BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

miercuri, 12 decembrie 2012

- Băsescu poate fi suspendat şi judecat pentru înaltă trădare

   Faptele guvernatorului României, cu ocazia suspendării şi campaniei pentru referendumul din 29.07.2012, pot fi catalogate ca fapte de înaltă trădare. Prin emiterea tezei false că în România se derulează o LOVITURĂ DE STAT dată de USL şi celelalte minciuni debitate oficialilor UE şi publicate în presa străină, prin diferite slugi aflate în solda lui Băsescu şi plătite din banul public, au afectat grav imaginea şi economia României şi a depreciat moneda națională  fiind,astfel, afectat grav interesul naţional. În aceste acţiuni, Băsescu, a fost secondat de mai mulţi membrii PDL, de europarlamentari PDL şi de presa băsistă. Toţi complicii lui Băsescu în denigrarea României şi a poporului român şi afectarea imaginii României pe plan extern, prin minciunile şi dezinformările debitate, ar trebui judecaţi pentru trădarea interesului național şi sabotarea economiei naţionale.CONSTITUŢIA ROMÂNIEI

ARTICOLUL 96
(1) Camera Deputaţilor şi Senatul, în şedinţă comună, cu votul a cel puţin două treimi din numărul deputaţilor şi senatorilor, pot hotărî punerea sub acuzare a Preşedintelui României pentru înaltă trădare.
(2) Propunerea de punere sub acuzare poate fi iniţiată de majoritatea deputaţilor şi senatorilor şi se aduce, neîntârziat, la cunoştinţă Preşedintelui României pentru a putea da explicaţii cu privire la faptele ce i se impută.
(3) De la data punerii sub acuzare şi până la data demiterii Preşedintele este suspendat de drept.
(4) Competenţa de judecată aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Preşedintele este demis de drept la data rămânerii definitive a hotărârii de condamnare.


Deci, USL ca să nu mai aibe probleme cu Băsescu privind numirea lui Ponta ca premier şi alte şicane la crearea noului Guvern, este destul să-l pună sub acuzare pentru înaltă trădare ceea ce duce, instantaneu, la suspendarea lui Băsescu şi va fi suspendat până la hotărârea definitivă a ÎCCJ. Dacă hotărârea este conformă cu acuzaţia, Băsescu e demis şi pedepsit ca atare.

Puteţi intra şi în grupul de pe facebook pentru a participa la discuții sau posta articole:

http://www.facebook.com/groups/195813690555546/


8 comentarii:

 1. APROB CU TOATA CONVINGEREA PROPUNEREA DUMNEATA, AM FOST ALATURI TRIMITIND SCRISORE PROTEST LUI BAROSSO,CONSIDER CA ESTE O INDATORIRE CETATENEASCA SA CEREM NOII GUVERNARI SA TINA CONT DE PAREREA NOASTRA,IAR NOI SA NE FACEM CUNOSCUTA POZITIA FATA DE BUNUL MERS AL TARII.

  RăspundețiȘtergere
 2. Sunt de acord dar toate la timpul lor. Va mai călca o dată măcar, strâmb. După ce i se urcă Europa în cap, este momentul propice!

  RăspundețiȘtergere
 3. Subscriu si va sustin intrutotul!

  RăspundețiȘtergere
 4. cine sa faca asta dnle Valter, cine...va sustin , va aprob si va apreciez...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Din pacate cei care ar trebui sa o faca, COABITEAZA. Totusi, daca am fi mai multi si mai hotarati i-am putea obliga sa tina cont de noi. MULTUMESC MULT!

   Ștergere
 5. Toti trebuie condamnati,atat cei din USL cat si cei din PDL, PNT .... pentru inalta tradare ,pt distrugerea economiei si vanzarea tarii

  RăspundețiȘtergere
 6. Pentru tradare de tara si subminarea economiei nationale ar fi pasibili de pedeapsa in primul rand Voiculescu,Crin Antonescu,Ponta,oficialii USL care i-au sprijinit si ziaristii A3.....Daca mai vreti tradatori,lista este deschisa.......

  RăspundețiȘtergere