BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

duminică, 16 decembrie 2012

- Bucurie sau consternare?

 Anunţul făcut de Victor Ponta, copreşedinte al USL, cum că a stabilit cu UDMR o întâlnire de negocieri pentru coptarea acesteia la guvernare a făcut ca milioanelor de români care se bucurau că USL a câştigat alegerile şi că USL va face "DREPTATE PÂNĂ LA CAPĂT", adică îi va scăpa de PDL, de Băsescu şi UDMR, să le dispară bucuria de pe feţe şi să devină, instantaneu, consternaţi de această afirmaţie şi să se simtă trădaţi, încă o dată, de USL, după referendumul din 29 iulie 2012...
  Eu sunt foarte dezamăgit de anunţul făcut de Ponta şi voi aştepta să văd lista finală cu membrii guvernului (cu literă mică, deocamndată). Dacă voi vedea că în guvern, chiar şi la nivelul de secretari, există vreun udemerist şi dacă se demonstrază că USL a făcut vreo înţelegere cu dictatorul guvernator, atunci voi înceta să mai susţin USL-ul şi, cu orice ocazie în care greşeşte, voi critica vehement USL. De asemenea, NU VOI PARTICIPA LA REFERENDUMUL PENTRU VOTAREA CONSTITUTIEI MODIFICATE şi, cu ocazia alegerilor prezidenţiale, NU VOI VOTA CANDIDATUL USL LA PREŞEDINŢIE... Mai degrabă îl votez pe Vadim Tudor sau Funar dacă vor candida la preşedinţie. Motivele sunt destul de clare de ce nu vreau, alături de mulţi români, ca UDMR să mai participe la guvernare, chiar şi la nivel de femeie de serviciu în clădirea guvernului. Acestea sunt:  complicitatea cu Băsescu şi PDL la GENOCID, la FRAUDĂ, la trădarea de ţară şi a intereselor poporului român, complicitatea la boicotarea referendumului din 29 iulie 2012 la ordinul lui Viktor Orban, reprezentantul Ungariei şi dorinţa UDMR de a secesiona teritoriul României prin înfiinţarea ţinutului secuiesc cu autonomie teritorială (fără să mai pun la socoteală şovinismul de care dau dovadă o mare perte din reprezentanţii UDMR faţă de români - a se vedea cazurile cu primarul din Sfântul Gheorghe din Covasna)... Personal cred că liderii UDMR trebuiesc judecaţi şi condamnaţi, alături de liderii PDL în frunte cu Macovei, pentru GENOCID,TRĂDAREA ŢĂRII ŞI A INTERESELOR NAŢIONALE. Băsescu trebuie acuzat, suspendat şi judecat pentru ÎNALTĂ TRĂDARE.
  Dacă USL face altfel, înseamnă că  "DREPTATE PÂNĂ LA CAPĂT" a fost doar un slogan cu care a minţit poporul şi că cei care au jefuit, au fraudat si ucis cetăţenii(oamenii morţi în faţa spitalelor închise de UDMR pot fi consideraţi ca şi asasinaţi) României nu vor răspunde niciodată pentru faptele lor. Dacă USL bagă membrii ai UDMR la guvernare şi se va dovedii că a făcut vreo înţelegere cu dictatorul atunci se va decredibiliza în faţa oamenilor care au votat pentru USL şi, cu ocazia referendumului pentru Modificarea Constituţiei şi regionalizare, va fi absenteism masiv... şi, atunci, USL are 2 variante: ori îl demite pe Băsescu în baza referendumului din 2012 aşa cum cere Ioan Ghişe ori face referendum pentru demiterea lui Băsescu odată cu cel pentru Constituţie... Altfel slabe şanse să treacă referendumul pentru revizuirea Constituţiei, nici dacă s-ar ţine timp de o săptămână.

   Cei care sunt pentru neparticiparea la guvernare a UDMR pot semna petitia aflată pe grupul pe care l-am înfiinţat pe facebook.


JOS BĂSESCU! NU UDMR LA GUVERNARE!
DREPTATE PÂNĂ LA CAPĂT!
NU PUPATULUI ÎN CUR A OFICIALILOR DIN UE ŞI SUA!
BĂSESCU, UDMR ŞI PDL JUDECAŢI PENTRU GENOCID!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu