BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

miercuri, 12 septembrie 2012

- Acţiune de scoatere a PD-L în afara legii şi radierea lui din registrul partidelor (II)Aceste capturi video fac parte din dovezile trimise de mine tribunalului:Celelalte documente le voi pune în următoarele zile, mai precis pe 14.09.2012, pentru a le vedea o ţară întreagă, pentru că PDL este un partid care calcă în picioare şi trădează interesele României şi ale poporului roman pentru a-şi rezolva interesele personale şi de grup... De câteva luni încoace o demonstrează zi de zi. Un astfel de partid trebuie să dispară din viaţa politică a României, pentru binele României şi al poporului român...


Amânarea cauzei s-ar putea să fi fost făcută la cererea PDL care, după informațiile pe care le am, pe 21.09.2012 ar introduce o acţiune în instanţă cu modificări radicale statutare şi, probabil, cu modificarea numelul partidului, ceea ce ar duce la inchiderea cauzei, deschisă de mine, din lipsă a obiectului cauzei: PDL.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu