BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

luni, 4 martie 2013

- UE = al IV-lea Reich


Într-un scurt interviu publicat duminică dimineaţă de pagina de internet a revistei Der Spiegel, ministrul de Interne al Germaniei, Hans-Peter Friedrich (CSU), a subliniat că ţara sa va face tot posibilul să împiedice aderarea României şi Bulgariei la Spaţiul Schengen. "Dacă România şi Bulgaria se bazează pe un vot favorabil, atunci îi anunţ că acesta va pica în urma veto-ului german. Ipoteza aderării parţiale, pe cale aeriană şi maritimă, nu mai este la ordinea zilei. Extinderea Spaţiului Schengen va fi acceptată de cetăţenii noştri doar dacă toate premisele de bază vor fi îndeplinite. Momentan nu este cazul", a declarat Friedrich, cu doar patru zile înaintea reuniunii de la Bruxelles a miniştrilor de Interne şi Justiţiei din ţările UE. 

Cică problema ar fi CORUPŢIA... 

Oare cine l-a apărat pe coruptul şef din România la referendumul din 29 iulie 2012 şi l-a transformat în guvernatorul României? Oare nu Merkel a fost aceea care a făcut presiuni, împreună cu Barosso şi Reding ca în România să continuie CORUPŢIA prin Băsescu şi slugoii lui din DNA, CSM, CCR, ANI, SRI, SIE, STS,ÎCCJ, etc.? Acum, ca şi ipocriţii din PDL în frunte cu Băsescu, Germania acuză România de ceva ce a generat chiar ea: PERPETUAREA ŞI CONTINUITATEA CORUPŢIEI ÎN ROMÂNIA. Oare nu Germania, care acum este ipocrita, a sărit de cur în sus, prin Merkel, când guvernul Ponta a vrut să facă curăţenie în instituţiile statului pentru a diminua corupţia şi a putea relansa lupta împotriva corupţiei?


Acum, Comisia Europeană şi Germania, tac la neregulile, patronate de Băsescu, din CSM... Tac la abuzurile comise de DNA din ordinul slugoiului băsist, Morar... Tac faţă de ameninţările şi abuzurile lui Morar... şi alte nemernicii generate de atitudinea CE şi a Germaniei faţă de evenimentele democratice şi constituţionale din iulie 2012, atitudine şi presiuni prin care au nenorocit o ţară şi un popor, lăsându-i la cheremul corupţiei băsiste şi al unui sitem băsist ticăloşit.. 


Cu toate acestea, Comisia Europeană şi Germania acuză România de ceea ce au generat ele şi Germania se
împotriveşte intrării României în SCHENGEN... Asta merităm că am fost laşi şi nu am ieşit cu toţii în stradă ca să-l zburăm de la Cotroceni pe dictatorul care i-a obişnuit pe cei din UE cu poziţia ghiocelului în politica externă a României, care ne-a transformat în cobaii şi slugile UE.
  Cred că Guvernul României ar trebui să iniţieze un referendum privind rămânerea sau ieşirea României din UE ca să vedem câţi români mai vor sau nu în UE....

Singura soluţie pentru România şi pentru poporul român ca să o ducă mai bine şi să reuşească în politica externă este dispariţia lui Băsescu din viaţa politică a României:


CITEŞTE ŞI (se pare că nu numai eu am spus-o...):


2 comentarii:

  1. mai domnule cine ii tine sa nu iasa in strada?dar sa dea si guvernul jos si sa facem curat o data pt totdeauna,daca e posibil,dar din nefericire pt. noi care nu am dorit aceste guvernari belicoase si perverse ,asta e

    RăspundețiȘtergere