BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

miercuri, 7 decembrie 2011

- Români! Eliminaţi orice speranţă de mai bine: SUNTEM ÎN PLINĂ DICTATURĂ!

  Azi am aflat verdictul Curţii Constituţionale a României ( CCR ) priviind îngheţarea pensiilor şi a salariilor bugetarilor, ceea ce mă determină să fac comentarii cacofonice, pentru că Curtea Constituţională a României nu merită altceva.  Să dezvoltăm... : Legea salarizării unitare a bugetarilor şi Legea pensiilor ( care a fost trecută şi prin fraudă prin ŞPARLAMENT ) au fost aprobate prin asumare de răspundere PUNCT
Neaplicarea celor două legi, trecute prin asumare de răpspundere, de către Guvernul României, arată că nu sunt bune şi că Guvernul Boc trebuie demis. De asemenea demonstrează că Curtea Constituţională a României este aservită puterii şi că, dacă poporul român vrea dreptate, trebuie să apeleze la CEDO, care este singurul loc unde românii primesc HOTĂRÂRI CORECTE LA PROBLEMELE LOR.
   A fost campania aceea în care trebuia să răspunzi daca "esti mândru că esti român?" Eu răspund: M-am simţit mândru că sunt român până în 2004. După 2004 mi-am dat seama CĂ CORUPŢIA este o boală gravă pentru români, o boală incurabilă de care nu va scăpa în următorii 100-200 de ani.
   DECI, ROMÂNI, LUAŢI-VĂ ADIO DE LA UN TRAI MAI BUN, MAI DECENT, DEMOCRATIC ATÂTA TIMP CÂT STAŢI CA LAŞII ASCUNŞI ŞI VEŢI LĂSA CIUMA PORTOCALIE ŞI COMPLICII DIN UDMR ŞI UNPR SĂ-ŞI FACĂ DE CAP.
   DACĂ TĂCEŢI ÎN CONTINUARE, VĂ MERITAŢI SOARTA ŞI ÎNSEAMNĂ CĂ RENUNŢAŢI LA DEMNITATE ŞI LA DREPTUL DE A MAI PROTESTA.

Ceea ce eu nu inteleg este următorul fapt: Guvernul tembel Boc şi-a asumat raspunderea pe cele 2 legi. Neaplicându-se prevederile celor 2 legi, în mod logic, guvernul tembel Boc trebuie demis. De ce nu se face acest lucru? Aceasta este logica mea simplă: Dacă legea nu se aplică conform asumării, devine nulă de fapt şi guvernul dispare( din partea mea la puscărie cu el ).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu