BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

sâmbătă, 7 ianuarie 2017

- Mârlanul infractor și turist: analiză finală


   Călcând pe cadavrele de la COLECTIV, Iohannis s-a veselit și a băut șampanie cu membrii guvernului său, CIOLANNIS..., a ciocnit paharul cu fiecare în parte și a și vorbit cu fiecare în parte, cu zâmbetul pe față...
Asta din cauză că avea guvernul lui și credea că va avea și parlamentul lui,  dupa ce a primit justiția lui, DNA-ul lui, SRI-UL, STS-ul, SIE ale lui.
     Românii însă i-au stricat socoteala și de ciudă, cu membrii unui guvern ales democratic, prin votul a milioane de cetățeni, nu a stat nici măcar de vorbă. Ce să mai vorbim de tradiționala șampanie. 
Toate astea mi-au adus aminte de investirea guvernului Ponta de către Băsescu... Sunt imagini, aproape, la indigo cu singura excepție că Băsescu a avut un discurs fără jigniri la adresa membrilor guvernului sau la adresa celorlalți oaspeți. În plus, deși nu a oferit nici el șampanie a motivat că nu mai are din cauză că i s-a redus bugetul și acesta a fost singurul atac voalat la adresa guvernului Ponta(https://www.youtube.com/watch?v=Dux5H72sxjM).
În schimb, în Iohannis, se vede că urlă ciuda și ura că nu are un nou ”guvernul meu”. Probabil de aceea nici nu i-a felicitat pentru ca au câștigat alegerile pe cei de la PSD și ALDE.
De azi, pentru că Iohannis s-a purtat ca un mârlan, am sa-i spun "mârlanul  infractor și turist Iohannis".


   Să facem o paralelă între jurământul depus de ”guvernul meu” CIOLANNIS și între jurământul depus de guvernul Grindeanu, părțile finale:


jurământul depus de ”guvernul meu” CIOLANNIS
jurământul depus de guvernul Grindeanu


Uitați-vă cu atenție la modul în care părăsește sala!!!...Acum să-l vedem pe mârlan în DELIRIUM TREMENS la ședibța CSM:

Iohannis la CSM 2017 

Delirium tremens... Vorbește de alții dar se descrie pe el...

Două întrebări: 

1. Oare Iohannis, când a candidat la președinție, nu avea un proces pe rol la ICCJ (amânat de L. Stanciu pana după alegeri, după care l-a albit, astfel fiind singurul primar din România care a câștigat un proces pe speța respectivă) și un dosar penal pentru conflict de interese (pe care DNA l-a etichetat cu NUP, tot după alegerile prezidențiale) și, cu toate acestea a luat multe voturi, și acum se crede băiat bun când, de fapt, a devenit infecția României?
2. Famiglia Iohannis a pierdut doua case în instanță din același motiv: FALS și UZ DE FALS ceea ce poate fi catalogat ca FORMĂ CONTINUATĂ. Oricine în țara asta și după aceste sentințe s-ar fi ales cu un dosar penal pentru FALS si UZ DE FALS în FORMĂ CONTINUATĂ și ancheta s-ar fi extins și asupra celorlalte achiziții... Însă, famiglia Iohannis, nu este deranjată. Deci, nu cumva, Iohannis și nevastă-sa sunt deasupra legii?

   Sărind peste acest Delirium tremens al mârlanului, trebuie să arăt faptul că, pe lângă faptul că Iohannis a fost penibil, a mai și încălcat, DIN NOU, Constituția Romăniei,Carta drepturilor Fundamentale a UE, Declarația Universală a Drepturilor Omului, Convenția Europeană a Drepturilor Omului și jursprudența CEDO în ceea ce privește prezumția de nevinovăție, ceea ce constituie un alt motiv de suspendare și demitere a mârlanului infractor și turist pe bani publici.

   Prin toate acțiunile sale, de când a fost investit și până în prezent, a demonstrat că nu este președintele tuturor românilor ci doar a celor din PDL în piele de PNL, a celor din PMP și, mai nou, a celor din USR:

- NU a fost niciodată în studiourile Antenei 3, urmărită de peste 60% din populația României;
- Nu a invitat reprezentanții partidelor ALDE și PSD, partide adversare ale PDL în piele de PNL, PMP și USR, în tribuna oficială la parada de 01 Decembrie 2016 dar a invitat reprezentanții unui partid neparlamentar, la acea dată, arătând românilor pe cine preferă el și pe cine nu, ceea ce a constituit o clară campanie electorală în favoarea acestora, încălcând Constituția României;
- A fost împotriva eliminării a 102 taxe nefiscale, din care una era declarată ilegală de către Curtea Europeană de Justiție, a contestat legea la CCR și apoi a retrimis-o în parlament;
- A fost împotriva măririi salariilor celor din sănătate și învățământ cu 15% și și-a pus slugile din PDL în piele de PNL să o conteste la CCR;
- Etc.

   În plus, faptul că nu acceptă că a pierdut și turbează din cauză că nu are și ”guvernul meu” și ”parlamentul meu”, mă face să cred că, dacă rămâne la Cotroceni, este posibil să avem un nou COLECTIV sau niște ”accidente” a celor din guvern sau metoda lui Băsescu: dosare penale... De aceea, PSD și ALDE ar trebui să se gândească cât mai curând la o suspendare urmată de demitere...2 comentarii:

  1. Demiterea și apoi suspendarea neonazistului,este necesară urgent,astfel aruncă țara în haos. Să nu uităm că așa a procedat naziștii,au dat foc,au creat diversiuni...,pentru a prelua puterea!

    RăspundețiȘtergere