BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

miercuri, 4 noiembrie 2015

- Astăzi..., România s-a dus Dracului!....



ROMÂNI PROȘTI, acum Ponta și-a dat demisia... Ați făcut jocul criminalilor din PDL în piele de PNL. Ați aruncat România în haos... Sper că sunteți mulțumiți.
Acum, în sfârșit, România și românii au conducătorii pe care și-i merită: Infractorul Iohannis, secondat de infractorul Predoiu care sunt susținuți de partidul criminal, PDL în piele de PNL.
Va fi, din nou, vai și amar de tărișoara asta. Suntem un popor de căcat... Cum merge ceva bine în țară cum trebuie să-l stricăm și să-l înlocuim cu ceva incert.


SĂ TRĂIȚI BINE AȘA CUM AȚI VOTAT ÎN NOIEMBRIE 2014!


Tinerii care au protestat aseară și care, în loc să strige doar "JOS PIEDONE!" au strigat și "JOS PONTA!", au făcut cea mai greșeală a vieții lor pentru că, din cauza lor, România, a pierdut cel mai bun prim ministru de după decembrie 1989. Acești tineri, mulți fără venituri, 
vor vedea prostia făcută, la anul, când pensionarilor nu li se va mai indexa pensia și din 2017, dacă PDL in piele de PNL ajunge la guvernare, cum va începe, din nou, jefuirea banului public, cum economia se va duce dracului din nou, când coruptii din PDL în piele de PNL, în frunte cu Iohannis, vor huzuri pe bani publici în timp ce taxele vor crește și se vor înmulți. Eventual, ca să nu mai taie salarii, pensii, etc., vor face iar împrumuturi de la FMI, etc. iar, părinții și bunicii lor, vor începe să strângă iar cureaua ca între anii 2010-2012 și, bineînțeles, vor fi afectați material și ei.
Am spus-o și in 2004 și în 2009 că, dacă Băsescu ajunge președinte va fi vai și amar de țărișoara asta... și așa a fost... În 2014 am spus că dacă ajunge Iohannis președinte va fi vai și amar de țărișoara asta... Spusele mele încep să se adeverească. Timp de 2 ani am avut o petiție pentru răspunderea magistraților... A fost semnată doar de 124 de persoane, deși o publicam zilnic. Am făcut o altă petiție cu același subiect, mai amplă... Aproape 300 de semnături în 10 luni... Acum este o altă petiție care circula și ea de peste un an... Am publicat-o si eu de nu stiu câte ori... Ultima oară avea vreo 2000 de semnături. Oare câți din cei ieșiți in stradă au semnat-o? Răspunderea magistrațilot pusă în funcție ar elimina, cel puțin, 50% din corupție... Deci si cei din stradă, pentru că nu au semnat aceste petiții priviind răspunderea magistratilor, se fac vinovați de complicitate la actele de corupție. Citiți mai jos cele scrise de Teodor Bălan pe blogul său:
"Dacă unii, ca să-și îndeplinească poftele financiare și politice, pe alte meridiane au dărâmat două clădiri înalte, cu oameni cu tot înăuntru,... de ce nu aș crede și că dezastrul de la „Colectiv” nu ar fi fost provocat de niște „interesați” de pe malurile Dâmboviței?!?.... Oricum,... lucrurile încep tot mai mult să se descifreze într-o astfel de cheie!...
Îmi este foarte greu să cred o astfel de teorie a conspirației, cu care mă asaltează o mulțime de prieteni de două zile și tot caut argumente să îmi demonstrez întâi mie că nu au dreptate, dar sensul în care s-a mișcat scena politică românească, oricum aș da-o,... oricum aș lua-o,... mă conduce în același sens: pretextul unei lovituri de stat pentru preluarea Puterii, de către niște ticăloși care ne-au mai batjocorit mai mult de 10 ani până acum!...
Un lucru este cert: așa cum stau lucrurile astăzi, 04.11.2015, România s-a dus Dracului, iar acest lucru s-a întâmplat la fel ca în 1989, cu ajutorul substanțial și inconștient al oamenilor ieșiți în stradă, manipulați până la extrem!...
Apa aceasta tulbure și urât mirositoare care este reprezentată de penelisto-pedeliști, trădători și criminali de țară, se va grăbi să se scurgă cât mai rapid și să umple golurile provocate de cei din stradă. Dacă asta ați vrut,... asta veți avea! Dacă pentru a reveni penelisto-pedeliștii la Putere au murit atâția oameni, iar alții vor rămâne schilodiți pe viață,... măi românilor, din punctul meu de vedere nu sunteți nici de apreciat și nici de urmat!...
Vă propun să citiți mai jos ce a afirmat domnul Florin Chilian referitor la această tragedie:
Mulţi şi-au dat cu părerea referitor la ceea ce s-a întâmplat în noaptea de 30 octombrie în clubul Colectiv, însă nimeni nu ştie cu adevărat care au fost cauzele incendiului devastator care a ucis 32 de tineri, iar alţi 134 sunt spitalizaţi. Artistul Florin Chilian a luat atitudine şi şi-a spus părerea despre cele întâmplate în noaptea fatidică de vineri, iar declaraţiile nu sunt deloc optimiste sau încurajatoare. Florin Chilian a postat în urmă cu câteva ore pe blogul lui un articol în care şi-a exprimat liber părerea despre tragedia care a avut loc în „Clubul Morţii”. „La Colectiv a fost crima cu premeditare. Conform procurorului de caz tot clubul a ars in 10 secunde! Focul nu a pornit de la artificii. A fost pus de o mana criminala. Asa cred eu. Nici un om normal la cap nu ar vrea sa fie adevarat dar daca este?!”, a scris Florin Chilian.




Artistul Florin Chilian.


Artistul nu s-a rezumat la blogul personal şi a postat şi pe contul său oficial de pe o reţea de socializare o discuţie care pur şi simplu te lasă fără grai.
„Conversatie avuta cu un funcționar din Guvern, a cărui identitate nu a fost dezvăluită. << - Așteaptă-te să se întâmple un dezastru, un accident, ceva cu mulți morți. Trebuie să acopere mizeria asta cumva.   – Ă?! – Da, crede-mă. Vor muri oameni. Nu-i cunoști!… Am râs. Acum juma de oră, un club arde în București și mor cel puțin 25 de oameni. >>”, a scris artistul.
Ultimul bilanţ al incendiului de vineri seară din Club Colectiv arată 32 de persoane decedate şi sute de persoane internate la acest moment la spitalele din Capitală. Vineri seară, clubul Colectiv găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album - "Mantras of war". Printre cele 32 de persoane decedate se află şi doi dintre membrii trupei, şi anume chitaristul Vlad Ţelea şi chitaristul Mihai Alexandru, în timp ce solistul Andrei Găluț este în stare critică, la fel ca și basistul Alex Pascu. Sursa articolului: http://spynews.ro/monden/florin-chilian-focul-nu-a-pornit-de-la-artificii-a-fost-pus-de-o-mana-criminala-artistul-nu-mai-tace-84445.html "
UPDATE 04.11.2015
Vad că s-a ieşit iar în stradă și in număr destul de mare si
in mai multe localitati... Ponta si-a dat demisia si ei tot in strada sunt... Culmea este ca acesti tineri nu stiu pentru ce au iesit in strada... Unul striga jos mafia, altul ca vrea schimbare, altul ca vrea jos hotii dar nimic concret... Ca sa se rezolve toate astea trebuie mai intai o justitie curatata de corupti si slugi politice... Mai pe intelesul tuturor, pentru o schimbare totala care sa garanteze o lupta reala impotriva coruptiei, trebuiesc facuti urmatorii pasi:
1) Schimbate conducerile, in totalitate, la CCR, ICCJ, tribunale, judecatorii, la parchete (DNA, DIICOT, PG, ANI, etc.), CSM, etc. si inlocuite, pe baza de concurs supravegheat de comisia juridica a parlamentului si de societatea civila, cu oameni competenti verificati de catre asociatiile judecatorilor si procurorilor si scoase de sub influenta politicului si cu obligatia ca, semestrial si ori de cate ori este nevoie, sa prezinte un raport de activitate raspunda in fata unei comisii juridice a parlamentului. Procurorii nu au cum sa fie magistrati si, de aceea, se impune retragerea titlului si beneficiilor ca magistrati a procurorilor. La toate aceasta sa fie adaugata raspunderea magistratilor cu pedepse triple fata de cele pentru cetateni.
2) schimbarea conducerilor tuturor serviciilor secrete si speciale si schimbarea acestora in
urma unui concurs supravegheat de comisia juridica a parlamentului si de societatea civila. Aceste servicii putand fi verificate de comisii mixte ale parlamentului impreuna cu ONG-urile si subordonate unei comisii parlamentare pe probleme de securitate si aparare nationala in care sa existe si reprezentanti ai societatii civile.
3) candidatii pentru parlament, presedintie, primarie, etc. sa fie verificati juridic cu 6 luni
inainte de a-si depune candidatura. In felul acesta nu vor mai exista candidati alesi cu probleme cu justitia.

Deci, daca vor cere si vor obtine aceste lucruri, abia atunci vor putea cere alegeri anticipate generale: presedintie, parlamentare, locale si toate sa fie facute o data pentru economisirea banului public. Aici ar putea exista o pedeapsa pentru fraudarea alegerilor care sa constea in interzicerea de a mai participa vreodata la alegeri a celor prinsi cu frauda, pe langa răspunderea penala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu