BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

miercuri, 11 ianuarie 2017

- Sondaj: Iohannis, Cioloș și membrii "guvernului meu" au subminat economia națională
Eu cred că, în urma celor de mai jos, Cioloș, Anca Paliu și ceilalți implicați în realizarea bugetului pe 2016 se fac vinovați de subminarea economiei naționale, abuz în funcție și fals în acte oficiale, asta pe lângă o incompetență totală. Dumneavoastră ce ziceți?


Daca luam in considerare si incasarile mai scazute decat in 2015, gaura, facuta de "guvernul meu" CIOLANNIS, se duce catre 25 miliarde de lei. Mai precis: pentru 2015, guvernul Ponta a prognozat un buget de 221 miliarde de lei si a incasat 233 miliarde de lei, lasandu-i lui Ciolos si 5 miliarde de lei in plus la buget. Ciolos a avut un buget prognozat de 231 miliarde de lei si a incasat 221,5 miliarde de lei, deci mai putin cu 11,5 miliarde de lei fata de 2015. Ciolos, desi a vazut ca incasarile sunt mici si pentru ca se apropia campania electorala, a facut in august 2016 o rectificare bugetara pozitiva (desi ar fi trebuit sa fie negativa) cu 4,3 miliarde de lei (oare de unde, ca era pe minus fata de prognoza?), bani care se adauga la prognoza initiala, adica 231+4,3 = 235,3 miliarde de lei. Apoi, ca sa arate ce bine merge economia sub conducerea tehnocacatilor lui Iohannis din "guvernul meu" CIOLANNIS si pentru ca era in plina campanie electorala, Ciolos mai face o rectificare bugetara pozitiva, desi era pe minus cu mult, in noiembrie 2016, cu 0,2 miliarde lei si bugetul prognozat ajunge la 235,5. Din acesta scadem incasarile reale si rezulta o gaura de 14 miliarde de lei (bani cheltuiti fara sa-i aiba). Daca la aceasta gaura adaugam si diferenta fata de 2015, gaura sau banii pierduti de Romania cu tehnocacatii lui Iohannis din "guvernul meu" CIOLANNIS se ridica la 25,5 miliarde de lei. Si nemernicii din PDL in piele de PNL, impreuna cu cei din USR, il mai voiau din nou premier... Iar Iohannis, prin amanarea desemnarii premierului PSD+ALDE, i-a dat timp lui Ciolos sa-si mai ascunda din ilegalitati si nereguli dar, si in acelasi timp a subminat economia nationala alaturi de Ciolos prin faptul ca programul de guvernare al PSD+ALDE nu a intrat in vigoare de la 01.01.2017 asa cum ar fi trebuit.
https://www.antena3.ro/actualitate/editie-eveniment-sinteza-zilei-ce-dezastru-a-ramas-de-fapt-in-urma-tehnocratilor-lui-ciolos-395050.html

Cei care vor sa participe la sondaj o pot face dând click pe link-ul de mai jos:

https://petitieonline.net/sondaj-s21363044.html2 comentarii:

 1. si eu prognozam un numar mai mic de decretei care sa voteze cu sobolanii rosii...dar stupoare...numarul e mult mai mare.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai prognozat prost... Poporul nu mai vrea ticacalosi portocalii decolorati si ascunsi in PNL, PMP si USR... S-a saturat de ei.
   Daca PSD+ALDE isi duc in proportie de peste 50% programul asta de guvernare, PDL in piele de PNL si PMP + USR, s-ar putea sa nu mai prinda pragul electoral in 2020 iar, Iohannis, 1000% nu va mai avea un al doilea mandat. Asta-i sperie pe Iohannis si hotii lui.

   Ștergere