BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

marți, 18 septembrie 2012

- Comportamente pedeliste şi câtă stimă au pedeliştii faţă de cetăţenii României


Cu toţii ne aducem aminte cum ne-au făcut Baconsci, Lazăroiu, Urban, MRU şi alţi nemernici din PDL şi/sau acoliţi:
VIERMI, CIUMPALACI, LENEŞI, MAHALA INEPTĂ, etc. De aceea am hotărât să fac acest articol cu "dragălăşenii" făcute de aceşti nemernici la adresa poporului român şi la adresa cetăţenilor români (mai ales la adresa celor care au curaj, sunt demni si protestează împotriva nemernicilor din PDL şi a lui Băsescu):

"Senatorul PDL Iulian Urban a fost unul dintre primii politicieni care i-a luat apărarea lui Traian Băsescu.  Într-o postare pe blog intitulată „Mentalitate de viermi care nu vor absolut nimic, dar se plâng de tot ce îi înconjoară", parlamentarul PDL Iulian Urban îl apaludă pe șeful său suprem Traian Băsescu și consideră că cei care protestează împotriva abuzurilor actualei Puteri sunt  „viermi":
"Nu cumva suntem nişte viermi care îşi merită soarta, şi asta pentru că majoritatea dintre noi ne lăsăm induşi în eroare de dejecţiile din haznalele Antenelor via USL?", s-a întrebat Iulian Urban pe blog, incluzându-se în întrebarea retorică de dragul formulării.
Câteva zile mai târziu, ministrul de Externe Teodor Baconschi a vorbit şi el despre protestele organizate în Bucureşti şi în restul ţării.
În opinia sa, anul care începe va fi crucial pentru România. "Opţiunea e simplă: reformă, responsabilitate, siguranţă sau regres, populism, domnia bâtei. Alegerea o va face însă România vrednică, România care munceşte, România însetată de viitor, nu mahalaua violentă şi ineptă încolonată, ca minerii odinioară, în spatele moştenitorilor Securităţii"

Mircea Toader despre oamenii morţi de frig în februarie 2012
Cotidianul.ro


Cum sunt văzuţi manifestanţii de către PDL-işti

Cum sunt văzuţi manifestanţii de către PDL-işti
Teodor Baconschi (ministru de externe): „Vajnicii suporteri ai democrației de macadam"
Carmen Axenie (deputat PDL de Constanţa): „Populaţia dă dovadă de o lipsă totală de cultură"
Gheorghe Davidescu (prefect de Argeş): „Golani şi derbedei"
Gheorghe Ştefan Pinalty (primar PDL Piatra Neamţ): „Daca nu au autorizaţie, sa plece acasă (...) ar trebui să se ducă şi la serviciu"
Sever Voinescu Cotoi (deputat PDL de Prahova): „Nişte nevrotici"
Iulian Urban (senator PDL de Ilfov): „Nişte viermi care îşi merită soarta"
Gheorghe Albu (deputat PDL de Dâmboviţa): „Fanatici şi hoţi" (RTV)Doi lideri ai PDL către o doamnă din Opoziţie:
"Râmă" şi "are noroc că este femeie că altfel o păţea"

"Râmă" şi "are noroc că este femeie că altfel o păţea"
Era de aşteptat ca acum la început de an electoral limbajul suburban folosit de politicieni - în special de către cei aflaţi la Putere - să atingă noi culmi de violenţă.
Doi lideri marcanţi ai PDL au trecut deja la nivelul următor: ameninţări cu corecţia fizică asupra unei femei, politician din Opoziţie. Mai mult de atât, cei doi pedelişti nu s-au ferit să profereze injurii de cea mai joasă speţă şi ameninţări asupra doamnei cu pricina în timpul unor emisiuni televizate.
Concret, ţinta acestor atacuri a fost Rovana Plumb, europarlamentar PSD. Agresorii: Gheorghe Ştefan zis Pinalty, primarul din Piatra-Neamţ şi vicepreşedinte al PDL, şi Marin Antonescu, vicepreşedintele PDL al CJ Dâmboviţa.
Rovana Plumb, care este şi preşedinta Organizaţiei de Femei a PSD, a fost atacată în direct vinerea trecută într-o emisiune de la Realitatea TV de către Ştefan-Pinalty, acesta spunându-i că "are noroc 'mneaei că este femeie şi că soţul dânsei este pe hol, pentru că altfel o păţea!".
Câteva zile mai târziu, tot în direct, într-o altă emisiune de televiziune, de data aceasta la un post local, vicepreşedintele PDL al CJ Dâmboviţa, Marin Antonescu, i-a s-a adresat pesedistei Plumb în acest fel: "Eşti o râmă şi o să fii zdrobită!". Fost lucrător în Securitatea lui Ceauşescu, pedelistul Antonescu intră astfel în galeria colegilor săi de partid fruntaşi la jignirile aduse românilor: "viermi", "ciumpalaci", "nevrotici", "mahala ineptă", "puturoşi" etc...
De altfel, nici nu ar fi de mirare ca domnii de la PDL să treacă la fapte cât de curând şi să pună mâna pe par să spargă capetele adversarilor politici, indiferent că sunt femei sau bărbaţi.
Reamintim că în campania pentru prezidenţialele din 2009, un alt europarlamentar PSD, Viorica Dăncilă, a fost agresat la Videle, în judeţul Teleorman, de către primarul democrat-liberal al oraşului, Lucian Militaru, însoţit de alte două persoane.
"Mergeam pe Strada Florilor din oraşul Videle, împreună cu un grup de 20-25 de simpatizanţi şi distribuiam materiale electorale, respectiv calendare şi brichete. În momentul acela, din spate a venit primarul care a început să ţipe (...) M-am întors să întreb ce s-a întâmplat pentru că nu înţelegeam motivul supărării dânsului. În timp ce discutam, din maşină a coborât un membru PD-L, consilierul local Niţu Cristian, care, de cum a ieşit, a început un limbaj foarte violent, s-a repezit la unul dintre oamenii care mă însoţeau. După ce a terminat o altercaţie cu respectivul, s-a întors spre mine şi m-a lovit. Sub ochii primarului", spunea Dăncilă într-o declaraţie la Antena 3, în 16 noiembrie 2009.
Cristina HorvatCeartă în direct la România TV: Un europarlamentar PDL jigneşte presa din România


Ceartă în direct la România TV: Un europarlamentar PDL jigneşte presa din România
Dispută în direct la RomâniaTV, între Cătălin Striblea, realizatorul emisiunii "Ultima Oră", şi europarlamentarul PDL Petru Luhan. Invitat la emisiunea "România Exclusiv", Luhan i-a caracterizat drept "îndobitociţi" pe românii care au votat USL şi urmăresc presa "prietenă" puterii actuale. Cătălin Striblea a intrat în direct în platou şi i-a cerut lui Petru Luhan să-şi prezinte scuzele. 
"(Useliştii - n.r.) vor să distragă atenţia poporului de la adevăratele probleme, în special cele cu caracter economic din România, la acest scandal politic, care se pare că le convine. Se pare că le convine pentru că au reuşit, cu anumite instrumente mass-media, să îndobitocească anumite categorii sociale ale românilor", a spus europarlamentarul PDL Petru Luhan la RomâniaTV, la emisiunea "România Exlusiv".
Această frază a stârnit revolta jurnalistului Cătălin Striblea. Aflat în redacţie pentru a-şi pregăti propria emisiune, moderatorul nu a putut sta deoparte şi i-a cerut lui Petru Luhan să spună cine sunt jurnaliştii care "îndobitocesc" şi să-şi prezinte scuzele.
"Domnule Luhan, cereţi-vă scuze! Vă cer asta în numele presei mele pe care sunt dator să o apărCine sunt cei care îndobitocesc?", a spus Cătălin Striblea.
"Unii uselişti care vin la dumneavoastră în emisiune", i-a răspuns Petru Luhan jurnalistului.

"Useliştii vin la mass-media lui Voiculescu, în special, bineînţeles, fără pedelişti de faţă, de obicei, şi vorbesc poporului doar varianta proprie, care nu are nicio legătura cu realitatea. Nu m-am referit la dumneavoastă (Cătălin Striblea - n.r.), ci la televiziunile şi trusturile domnului Voiculescu. Nu am jignit presa şi nu o voi face!", a mai precizat Petru Luhan.
"Dacă dumneavoastră folosiţi limbajul aceasta, eu pot să vorbesc de politicieni dobitoci când mă duc la emisiune (Ultima oră - n.r.)? Am dreptul asta? Însă bunul meu simţ îmi interzice, iar dumneavoastră nu-l aveţi! Nu puteţi vorbi aşa! V-au votat oamenii din ţara asta, iar dumneavoastră le spuneţi oamenilor că sunt dobitoci! Aştept să vă cereţi scuze, ceea ce nu cred că o s-o faceţi vreodată! Cereţi-vă scuze! Vă subestimaţi publicul!", i-a spus Cătălin Striblea europarlamenatului PDL.
Teodora Ţugui

   Acum am să postez câteva monstre de imbecilitate, de pe facebook, ale pedeliştilor:Pentru că ameninţările şi cuvintele vulgare curgeau cu nemiluita, atât eu, cât şi Capotă Steliana, l-am blocat ca să nu ne mai deranjeze cu abjecţiile lui... Au mai fost si alţii care au postat asemeni acestui nemernic... Am inceput să-i blochez imediat după prima ameninţare sau vorbe vulgare...

Şi acum să vedeţi cine este cel care se pronunţă numai cu ameninţări şi cuvinte vulgare:

Mai multe date:

Marcu Ştefan
Strada Gării Nr.7
Loc. Gălăuţaş
jud. Harghita
Cod 537120
Tel. 0266345782

Şi o reacţie a celor de pe facebook:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu