BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

miercuri, 28 decembrie 2016

- Iohannis s-a căcat pe România, pe români, pe Constituția României, pe votul popular și pe principiile democrației


      27 Decembrie 2016 este un nou 21 August 2012 (http://valter-cojman.blogspot.ro/2012/08/ccr-s-cacat-pe-votul-85-milioane-de.html), dată la care Democrația din România a fost asasinată de Băsescu, Zegrean și încă 5 acoliți din CCR...      Alegerile parlamentare din 2012 au făcut ca democrația din România să înceapă să renască timid, dar cu șanse mari să se dezvolte... Din păcate, ieri, 27 Decembrie 2016, Iohannis a asasinat, din nou democrația din România. A iesit și a spus că refuză nominalizarea făcută de alianța PSD+ALDE pentru funcția de premier după care a plecat fără să motiveze refuzul... Doar în Coreea de Nord, Kim Jong-un taie, spânzură și împușcă după cum vrea el fără să-și motiveze hotărârile, faptele și ordinele. Oare, România a devenit Coreea de Nord?
      De altfel, infractorul Iohannis Klaus Werner, prin acest refuz nemotivat a încălcat:
I) Carta Drepturilor Fundamantale a UE, art.41, aliniat 2), punctele a) și c):

(2) Acest drept include în principal:

(a) dreptul oricărei persoane de a fi ascultată înainte de luarea oricărei măsuri individuale care ar putea să îi aducă atingere; 
(b) dreptul oricărei persoane de acces la dosarul propriu, cu respectarea intereselor legitime legate de confidențialitate și de secretul profesional și comercial;
(c) obligația administrației de a-și motiva deciziile.

II) Declarația Universală a Drepurilor Omului art. 21:

Articolul 21 

1. Orice persoană are dreptul de a lua parte la conducerea treburilor publice ale ţării sale, fie direct, fie prin reprezentanţi liber aleşi. 
2. Orice persoană are dreptul de acces egal la funcţiile publice din ţăra sa. 
3. Voinţa poporului trebuie să constituie baza puterii de stat; această voinţă trebuie să fie exprimată prin alegeri nefalsificate, care să aibă loc în mod periodic prin sufragiu universal, egal şi exprimat prin vot secret sau urmînd o procedură echivalentă care să asigure libertatea votului.

Și, dacă căutăm cu atenție vom găsi multe alte încălcări ale drepturilor omului de către infractorul Iohannis.


   
În țări democrate ca Franța și Germania, premierul este dat de către partidul care a câștigat alegerile și președintele i-a act și îl numește... Oare de ce face asta? Nu cumva pentru că partidul care a câștigat alegerile a făcut-o pe baza unui program de guvernare pe care l-a prezentat în campania electorală, program pe care trebuie să-l pună în aplicare cu oamenii partidului? Deci, președintele din aceste țări, respectă dorința partidului învingător care nominalizează omul propus pentru punerea în aplicare a programului partidului... De fapt ar fi culmea ca președintele să spună, cum face Iohannis (un fel de Băsescu dar mai prost), ”ați căștigat dar nu voi hotărâți cine vă pune în aplicare programul de guvernare ci eu...”.
    De fapt, în cazul de față avem parte de sabotarea programului de guvernare al alianței PSD+ALDE, de sabotarea economiei naționale, de sabotarea României și victima este poporul român. Din păcate există foarte mulți români care nu înțeleg toate acestea, care pun botul la minciunile lui Iohannis, ale lui Băsescu și ale acoliților acestora. Dar vor vedea că, începând 01.01.2017, milioane de români cu salariul minim pe economie, nu vor avea salariul marit de la 1250 lei la 1450 lei. De asemenea, milioane de pensionari cu pensii sub 2000 lei, nu vor avea pensiile scutite de impozit. Pe lângă acestea, se mai adaugă și stabilitatea țării și alte măsuri care să repornească economia țării (http://www.cotidianul.ro/ce-impact-fiscal-are-refuzul-de-azi-al-lui-iohannis-293589/).
    Personal nu am să uit rânjetul malefic lui Iohannis, plin de satisfacție, după ce a refuzat propunerea PSD+ALDE... Era rănjetul unui individ sadic care prevestește multe lucruri rele și semăna cu rânjetul lui Adolf Hitler când a invadat Polonia...
    De aceea cred că PSD+ALDE ar trebui să lase românii să decidă dacă vor salarii si pensii mărite, taxe reduse și/sau eliminate, un viitor mai bun și siguranța zilei de mâine sau vor un președinte turist, infractor care vrea guvernul lui, parlamentul lui, 1 decembrie al lui, palatul lui, avionul lui, etc. în timp ce românii o duc din rău în mai rău..., români care sunt catalogați, în prezent, că muncesc cel mai mult din UE și trăiesc cel mai puțin și au un venit mediu, pe familie formată din trei persoane, de doar 600 Euro... Asta înseamnă că peste 80% din populația României este săracă, cu un venit pe membru de familie sub 50% din salariul minim net pe economie.
     Ceea ce nu își dau seama cei care au contestat-o pe Shhaideh, ceea ce nu își dau seama Iohannis, PDL în piele de PNL și PMP și USR este că, daca PSD și ALDE nu își pot îndeplini programul de guvernare promis vor putea spune: ”Noi am vrut dar Iohannis ne-a sabotat pentru ca nu ne-a acceptat profesionistul care putea îndeplini programul și ne-au sabotat și cei care l-au îndemnat pe Iohannis ca să ne saboteze: Băsescu, PMP, PDL în piele de PNL și USR...”. Oamenii nu vor mai avea nimic de spus pentru că au vazut cu toții rânjetul malefic plin de satisfacție pe care l-a avut infractorul Iohannis când a respins-o pe Shhaideh și PSD+ALDE vor avea numai de câștigat. Dragnea, dacă o continuă așa cum a făcut în campanie, va fi noul președinte al României iar, Iohannis, să se bucure dacă își termină mandatul ăsta pentru că altul nu mai vede.


4 comentarii:

 1. În tarile dezvoltate partidele care numesc premierul sunt responsabile și nu fac numiri aberante.Dacă președintele ar accepta orice numire făcută de partide fără o verificare temeinica atunci unde am ajunge? A făcut Dragnea un pic de circ( premeditat, știa sigur ca numirea nu putea fi acceptata)și toată lumea s-a inflamat.

  RăspundețiȘtergere
 2. Numirea a fost buna... Problema a fost ca Iohannis a vrut sa saboteze guvernul PSD+ALDE si sa-i dea timp lui Ciolos sa-si acopere urmele furtisagurilor si sa mai faca niste numiri, pe ultima suta de metrii, de slugi basito-iohanniste in posturi si zone cheie.

  RăspundețiȘtergere
 3. EȘTI PENIBIL! "comentariile să fie făcute în mod decent. În caz contrar, acestea vor fi şterse imediat." ÎN SCHIMB TU DAI NIȘTE TITLURI ...."FOARTE DECENTE"! " Iohannis s-a căcat....."
  BRAVOS NAȚIUNE! HALAL SA-ȚI FIE !!! MAI BINE AI VEDEA DE CORUPȚII psd-iști CARE AU DUS ȚARA DE RÂPĂ !

  RăspundețiȘtergere
 4. CE A FACUT ciolos cat a fost premier?CUM A AJUNS ciolos premier dupa incendiul de la COLECTIV si de ce a fost dat jos PONTA dupa aprinderea COLECTIV?CE CAUTA DUSMANII ROMANIEI IN FUNCTII DE CONDUCERE, si de ce nu lasati guvernul sa-si faca treaba? de ce tot tergiverseaza iohannis legile si bugetul si orice?E mare ciolanul romaniei mai tradatorilor? voi chiar credeti ca dati jos guvernul dancila, vreti sa dati o lovitura de stat? asa din curiozitate...............

  RăspundețiȘtergere