BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

miercuri, 25 noiembrie 2015

- ''Curiozități'' DUBIOASE în PROCESELE familiei Iohannis

Presa din România continuă să tacă ''maiestuoasă'' în legătură cu porcăriile de doi lei făcute de familia Iohannis la Sibiu. Asta arată, într-un fel, și de ce a fost posibilă construirea acestui FES DE COMPLICITĂȚI peste rahatul rânit acum de DNA. Fofălăii din presă au fost mereu complicii bine plătiți ai Căcălăilor din politică.
În cazul casei pierdute de familia Iohannis, mai toți se prevalează acum de apariția Motivării Curții de Apel Brașov. Însă tot acești toți se fac că nu văd că avem de-a face cu un proces care a durat peste 10 ani. Și în care s-au dat deja mai multe sentințe definitive. Singura diferență este acum că la Curtea de Apel sentința devine și irevocabilă. E simplu, frățiorii noștri, nu trebuie să ne mai ascundem după degete! Mai mult, în acest caz judecătorii nici nu s-au forțat prea mult, încă din 2005 speța le fusese ușurată de anularea falsului certificat de moștenitor folosit în perfectarea tranzacției. Așa cum se arată mai jos în ultima Motivare a Tribunalului Brașov, devenită acum definitivă și irevocabilă prin Decizia Curții de Apel. Nimic mai simplu...
„În ceea ce priveşte fondul cauzei, analiza acestuia trebuie să pornească de la cele constatate cu putere de lucru judecat prin decizia civilă nr 33/2005 a Tribunalului Brașov şi anume la împrejurarea că certificatul de moştenitor nr 90/1999 a fost declarat NUL ABSOLUT pe motiv că este fondat pe o cauză ILICITĂ şi s-a emis PRIN FRAUDAREA LEGII. (…) CAUZA ILICITĂ izvorâtă din FRAUDAREA LEGII ce a invalidat certificatul de moștenitor se extinde şi asupra contractului de vânzare-cumpărare subsecvent, terţii, în speţă doar pârâtul KLAUS WERNER JOHANNIS NEFIIND APĂRAT DE PREZUMŢIA DE BUNĂ CREDINŢĂ, faţă de AMPLOAREA OPERAŢIUNII ILICITE rezultată din hotărârile judecătoreşti definitive pronunţate (…) Actul juridic subsecvent, întemeindu-se pe un act juridic INCHEIAT PRIN FRAUDAREA LEGII SI FONDAT PE O CAUZA ILICITA, nu ar putea fi validat prin simpla invocare a bunei credinţe a terţului, mai ales că ACESTA ESTE SOŢUL celeilalte părţi contractante care la rândul său a participat la întocmirea actului nul iniţial.”
 Deci instanța a spus clar în decizia definitivă a Tribunalului Brașov, consfințită ca irevocabilă prin sentința Curții de Apel Brașov, care nu-i convine președintelui („Această soluție după părerea mea nu e bună, mă nemulțumește și împreună cu avocații căutăm cele mai bune căi pentru a contesta aceasta soluție”), că s-au folosit de un act declarat fals și nul.
Iar acum apar ''curiozitățile'' legate de tergiversarea acestui dosar.
* Până și pronunțarea a fost amânată de două ori! Primul termen la C.A. Brașov, în urma recursului declarat de familia Iohannis în luna mai 2014, a fost dat abia în ianuarie 2015, în loc de septembrie 2014!
* Curios cum toate procesele lui Iohannis Klaus Wener durează enorm de mult, la fel ca și cercetarea în dosarele penale pe care le-a avut.
* În procesul cu casa de pe strada Nicolae Bălescu, din Sibiu,  era imposibil să se dea altă sentință de către Curtea de Apel Brașov!
* Tribunalul Brașov a mai dat de două ori aceeași decizie de anulare a Contractului de vânzare-cumpărare  și Curtea de Apel a casat decizia și l-a întors spre rejudecare, invocând vicii de procedură, așa că nu mai putea repeta nici figură aceasta, cu casarea și rejudecarea!
* De aceea a durat procesul 16 ani, prin tergiversări bazate pe așa-zise vicii de procedură și citarea în SUA a lui Baștea Ioan, care susținea în mod mincinos că și-a schimbat tot timpul domiciliul și nu a primit citațiile.
* Nici nu era nevoie de Baștea Ioan, care atâta s-a tot mutat până a decedat, fiindcă Iohannis a avut procură de la acesta să-l reprezinte în instanțe, dar o folosea doar când era convenabil pentru el.
* Chiar și domiciliul stabilit pentru citare l-a avut „americanul” Baștea la locuința lui Iohannis, de pe strada Bâlea din Sibiu, dar de acel document s-a făcut abstracție sau a dispărut de la dosar.
Puțină lume își mai aduce aminte că familia Iohannis, pentru a putea închiria casa recent pierdută definitiv către banca austriacă Raiffeisen, a evacuat din spațiu librăria „Mihai Eminescu”, ''întâmplător'', chiar de ziua poetului național, în 15 ianuarie 2001. 
Alte ''curiozități'' STUPEFIANTE
* Notarul care a scăpat prin NUP este implicat în toate retrocedările ilegale făcute în Sibiu,Bucșa Radu Gabriel este implicat și în dosarul cu primarul de la Șelimbăr, Maricuța.
* Judecătoarea Boca, care a judecat în primă instanță în favoarea lui Iohannis a fost recompensată cu un schimb de terenuri favorabil. A primit un teren mult mai bine plasat și o suprafață mai mare decât ce s-a dat la schimb.
* Polițistul care a dat NUP a ajuns șeful IPJ Sibiu, iar procurorul a devenit prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.
Și ''curiozitățile'' de la Parchet
Ceea ce vă prezentăm azi din nou este un document oficial emis de Parchetul de pe lîngă Curtea de Apel Alba Iulia. Adică Rechizitoriul lui Liviu Munteanu, care are nr. 66/P/2001 şi a rezultat chiar din dosarul casei pe care a pierdut-o acum familia Iohannis. Liviu Munteanu, secretarul Primăriei Porumbacu, de unde începe șirul falsurilor, a fost „condamnat” pentru fals în acte publice la un an şi jumătate cu suspendare.
Să privim cu atenţie cîteva file din acest Rechizitoriu: 
Prima filă a Rechizitorului dovedeşte existenţa unui dosar penal în care inculpat era Liviu Munteanu, secretarul Primăriei Porumbacu.
Din fila2, de mai jos, afăm că „învinuitul” Munteanu „a consemnat în mod eronat... că moştenitorii defunctei Ghenea Maria, decedată la 09.07.1962 sunt Ghenea Eliseu, Bastea Ioan, LAZURCA GEORGETA şi JOHANNIS CARMEN, iar moştenitorii lui Ghena Eliseu sunt Bastea Ioan, LAZURCA GEORGETA şi JOHANNIS CARMEN”! Știți, mai mult ca sigur, că, Lazurca Georgeta este mama lui Carmen Iohannis, mama-soacră, cum ar veni!
Pe ultima filă a Rechizitoriul întocmit de procurorul Ioan Mureşan, apar din nou numele de mai sus la capitolul „DISJUNGEREA CAUZEI”!
Să citim: „Disjungerea cauzei în ceea ce-i priveşte pe numiţii Mărginean Romul,LAZURCA GEORGETA, JOHANNIS CARMEN, JOHANNIS KLAUS... şi trimiterea ei la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Sibiu PENTRU EFECTUAREA CERCETĂRILOR PENALE necesare soluţionării cauzei sub aspectul SĂVÎRŞIRII INFRACŢIUNILOR prevăzute de art 260, rap la art 289 şi 291 C. pen”!
Practic, procurorul a disjuns cauza pentru cîteva persoane, între care şi cei din familia Iohannis, aceştia urmînd să fie anchetaţi separat pentru mărturie mincinoasă, fals în înscrisuri şi uz de fals.
 Cum s-a soluţionat OARE acest dosar disjuns din cel în care a fost condamnat Liviu Munteanu?
Articolul 261 din Vechiul Cod Penal, „Uzul de fals” spune explicit că se pedepseşte „folosirea unui înscris oficial sub semnătură privat, cunoscînd că este fals”, ori chiar derularea procesului dovedeşte că acel înscris A FOST FALS, din moment ce autorul falsului a şi fost condamnat,situaţie pe care o cunoşteau şi cei din familia Iohannis, din moment ce au continuat procesul! Dar, nu analizăm acum cum a fost finalizat dosarul penal, acesta fiind de competenţa procurorilor care ar trebui acum, cînd s-a dat sentinţa definitivă, să ancheteze cine, cum şi de ce a folosit acele acte false.







Sursa COMISARUL.RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu