BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

marți, 24 mai 2016

- Uricani: Buhăescu Dănuţ şi PSD se tem de votul uricănenilor informaţi

Primăria Uricani
 Voi începe prin a spune că, în Aninoasa, un oraş care este mai mic decât Uricani cam cu 50%, sunt 7 (ŞAPTE) PANOURI PENTRU AFIŞAJ ELECTORAL mult mai mari decât cele amplasate de primarul Uricaniului, Buhăescu Dănuţ, în timp ce în Uricani sunt doar 2 (DOUĂ), din care unul a fost impropriu lipirii de afişe (aşa este şi acum) timp de 13 (TREISPREZECE) zile, din campania electorală, pentru că, în a 13-a zi, BECO nr.14 Uricani, s-a deranjat ca SĂ-L DERANJEZE PE PRIMAR şi să-i ceară acestuia să cureţe panoul de la Poştă, panou care nu a mai fost curăţat, cel puţin, din Decembrie 1989 ( Aşa-i că este gospodar primarul care are 16 ani la primărie?). 

 Această stare denotă, clar pentru oricine gândeşte, că Buhăescu şi PSD se tem de votul uricănenilor şi fac orice pentru a-i împiedica pe uricăneni, pe cei din Valea de Brazi, pe cei din Câmpul lui Neag şi Buta să afle că există contracandidaţi mai serioşi, care pot face mult mai multe pentru Uricani şi uricăneni, într-un singur mandat, decât au făcut ei în 16 ani de când sunt în primărie.
   
  Faţă de numărul insuficient de panouri, faţă de amplasarea lor în locuri puţin frecventate şi faţă de dimensiunea şi starea lor am depus nenumărate sesizări către BECO nr.14 Uricani.... Toate au fost respinse cu votul celor din PSD, PNL, ALDE, UDMR, al preşedintei şi al vicepreşedintelui BECO nr.14 (culmea este că şi PNL a avut o astfel de plângere făcută pe tema panourilor de afişaj electoral). Asta demonstrează că PNL, ALDE şi UDMR s-au înţeles cu PSD... şi mai aduce un argument în favoarea faptului că Buhăescu Dănuţ şi PSD se tem de votul uricănenilor, mai ales că nu am făcut niciun secret din faptul că, dacă ALIANŢA PENTRU HUNEDOARA va câştiga primăria, primul lucru pe care îl vom face va fi un audit al activităţii primăriei din ultimii 12 ani. 
Avem soluţii clare pentru realizarea de locuri de muncă şi, pentru asta, trebuie să ştim de unde ne începem activitatea,  ce buget avem, cum s-a cheltuit bugetul în aceşti ani şi pe ce ne putem baza activitatea în cazul în care am câştiga alegerile. 
   
Pagină goală de pe site-ul Primăriei
Avem un program platformă care este şi angajamentul nostru faţă de cetăţenii oraşului Uricani şi faţă de cetăţenii din localităţile Valea de Brazi şi Câmpul lui Neag. Prin acest program, pus în practică, pagina de internet a primăriei, privind prezentarea economică a oraşului Uricani nu va mai fi goală, va creea locuri de muncă şi va schimba oraşul Uricani în bine din toate punctele de vedere. 

   Pentru asta, în schimb, uricănenii ar trebui să conşientizeze faptul că actualul primar şi echipa lui au fost 16 ani la Primărie şi nu au făcut nimic pentru oraş, pentru situaţia economică a oraşului şi pentru cetăţenii oraşului. Asfaltarea străzilor, repararea trotuarelor, curăţenia, repararea clădirilor aflate în proprietatea primăriei, etc. sunt în fişa postului primarului. Cu astea nu te poţi lăuda pentru că acesta este serviciul tău pentru care eşti plătit. Ca să te poţi lăuda faţă de alegători, ar trebui să poţi spune că în în 16 ani de STAT la primărie ai realizat, măcar 50% din cât a realizat primarul din localitatea Peştera (Minunea din Peştera: PRIMARUL nu fură, nu îşi bate joc de banii publici şi a transformat comuna într-o mică Elveţie), în aproape 6 ani, cu un buget de doar 1,7 milioane de lei  (de două ori şi ceva mai mult decât a costat punctul de informare turistică din Uricani). 

Bineînţeles, Buhăescu şi oamenii lui, nu se pot lăuda cu astfel de lucruri. Ei se pot lăuda că au doar 2 panouri pentru afişaj electoral într-un oraş ca Uricani, din care unul nu mai fusese curăţat de reziduri, cel puţin din decembrie 1989, că au băgat 60 de miliarde de lei într-un spital care nu funcţionează, că au pus bănci cu un preţ de peste 5 ori mai mare decât cel real, că au pus borduri, apoi au înlocuit borduri, apoi iar le-au înlocuit, etc., că dezăpezirea se face dupa 3 zile de ninsoare abundentă şi numai pe strada principală, fără să mai vorbim de trotuare nedezăpezite şi cu gheaţă pe ele, că preferă să ţină oamenii fără locuri de muncă pentru a-i face dependenţi de ajutorul social pentru a le putea controla votul, că au pus stâlpi de iluminat cu panouri solare dar, de fapt, nu funcţionează şi stâlpii sunt racordaţi la reteaua ENEL de iluminat public, că au pus indicatoare pentru trecerea de pietoni cu avertizare luminoasă pe bază de panou solar dar acestea nu funcţionează pe tot parcursul nopţii, plus alte multe nereguli.
  Toate acestea ar trebui să le dea de gândit uricănenilor şi să-i facă să vrea schimbarea situaţiei din Uricani prin votarea altui candidat la primărie şi pe Buhăescu să-l tragă pe dreapta... După 16 ani în care nu a făcut nimic este clar că nu va face ceva şi trebuie să lase locul altuia.




ŞTEFAN BĂUTU la Mondo TV, 20 Mai 2016



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu