BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

vineri, 12 august 2011

- Continuă vremurile grele pentru români

     Cu vreo 3-4 săptămâni în urmă, pe forumurile unor ziare naţionale şi pe facebook, spuneam că cei de la putere continuă să ne mintă pentru că românii nu o vor duce mai bine, cel putin, atâta timp cât ciuma portocalie şi Băsescu ne conduc + acoliţii UDMR, UNPR şi ceva minorităţi. De asemenea vom vedea că viaţa ne va fi şi mai grea în următoarea perioadă şi, mai ales, după sfârşitul lunii octombrie 2011.

   
 Se pare că guvernul Boc, prin ultimile măsuri anunţate, îmi adeveresc previziunile făcute. Pe zi ce trece, reiese faptul că această ciumă portocalie, în frunte cu şeful ei suprem Băsescu, trebuie debarcată cât mai repede pentru a se mai putea salva ceva pentru binele cetăţenilor români. După aceste măsuri anunţate de ciuma portocalie, începând cu luna viitoare, mai mult ca sigur că vor începe proteste masive în ţară. Vor ieşi în stradă pensionari, cadre didactice şi medicale, chiar şi funcţionari şi, nu ar fi excluse nici conflicte violente între protestatari şi forţele de ordine fapt care ar putea degenera în lupte de stradă. Atât sunt de disperaţi, acum, românii. Şi-au dat seama că ciuma portocalie le ia şi pielea de pe ei de zeci de ori mai rău decât Ceauşescu. Mi-e teamă, că vorbele lui Ceauşescu de la aşa zisul proces cum că istoria îl va judeca, îl va transforma, în ochii românilor care au trăit acele vremuri, într-un adevărat erou. Genocidul de care a fost acuzat Ceauşescu, a devenit insignifiant în faţa GENOCIDULUI pe care îl promovează această ciumă portocalie în frunte cu şeful ei suprem.


Tot în comentariile mele spuneam că Băsescu şi ciuma portocalie sunt demni urmaşi ai lui Mengele. Se pare că l-au şi întrecut în atrocităţi. Sunt oameni peste hotare, în SUA, Canada, etc., care consideră că în România nu mai este democraţie ci dictatură şi chiar au fost publicate articole, în publicaţii de renume internaţional, pe această temă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu