BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

duminică, 22 iulie 2012

- TEAMĂ...

Mie mi-e teama ca, daca Basescu, PDL si acolitii vor pune la bataie 10% din ceea ce au furat si jefuit de la poporul roman, vor mitui o multime de prosti care nu se vor prezenta la vot, prosti care pentru 100 de lei sunt in stare sa-si vanda parintii, copii si viitorul lor... Pe de alta parte, in Romania mai sunt vreo 17 milioane de cetateni... din acestia, doar vreo 14 milioane sunt cu drept de vot... De ce trebuie sa asiguram 9 milioane si ceva? Oare si bebelusii au drept de vot? Probabil de aceea a zis dictatorul Basescu ca, brusc, Romania a devenit o tara de mamicute si bebelusi... Problema mare este ca 9 milioane si ceva, devin 75% din populatia Romaniei si nu 50% cum spune legea si cerintele bolsevicilor din PDL si bolsevicului sef, Basescu ( RUSIA si Lituania mai au prag de prezenta la referendum... Pe cale de consecinta, Basescu si PDL ne-au vandut Rusiei... ). Daca romanii nu vor iesi la vot si nemernicul de Basescu ramane la Cotroceni, poporul roman care nu participa la vot demonstreaza ca este imbecil, las, pupincurist, pupinbasist si isi merita soarta. Propun ca taierile de salarii, de pensii, alocatii, indemnizatii, etc. sa se faca doar celor care nu vor iesi la vot la referendum... pentru ca ei au vrut toate acele taieri, etc. Din partea mea, pentru ca nu au iesit la vot, sa fie obligati sa plateasca 1 milion de euro pentru o extractie dentara, 500 de mii de euro o consultatie si 10 milioane de euro o internare... Painea 100 de euro, etc. pentru ca imbecilii vor avea bani din banii care ii vor primi de la pedelisti, pupinbasisti + acolitii.

ROMÂNI! NU ÎNCHIDEŢI OCHII LA ILEGALITĂŢI! NU VĂ VINDEŢI VOTUL! SUNAŢI LA 112! IEŞIŢI LA VOT! NU FIŢI LAŞI! DOVEDIŢI CĂ SUNTEŢI DEMNI ŞI CURAJOŞI!

http://www.cotidianul.ro/ponta-il-suspectez-pe-traian-basescu-ca-are-surse-ilegale-de-campanie-electorala-189216/


LEGEA 3 DIN 2000

Art. 52.
(1) Impiedicarea prin orice mijloace a liberului exercitiu al dreptului de a participa la referendum se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani si interzicerea unor drepturi. 
(2) In cazul in care prin fapta prevazuta la alin. (1) s-a pricinuit o vatamare a integritatii corporale sau a sanatatii, care necesita pentru vindecare ingrijiri mai mult de 60 de zile sau care a produs vreuna dintre urmatoarele consecinte: pierderea unui simt sau organ, incetarea functionarii acestora, o infirmitate permanenta fizica ori psihica, slutirea, avortul ori punerea in primejdie a vietii persoanei, pedeapsa este inchisoarea de la 3 ani la 10 ani. 
(3) Tentativa se pedepseste. 

Art. 53.
(1) Violarea prin orice mijloace a secretului votului de catre membrii biroului electoral al sectiei de votare ori de catre alte persoane se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani. 
(2) Tentativa se pedepseste. 

Art. 54.
(1) Promisiunea, oferirea sau darea de bani ori de alte foloase in scopul de a determina alegatorul sa voteze sau sa nu voteze in cadrul referendumului se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani.
(2) Pedeapsa prevazuta la alin. (1) se aplica si persoanei care voteaza fara a avea drept de vot ori alegatorului care voteaza de mai multe ori in ziua referendumului. 
(3) Tentativa se pedepseste. 

Art. 55.
(1) Tiparirea si utilizarea de buletine de vot false, introducerea in urna a unui numar suplimentar de buletine decat cele votate de alegatori sau falsificarea prin orice mijloace a documentelor de la birourile electorale se pedepsesc cu inchisoare de la 2 ani la 7 ani. 
(2) Tentativa se pedepseste. 

Art. 56.
(1) Atacul prin orice mijloace asupra localului sectiei de votare, furtul urnei sau al documentelor electorale se pedepsesc cu inchisoare de la 2 ani la 7 ani, daca fapta nu constituie o infractiune mai grava. 
(2) Tentativa se pedepseste. 

Art. 57.
(1) Deschiderea urnei inainte de ora stabilita pentru incheierea votarii se pedepseste cu inchisoare de la un an la 5 ani. 
(2) Tentativa se pedepseste. 

Art. 58.
Pentru toate infractiunile savarsite in legatura cu organizarea si desfasurarea referendumului actiunea penala se pune in miscare din oficiu. 

Art. 59.
Bunurile destinate sau folosite la savarsirea contraventiilor prevazute la art. 49 sau a infractiunilor prevazute la art. 53-58 ori rezultate din comiterea acestora se confisca. 

Art. 60.
Anexele nr. 1A, 1B si 2-6 fac parte integranta din prezenta lege. 

2 comentarii:

  1. HAI LA VOT, UNDE-I UNUL NU-I PUTERE, UNDE-S MAI MULTI .............INVINGEM
    SA DISPARA RAUL, SA-L TAIEM DE LA RADACINA

    RăspundețiȘtergere
  2. Gabriela Moldovan26 iul. 2012, 07:03:00

    Haideti la vot! Si DA!

    RăspundețiȘtergere