BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

joi, 11 aprilie 2013

- Români luaţi-vă adio de la DREPTATE PÂNĂ LA CAPĂT... Ponta nu mai vrea JOS BĂSESCU ŞI SLUGOII LUI

   Zilele acestea USL a demonstrat că a minţit poporul pentru a prelua puterea şi ca fraierii să-i voteze în număr cât mai mare.
   Propriu zis, trădarea poporului de către USL a început cu tentativa de a introduce UDMR-ul la guvernare, apoi a continuat cu semnarea pe furiş, la miez de noapte, a unui protocol de coabitare între Ponta şi Băsescu, sub privirile lui Crin Antonescu. Apoi a urmat cea mai recentă lovitură dată electoratului USL, numirea a patru slugoi băsişti în fruntea parchetelor, de către Ponta cu acordul tacit a lui Crin Antonescu (atitudinea anemica doar la stadiul declarativ a lui Antonescu o consider complicitate)... şi, prin această nouă trădare a USL, românii îşi pot lua adio:
- de la o justiţie independentă şi corectă,
- de la demiterea lui Băsescu şi a slugoilor lui,
- de la anchetarea celor peste 12 000 de plangeri, reclamaţii şi sesizări privind fraudarea alegerilor prezidenţiale din 2009 (deci nici Băsescu, nici Bachonski şi nici altcineva nu va plăti pentru fraudarea alegerilor prezidenţiale din 2009) şi, pe cale de consecinţă, de la faptul de a şti dacă Băsescu a ajuns preşedinte prin fraudă sau nu,
- de la redeschiderea dosarelor lui Băsescu şi de a-l vedea vreodată judecat şi condamnat pe Băsescu,
- de la anchetarea abuzurilor CCR, a lui Morar şi Kovesi, ale CSM-ului, ale serviciilor secrete şi speciale,
- de la anchetarea şi judecarea slugoilor băsişti pentru abuzurile comise, hoţii, fraude, jaf din banul public, crimă (închiderea spitalelor şi moartea unor oameni în faţa spitalelor închise este o crimă), etc.
- de la recâştigarea demnităţii pentru că USL continuă politica băsisto-pedelistă de transformare a poporului român în slugile şi cobaii UE.

OARE CE S-A ÎNTÂMPLAT CU:
PENTRU CINE ŞI-A BĂTUT JOC, PONTA, DE VOTURILE CELOR 7,4 MILIOANE DE ROMÂNI (CARE AU VOTAT PENTRU DEMITEREA LUI BĂSESCU) ŞI CELOR 4,8 MILIOANE DE ROMÂNI (CARE AU VOTAT USL):
Dacă privesc în urmă şi coroborez toate faptele din 2012 şi până în prezent, cred că pot spune că şi referendumul din 29.07.2012 a fost sabotat, în mod voit, de Ponta Victor prin numirea lui Ioan Rus la Ministerul de Interne...  Mai pot spune că, prin aceste numiri, Băsescu şi-a primit pârghiile cu care se va răzbuna pe cei care l-au deranjat şi, în special, pe Antena 3... Sper să mă înşel... dar nu prea cred... Cred că Kovesi va continua să facă poliţie politică pentru Băsescu... Unii vor spune că mă înşel... Asta rămâne de văzut în viitor...Dar, mai mult ca sigur, Ponta și Antonescu vor regreta aceste numiri.

Un comentariu:

  1. Ponta e in pierdere rapida de imagine si si-qa trimis acuma toti "expertii" sa ii mai carpeasca cat se mai poate din "onoare",atata cata i-a mai ramas...

    RăspundețiȘtergere