BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

sâmbătă, 14 iulie 2012

- Provocare pentru postacii băsisto-pedelişti şi pupinbăsişti

Eu, personal, m-am saturat de polemici cu postacii 

băsisto-pedelişti şi cu pupinbăsiştii. De aceea emit o 

provocare pentru acești indivizi:ENUMERAȚI-MI, CU DOVEZI CONCRETE, 

CE A FĂCUT  BUN, BĂSESCU, PENTRU 

POPORUL ROMÂN, DIN DECEMBRIE 

2009 ȘI PÂNĂ ÎN PREZENT!


Se pare că au început şi alţii să-şi pună astfel de întrebări:


http://www.cotidianul.ro/cand-si-a-ajutat-basescu-tara-in-relatia-cu-uniunea-europeana-in-ultimii-8-ani-188577/

10 comentarii:

 1. TREEZITI-VA ROMANI SI PUNETI STAMPILA UNDE TREBUIE, HAI CA A SOSIT VAPORUL SA IL IA PE CHIORUL, HAI SA SCAPAM DE EL SI CLICA LUI

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. La cat de chior e..o sa nimereasca vre-o barcuta..ca pe vapor nu stiu daca-l accepta careva,drept comandant ! :)

   Ștergere
  2. daca prin absurd se va ajunge la introducerea pedepsei cu moartea , iar basescu ar fi condamnat pentru toate relele produse poporului roman,daca se vor face propuneri pentru componenta plutonului de executie, atunci o sa ma prezint singur pentru a duce la indeplinire pedeapsa. sigur nu voi da gres. am fost militar de cariera in prezent asistat social.

   Ștergere
  3. Pentru Mironescu Corneliu: cred ca va trebui sa stati la rand... Vreo 80% din populatie s-ar oferi voluntari...

   Ștergere
 2. eu ,unul refuz sa mai intru in dialog cu postaci basisti ...m-am saturat de ei !

  RăspundețiȘtergere
 3. Enumerati dvs ce a facut Antonescu si Ponta bun pentru Romania

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. I-au luat ciolanu lu Base ! :))

   Ștergere
  2. Inca nu au inceput, dar, din prima zi au stopat jefuirea pensionarilor si au pus bazele despagubirilor pentru cei jefuiti si pentru recuperarea a 8% din salariu pentru bugetari. Un amanunt important: guvernul MRU voia sa continuie jefuirea pensionarilor inca doua luni fara sa acorde vreodata despagupiri pentru jaful comis... Multumit? Acum spune-mi tu ce a facut bun, pentru romani, Basescu! Probabil, ca orice pupinbasist, vei tacea si nu vei avea ce spune, in afara de jigniri sau vei dispare total, mai ales ca ai postat sub adapostul anonimatului... las ca toti pupinbasistii...

   Ștergere
  3. Este interesant ca vrem deja sa stim ce au facut Ponta si Antonescu,bun!Inca nu am ales nici parlamentul ,nici presedintele urmator.Aici este vorba numai despre demiterea unui presedinte nedemn.Alegerile urmeaza si atunci ne vom intreba si vom vota.

   Ștergere
 4. Basescu este bolnav de putere si plin de ura la adresa romanilor.A incercat sa-si lipeasca scaunul de fund si iata-l SUSPENDAT si in viitorul f.apropiat CONDAMNAT.

  RăspundețiȘtergere