această titulatură NU EXISTĂ.

De ce neapărat unificarea sindicală sub sindicatul Muntele care este înfiinţat cu o mulţime de ilegalităţi la bază, când există, din 2009, un sindicat înfiinţat perfect legal la nivel de CNH şi care are în componenţă departamente la o parte din sucursalele CNH: SINDICATUL MINIER LIBERTATEA VALEA JIULUI-2008. Probabil ar fi avut la toate sucursalele dacă nu erau şicanele, ameninţările şi represaliile împotriva acestui sindicat şi a membrilor săi din partea liderilor, de la o mare parte din sindicatele enunţate în broşură, în cârdăşie crasă cu conducerile sucursalelor şi, chiar, conducerea CNH.
Din tot cuprinsul acestei broşuri de toată jena, am tot văzut faptul că este necesară unitatea sindicală... Este un lucru pe care l-am afirmat şi eu de ani de zile (  Iunctis (junctis) viribus = unitatea face forţa ) dar, doar cu anumite condiţii... Una din aceste condiţii este ORGANIZAREA DE ALEGERI SINDICALE GENERALE, CU PARTICIPAREA TUTUROR MEMBRILOR, ALEGERI CARE SĂ FIE LIBERE ŞI CORECTE, acţiune care nu s-a făcut de ani buni la o mare parte din sindicatele din lista pusă în paginile 5 şi 6 ale acestei broşuri, pentru că cei din fruntea acestor sindicate şi-ar fi pierdut postul ocupat datorită faptului că au demonstrat că nu-i mai reprezintă pe mineri, trădându-i atât pe activi, pe cei disponibilizaţi cât şi pe cei pensionaţi. Amintesc câteva acte:
- actul adiţional sau protocolul din martie 2010 prin care, cei care urmau să se disponibilizeze de la 01.04.2010, au fost jefuiţi de primele de Paşti ( http://aparati-va-drepturile.blogspot.com/2010/04/4-protocol-discriminator-sau-uitati.html );
- actul adiţional criminal din 30.12.2010 prin care pensionarii au fost jefuiţi de gratuităţile la care aveau dreptul prin HCM 1638/1957 şi HG 670/1990 ( http://valter-cojman.blogspot.com/2011/01/act-aditional-la-ccm2008-din-30122010.html );
- disponibilizările din octombrie 2011 fără a avea sumele necesare plăţilor compensatorii. În acest caz, sindicatele criminale care au semnat pentru jefuirea disponibilizatilor din 2010, jefuirea pensionarilor mineri, ar fi putut să dea dovadă că, totuşi, reprezintă minerii nesemnând pentru disponibilizări până nu erau disponibili banii pentru plăţile compensatorii. Din păcate au demonstrat că rămân consecvente trădării minerilor şi şi-au dat acordul pentru disponibilizări.


Concluzie: În locul celor care conduc Centrala Minieră Meridian aş intra în pământ de ruşine cu astfel de oameni sau aş pune oameni competenţi care sa-i conducă pe aceşti imbecili care au distrus sindicalismul prin trădări, prin corupţie, prin traseim sindical şi prin ticăloşie. În caz de forţă majoră, mai bine m-aş lipsi de astfel de elemente care mi-ar păta obrazul şi numele.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu