BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

luni, 8 aprilie 2013

- Biserica Ortotoxă Română (BOR): Hoţii şi afaceri pe bani publici şi ai fraierilor

Continuare la : http://valter-cojman.blogspot.ro/2013/01/biserica-ortodoxa-romana-bor-secta.html 

AVEREA BISERICII


2 comentarii:

  1. Aveti dreptate in cea mai mare parte a afirmatiilor dvs! Pe de alta parte, cred ca sunteti de acord cu mine ca toate institutiile menite sa ajute la dezvoltarea si bunastarea oamenilor sunt nu in disolutie (deja e prea putin spus) ci sunt distruse complet: invatamantul, serviciile de snatate si cele sociale, politia, judecatorii si iata! credinta neamului acesta vechi de mii de ani este pangarita si murdarita de diversi indivizi care nu au nimic in comun cu Dumnezeu. Dar, domnul meu, pentru asta este P A C A T sa aruncam anatema asupra singurului mod in care ne mai putem curati de toata mizeria ultimilor ani: credinta noastra si a parintilor nostri! De-a lungul vietii mele care numara destui ani, am vazut cum toate - dar absolut toate- se platesc aici, in timpul acestei vieti! Nu ma indoiesc de faptul ca vor plati si acesti nemernici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Putine sperante sa plateasca vreun astfel de nemernic pentru ca in Romania nu exista justitie. Poate vei spune ca exista justitie divina... Eu nu cred nici in ea... Prea multi oameni buni, cinstiti si demni sufera in timp ce hotii, criminalii, fraudatorii, evazionistii, etc. o duc extraordinar de bine...

      Ștergere