BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

luni, 19 noiembrie 2012

- Barroso şi Rompuy desfiinţaţi de Nigel Farage în Parlamentul European

  Poziţia Guvernului român faţă de bugetul de austeritate propus de Merkel şi Rompuy, adică de PPE, este mai mult decât corectă pentru că este susţinută şi de Marea Britanie şi de Spania, Portugalia, Polonia şi alţii. Deci, Băsescu minte şi în calitate de preşedinte impostor al României şi în calitate de agent electoral al ARD (PD-L). O dovadă în acest sens este discursul lui Nigel Farage - parlamentar european britanic:


   Prin prisma acestei luări de poziţii eu vreau să adaug următorul lucru:

DACĂ BLAGA, MRU, UDREA, ANASTASE, IOAN OLTEAN ŞI ALŢII DE TEAPA LOR DIN ARD(PD-L) VOR AJUNGE ÎN PARLAMENT, CEI CARE ÎI VOR VOTA SUNT CEI MAI TÂMPIŢI ROMÂNI, CU MINTEA ODIHNITĂ ŞI CU MEMORIE FOARTE SCURTĂ...

Mai adaug un sfat pentru USL:

BĂSESCU TREBUIE SUSPENDAT ÎNAINTE DE ALEGERI, DACĂ SE DOREŞTE RESPECTAREA VOINŢEI POPORULUI, ŞI REFERENDUM ODATA CU ALEGERILE PE 09.DECEMBRIE.2012

2 comentarii:

  1. Buna dimineata !
    Stiu de acest parlamentar deja de 2 ani cind incepuse sa circule pe net . In sfirsit , aveam o satisfactie ca nu numai noi romanii aveam aceste pareri despre conducerea UE ci , si un alt parlamentar dintr-o tara cu adevarate traditii democratice . Si , chiar ceea ce el vedea pentru viitor s-a adeverit . Din nefericire ,si un dezastru pentru Romania , este ca , avem o Monica Macovei , ca, avem un Basescu , care putin ii pasa de romani si de Romania , in ideia constructiva si de dezvoltare a acestei minunate tari , din toate punctele de vede . Da il intereseaza Romania , doar din punct de vedere al comisioanelor , pe care le va primi in urma cedarii bogatiilor tarii , in detrimentul tarii si al romanilor . Este , cred , daca nu ma insel ,singurul conducator al Roamniei , care a tradat , a distrus si a vindut Romania . Ajutat de acest MRU , pe care , nu cred ca romanii il vor ierta , daca o vor face isi vor merita soarta ,acest MRU , care a dat ungurilor banii Fundatiei Gojdu , care ereau destinati poporului roman , au fost donati ungurilor , ca si cum dadea din portofelul lui , si de asemeni tezaurul de aur lasat rusilor . De ce credeti ca se duce Basescu numai el la Brussel , NU PENTRU BINELE ROMANILOR , NU , CI PENTRU INTERESELE LUI , ale lui MERKEL , care pentru mine are un stil de fascism modern , asa cum cei din partidul ei , o caracterizeaza . O intrebare retorica bine inteles , de ce oare nu-si iubeste Basescu tara si poporul ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru ca a fost nevoit sa fraudeze alegerile prezidentiale din 06.12.2009 ca sa iese presedinte si pentru ca este bolnav de putere iar poporul s-a trezit si vrea sa-l lase fara putere.

    RăspundețiȘtergere