BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

duminică, 2 decembrie 2012

- Securiştii băsişti agresează şi arestează cetăţenii care scandează contra dictatorului 01.12.2012

http://stareanatiunii.com/serviciile-secrete-au-provocat-pe-cei-care-huiduiau-pe-basescu.html

2 comentarii:

  1. Felicitari pentru curajul Dvs. Domnule Cojman. Sper din tot sufletul sa scapam de dictatura si mai ales de securisti. Ajunge, au facut ce au vrut in aceasta tara. Mi scarba de interventia Presedintelui din aceasta seara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Si mie mi-e scarba de individ dar ma bucur ca iese si ataca USL-ul si pe Ponta... Cu fiecare atac tot mai multi oameni care renuntasera sa voteze dupa referendum au inceput sa se hotarasca sa nu stea de o parte si sa participe la vot pentru a scapa de guvernatorul dictator. Si eu ma numar printre acestia...

      Ștergere