BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

luni, 8 august 2011

- Răspuns pentru M-A

"M-A
Pt VALTER COJMAN-dl de cand am auzit de dvs in afara de reclamatii se critici fara de fundament eu nu am auzit altceva,vorbesti de organizatii sindicale in general dar nu uita ceva f imp,te afli intr-o ilegalitate,sindicatele sunt o forma libera de asociere a angajatilor in relatia cu angajatorul,in cazul dvs cine este angajatorul?aveti calitatea de angajat? uniunea dvs vedeti ca se afla pe langa legea 62/2011.Faptul ca mai sunteti si membru al PC la Uricani imi da multe de inteles." ( http://gazetavaii.ro/dezvaluiri/oficialii-ministerului-economiei-avocatii-finantistilor/#comments )

Acesta este textul comentariului din GVJ după publicarea link-ului cu pagina în care este postată contestarea CCM al CNH din seara/noaptea zilei de 01.08.2011, la care voi răspunde aici, deoarece nu pot răspunde pe forumul GVJ pentru că am promis că nu voi mai posta comentarii acolo decât dacă se îndeplinesc anumite condiţii.

Anonimule M-A, exceptând  gramatica şi limba română pe care le afişezi şi... după cum ai spus şi tu, cred că ştii că, EU, îi consider pe toţi cei care nu postează comentarii sub numele real ca fiind laşi şi/sau ticăloşi certaţi cu legea, care au multe de ascuns. Şi acum răspunsuri punctuale:
1) De ani de zile lupt contra corupţiei, contra abuzurilor, contra discriminărilor, contra nedreptăţilor, etc. Deci nu am cum să laud aceste fapte şi de aceea condamn sau critic. Deci, toate le fac, în urma unei documentări temeinice pe bază de documente şi în temeiul legilor în vigoare;
2) Nu mă aflu  "intr-o ilegalitate,sindicatele sunt o forma libera de asociere a angajatilor in relatia cu angajatorul" deoarece eu nu fac parte dintr-un sindicat, deşi art.3 alineat 3 din Legea 62/2011 îmi permite acest lucru, ci din structuri superioare sindicatului. Ceea ce spui tu este valabil pentru înfiinţarea unui sindicat: minim 15 angajaţi de la acelaşi angajator. Uniunea din care fac parte, pentru că nu este a mea, este compusă (în conformitate cu art.41 alineate 2) şi 4) din legea 62/2011), în acest moment, din două sindicate miniere şi un sindicat al pensionarilor mineri. Şi eu sunt tot pensionar miner. Iar pensionarii mineri sunt cuprinşi în CCM al CNH SA Petroşani şi au clauze speciale în HG 670/1990, art.1 şi nu numai.
3)  Faptul că sunt membru PC nu este o ilegalitate şi nici un incovenient, deoarece nu deţin funcţie de demnitate publică. Sper că ştii ce înseamnă acest lucru...
   Deci, în conformitate cu spusele tale, nu eu sunt cel care fac reclamaţii şi critic fără fundament ci tu. Deci, înainte de a mai face astfel de afirmaţii, informează-te mai bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu