BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

vineri, 27 mai 2016

- Buhăescu Dănuţ, actualul primar al Uricaniului, este cel mai laş primar şi candidat la primărie din Valea Jiului: a refuzat confruntarea directă şi televizată cu contracandidaţii săi şi, în plus, îşi face campanie electorală pe bani publici

 
Dispoziţia nr.222/2016
      După ce a premeditat împiedicarea contracandidaţilor săi  să-şi facă campanie electorală, conform legii, prin dispoziţia sa nr.222/2016 prin care a arondat doar 2 panouri de afişaj pe raza oraşului Uricani (din care unul a fost impracticabil timp de 13 zile şi cu complicitatea BECO nr. 14 Uricani care a fost sesizat încă din prima zi că panoul de la Poştă este subdimensionat şi impropriu lipirii de afişe electorale, BECO care a respins sesizarea noastră fără ca membrii să-şi mişte  picioarele din birou pentru a verifica sesizarea pe teren) şi un panou la Câmpul lui Neag, la 15 km de Uricani, primarul Uricaniului şi candidat la un nou mandat de primar se dovedeşte a fi laş, refuzând confruntarea televizată cu contracandidaţii săi la care a fost invitat de o televiziune din Valea jiului. A fost singurul candidat la funcţia de primar din Valea jiului care a refuzat participarea la o confruntare televizată cu contracandidaţii săi (cum făcea Iohannis cu Ponta). Ca dovadă, în ceea ce priveşte premeditarea împiedicării campaniei electorale a contracandidaţilor, aduc faptul că în Aninoasa, un oraş cu 50% mai mic decât Uricani şi cu 3 secţii de votare (Uricani are 5 secţii de votare), s-au montat 7 panouri, cu suprafaţă suficientă, pentru afişaj electoral. Ilie Botgros, întrebat find de ce nu pune afişe şi în magazine, a răspuns: "De ce să pun afişe în magazine dacă am destule panouri?". O replică genială... şi, dacă o coroborăm cu situaţia din Uricani, ar trebui să întrebăm: " Dacă cele 2 panouri de afişaj sunt suficiente pentru campania electorală, atunci de ce Buhăiescu şi PSD Uricani au umplut toate magazinele, spaţiile comerciale nefolosite, stâlpii, vagoneţii, cutiile Romtelecom, cutiile cu acumulatori de la stâlpii cu panouri solare (stâlpi care, în prezent, sunt racordaţi la reţeaua de iluminat public a Enel, adică nu mai funcţionează pe baza panourilor solare) şi chiar pe garduri cu afişele lui şi ale PSD-ului?" Asta ca să nu mai vorbesc de borduri vopsite, iarbă tăiată, asfaltare, nedeie, ajutoare date celor fără venituri, ziua copilului, etc., toate făcute în campania electorală... Mai precis..., este o campanie electorală pe bani publici.


Campanie electorală pe bani publici
Buhăescu şi PSD Uricani umpleau magazinele, stâlpii, cutiile Romtelecom, cutiile cu acumulatori ai stâlpilor de iluminat cu panouri solare, etc. cu afişe în timp ce, ceilalţi candidaţi, nu aveau pe ce pune afişe pentru că panourile sunt subdimensionate şi/sau improprii lipirii de afişe
     Bine că are curaj să facă presiuni asupra comercianţilor şi patronilor să ne scoată afişele electorale din vitrinele unde, cu greu, am fost acceptaţi dat find că majoritatea comercianţilor, care nu sunt membrii PSD sau pe lista cu candidaţi la consilieri locali/judeţeni, se tem să-l supere pe "domnu primar". Bine că are curaj să mute nedeia, care trebuia să se ţină în a doua zi după Paşti, cu o săptămână mai târziu (pe 08 Mai 2016) pentru a-şi face campanie pe bani publici. Bine ca are curaj să-şi pună oamenii să pună afişe pe stâlpi, pe vagoneţi, pe cutiile telefonice ale Romtelecom, pe cutiile cu acumulatori de la stâlpii  cu panouri solare,  pe garduri, etc. contrar prevederilor legii 115/2015... Bineînţeles, BECO nr.14 Uricani se face că nu vede şi nu aude. De fapt, de când s-a format acest BECO, niciodată nu şi-au respectat programul pentru care, membrii, sunt plătiţi cu bani mulţi. Au asigurat permanenţă în cele 6 ore de program cu câte un  membru la 3 ore şi se strângeau, aproape toţi, doar când trebuiau să dezbată sesizările depuse de mine (totdeauna în a treia zi, cu o excepţie, când, contrar legii 115/2015, au dezbătut sesizarea depusă de mine, în a patra zi.
Dar ce putem spune? Avem BECO, condus de un judecător, aşa că, cică, să avem incredere ca şi în justiţie (84% din români nu au incredere în "justiţia" din România)...
   
    Laşitatea de care dă dovadă demonstrează că se teme pentru că are dulapurile pline cu scheleţi iar, pierderea alegerilor şi venirea unui alt primar, ar duce la un audit pentru ultimii 12 ani ai activităţii sale şi a primăriei sub conducerea sa. 
    Faptul că a împiedicat, PREMEDITAT, campania electorală a celorlalţi candidaţi la primărie prin împiedicarea informării oamenilor din Uricani, demonstrează că se teme de informarea cetăţenilor şi de votul acestora după ce vor fi informaţi cu adevarat. Faptul că scoate din vitrine doar afişele Alianţei pentru Hunedoara (lăsându-le pe celelalte) demonstrează că se teme de candidatul la primărie al AHD, Ştefan Băutu şi de ceilalţi candidaţi la consiliul local, în speţă, de subsemnatul.



     
Din ziarul de mai jos veţi vedea că are de ce să se teamă (folosiţi scroll-ul din dreapta imaginii de mai jos):



În acest ziar, de mai jos, găsiţi programul ALIANŢEI PENTRU HUNEDOARA - URICANI:












3 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Multumim! La fel!
      P.S. Doar un las la fel ca stapanul lui, sub protectia anonimatului, putea sa posteze un astfel de comentariu...
      O zi buna lasule, la fel cum ti-e limbajul si sufletul!

      Ștergere
  2. Un nemernic care a privatizat orasul Uricani! Are ziaristi cumparati cu chiolhanuri si favoruri ca sa-i cante ode, bulibasei de Uricani! Mafia in cea mai clara aparitie a sa, a bagat in Primarie pe toti sclavii lui suspusi care-i faciliteaza succesul afacerilor murdare cu asfalt, cu echipa de fotbal, cu zilele orasului si cu tot ce inseamna banul public! O sa-i vina randul, ca tuturor celor ce sunt ticalosi!

    RăspundețiȘtergere