BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

vineri, 9 decembrie 2016

- Analiză la sfârșit de campanie electorală pentru parlamentareNu știu câți dintre voi ați urmărit cele doua dezbateri de la Antena 3, moderate de Mihai Gâdea, cu PDL în piele de PNL și cu PSD... 
Eu le-am urmărit și am sa spun ce am spus și în Noiembrie 2014:
ÎNTR-O ȚARĂ NORMALĂ ȘI CU UN POPOR NORMAL, PDL IN PIELE DE PNL NU AR LUA NICI 10% VOTURI.
ȘI acum să vă spun DE CE:

1. Cei de la PDL în piele de PNL, în frunte cu Alina Gorghiu Dej, au venit cu mâna-nnnn..., în fine, în buzunar și, aproape toată dezbaterea, s-a axat pe faptul că Dragnea e penal, că guvernarea Ponta a fost un eșec, că PSD face promisiuni fără acoperire, că PDL în piele de PNL e bun și că PSD e rău și alte tâmpenii de acest fel.
Însă nimic pentru țară, pentru oameni și pentru bunăstarea acestora. Nimic clar, niciun proiect, niciun program, absolut nimic din acestea.

2. PSD, în frunte cu Dragnea, a venit cu mapa cu programe, cu proiecte, cu termene, cu acte care susțin viabilitatea proiectelor și programelor și au discutat despre acestea..., demonstrând că acestea pot fi realizabile și că nu sunt doar promisiuni. 
Puțin le-au pasat de acuzele PDL-ului în piele de PNL și au preferat să vorbească despre ceea ce vor face.
În plus, Dragnea, a demonstrat, încă o dată (dacă mai trebuia demonstrat) că a fost executat politic, ca răzbunare pentru Băsescu, de către slugile lui Băsescu: Koveși și L. Stanciu. Faptul că după șapte luni nu a fost redactată motivarea condamnării lui Dragnea spune totul, mai ales că acesta nu mai poate ataca aceasta la CEDO, deoarece sentințele din țară pot fi atacate în maxim șase luni de la pronunțare.
În concluzie, oricât de antipatic mi-e Dragnea si oricâte am contra PSD, trebuie să recunosc ca s-au prezentat impecabil si că au convins că PSD este un partid matur care vrea să faca ceva concret pentru țară si romani.
Se vede că au muncit mult la programul de guvernare si nu l-au facut pe genunchi ca Cioloș și PDL în piele de PNL. În plus au făcut și un proiect de buget pe 2017 cu date concrete... Este pentru prima oară când văd așa ceva din 1990 și până în prezent.

DE REȚINUT:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu