BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

vineri, 9 noiembrie 2012

- A început campania electorală pentru parlamentare

     Azi a început campania electorală pentru parlamentare şi, exact cum anticipam, slugile băsiste din ANI, CCR, DNA, PG, SIE, SRI, etc. au început atacul împotriva candidaţilor USL... Multe din acuzaţiile aduse acestora sunt doar minciuni menite pentru a denigra şi discredita candidaţii USL... Sper ca aceştia să se menţină fermi pe poziţii şi să ia atitudine fermă faţă de abuzurile denigratoare iniţiate de aceşti slugoi băsişti, să-i acţioneze în instanţă şi să le ceară despăgubiri ca să trebuiască să plătească şi copii copiilor acestor slugoi pentru nemerniciile făcute de aceste slugi băsiste. De asemenea sper ca poporul român să nu se mai lase prostit de aceste minciuni şi acţiuni denigratoare si discreditoare ale slugilor băsiste din ANI, CCR, DNA, PG, SIE, SRI, etc.
     Din păcate mă aştept la o campanie electorală extrem de murdară făcută de disperaţii din ARD (PDL+FC+PNT-CD aripa băsistă) şi susţinută de dictatorul Băsescu prin slugile mai sus menţionate. Sper ca USL, după aceste alegeri, să pună bazele unei legislaţii clare, fără posibilităţi de interpretare, referitor la campanii şi alegeri electorale care să prevadă măsuri drastice pentru cei care le încalcă şi cu pedepse mari care, pe lângă puşcărie, să ducă şi la eliminarea din competiţie a formaţiunii din care face parte cel care a încălcat legea electorală pentru că îmi doresc alegeri corecte, campanii electorale corecte şi decente şi candidaţi oneşti şi competenţi... Deja Băsescu, dupa vreo 2-3 săptămâni de tăcere, a vorbit prin slugoii de la ANI care au iniţiat operaţiunea DOSARIADA pentru discreditarea şi denigrarea USL.

http://www.cotidianul.ro/silaghi-pop-si-hellvig-gasiti-incompatibili-de-ani-199275

http://www.gandul.info/politica/antonescu-ani-este-unealta-politica-a-lui-basescu-si-isi-face-de-cap-sunt-solidar-cu-ministrii-acuzati-de-incompatibilitate-10285742

http://www.gandul.info/news/dan-mihalache-despre-acuzatiile-ani-este-o-mizerie-voi-da-in-judecata-ani-10284582

http://www.gandul.info/news/hellvig-despre-acuzatiile-ani-motivul-e-sa-nu-castigam-alegerile-parlamentare-si-prezidentiale-10284608


Deci, dacă vreţi un trai mai bun, siguranţa zilei de mâine, libertatea de a vorbi liber fără teamă că sunteţi ascultaţi şi înregistraţi de securitatea băsistă, dacă vreţi un viitor pentru copii voştrii, dacă vreţi locuri de muncă, dacă vreţi învăţământ şi sănătate de calitate şi dacă vreţi să scăpaţi de Băsescu, 
VOTAŢI USL!

Să facem puţin haz de necaz:

Eu as fi vrut sa fie vorba de august 2012... Totusi...:

Intr-una din zilele insorite ale lui Ianuarie 2015 un batran se apropie de intrarea in Palatul Cotroceni. Se apropie de ofiterul de garda si ii spune:
 - As vrea sa intru sa vorbesc cu presedintele Basescu. 
Ofiterul il priveste bland pe batran si ii spune:
 - Domnule, Basescu nu mai este presedinte si deci nu mai are resedinta aici. 
Batranul ii spune ca e in regula si se indeparteaza incet de intrarea in Palat. A doua zi acelasi batran se indreapta catre intrarea in Palatul cotroceni si se adreseaza ofiterului de garda (acelasi din ziua precedenta): 
- As vrea sa intru sa vorbesc cu presedintele Basescu.
 - Domnule, asa cum v-am spus si ieri, Basescu nu mai este presedinte si deci nu mai are resedinta aici.
 Batranul ii multumeste si pleaca incet spre locuinta sa. A treia zi batranul se duce din nou la intrarea in palatul Cotroceni si se adreseaza aceluiasi ofiter:
 - As vrea sa intru sa vorbesc cu presedintele Basescu.
 Iritat, ofiterul se incrunta usor la batran si ii spune:
 - Domnule este a treia zi consecutiva cand veniti aici si cereti sa vorbiti cu Basescu. V-am spus deja ca Basescu nu mai este presedinte si deci nu mai are resedinta aici. Nu intelegeti?
 - Ba inteleg foarte bine, insa nu ma mai satur sa aud asta.
 Ofiterul ia pozitia de drepti, il saluta respectuos (ca pe un superior) si ii spune batranului:
 - Atunci ne vedem maine, domnule!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu