BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

duminică, 9 decembrie 2012

- Băsescu e disperat, Blaga se bâlbâie şi spune adevărul

Băsescu disperat:




 Blaga bâlbâit... spune adevărul:


COTIDIANUL (09.12.2012):
 Gura băsistului adevăr grăieşte: Vasile Blaga recunoaşte netrebniciile băsiste marca ARD Acasă » Actualitate Adevăr de proporţii fără precedent rostit de preşedintele PDL, Vasile Blaga, după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor! Blaga a spus textual: "Procentul înregistrat azi e rezultatul unei munci deosebite, dusă în condiţii cu totul speciale: într-o lună de zile, ARD a dus cea mai cumplită campanie de mistificare a adevărului din ţară, de manipulare a opiniei publice." Sesiszat de o slugă din sală, Blaga a încercat s-o dreagă: "USL-ul a dus în această campanie electorală o campanie de manipulare ieşită din comun....". El visa ca sinistra alianţă băsistă să obţină peste 20% din mandatele din viitorul Parlament. Blaga a adăugat emoţionat: "Cu toate astea, le mulţumesc colegilor mei din teritoriu şi tuturor celor care s-au bătut în colegii, militanţii noştri, şi, îi rog, ca de obicei, să stea până în ultima clipă în secţiile de votare, să verifice fiecare vot, pentru că sunt convins că ne vom atinge obiectivul de a obţine peste 20% din mandatele viitorului Parlament".

Rugămintea mea către Antena 3:

Am sa va spun un banc: 


"Intr-una din zilele insorite ale lui Ianuarie 2015 un batran se apropie de intrarea in Palatul Cotroceni. Se apropie de ofiterul de garda si ii spune:
- As vrea sa intru sa vorbesc cu presedintele Basescu. 
Ofiterul il priveste bland pe batran si ii spune:
- Domnule, Basescu nu mai este presedinte si deci nu mai are resedinta aici. 
Batranul ii sp
une ca e in regula si se indeparteaza incet de intrarea in Palat. A doua zi acelasi batran se indreapta catre intrarea in Palatul cotroceni si se adreseaza ofiterului de garda (acelasi din ziua precedenta):
- As vrea sa intru sa vorbesc cu presedintele Basescu.
- Domnule, asa cum v-am spus si ieri, Basescu nu mai este presedinte si deci nu mai are resedinta aici.
Batranul ii multumeste si pleaca incet spre locuinta sa. A treia zi batranul se duce din nou la intrarea in palatul Cotroceni si se adreseaza aceluiasi ofiter:
- As vrea sa intru sa vorbesc cu presedintele Basescu.
Iritat, ofiterul se incrunta usor la batran si ii spune:
- Domnule este a treia zi consecutiva cand veniti aici si cereti sa vorbiti cu Basescu. V-am spus deja ca Basescu nu mai este presedinte si deci nu mai are resedinta aici. Nu intelegeti?
- Ba inteleg foarte bine, insa nu ma mai satur sa aud asta.
Ofiterul ia pozitia de drepti, il saluta respectuos (ca pe un superior) si ii spune batranului:
- Atunci ne vedem maine, domnule!"


Pe baza acestui banc, va rog sa mai difuzati de cateva ori balbaiala lui Blaga... Nu ma mai satur sa-l vad si aud balbaindu-se, mai ales ca a recunoscut toate nemerniciile la care a recurs ARD...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu