BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

sâmbătă, 21 ianuarie 2017

- Avem noul "Colectiv" de care mă temeam?Încă de la prima amânare de desemnare a premierului de către Iohannis am spus că mă tem ca acesta va recurge la un nou ”Colectiv” pentru a avea ”guvernul meu”. Am scris despre asta și in postarea din 07.01.2017 ( http://valter-cojman.blogspot.ro/2017/01/marlanul-infractor-si-turist-analiza.html).
   În dimineața aceasta am văzut la TV arzând clubul Bamboo și imediat mi-am adus aminte de temerea mea.
Deci, Iohannis vrea cu orice pret "guvernul meu".
Încă din decembrie am tot spus că mă tem că Iohannis este în stare să comită un nou "Colectiv" doar ca să aibă puterea absolută... Mi-e teamă că am dreptate.

P.S. NU CRED ÎN COINCIDENȚE!
ACEASTA ESTE EMOȚIA PE CARE VOIA SĂ O CREEZE IOHANNIS. 
Dacă a mers în 2015, de ce să nu meargă și în 2017?


Vad că sunt câțiva răniți (40)... Să sperăm că de data aceasta nu avem și morți.

Update 1:
Update 2:
Update 3:

Sunt și doi israelieni printre răniți... Oare nu are legătură și cu Black Cube?
Update 4:

De data asta am avut noroc...: NU SUNT MORȚI.


De vină pentru ceea ce s-a întâmplat la Bamboo (si nu numai) sunt tehnocrații lui Iohannis din ”guvernul meu” CIOLANNIS. 
DOVADA:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu