BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

sâmbătă, 23 iulie 2011

- Specificare despre un comentariu

Pe forumul Gazetei Văii Jiului este postat urmatorul comentariu:

"lili
http://valter-cojman.blogspot.com/
Vedeti aici cum este in realitate.
Cojman,in “nevinovatia” lui, a realizat ca nu poti sa reprezinti oamenii prin frauda,si pe blogul lui a dat un comunicat in care arata cum se dau delegarile la “firma” lui popescu: LA GRAMADA SI FARA DISCERNAMANT.NU CONTEAZA CA NU ESTI AFILIAT LA CENTRALA MINIERA,CONTEAZA COMISIONUL PROMIS?2 SINDICATE DE LA FNM AU PRIMIT DELEGARE DE NEGOCIERE DIN PARTEA CENTRALEI MINIERE MERIDIAN. ASA A OBTINUT SI NICA,PAVAL,DOMOKOS?
FURT,FRAUDA,INSELACIUNE!
PARCHETUL,D.N.A.-UL? UNDE SUNT?"

Pentru cei interesaţi, cel care se semnează cu "lili" este Voina Radu Ilie. Îl mai găsiţi si sub următoarele nickname-uri: "kyky", "nicolla", "Iuly", "Gica Papura", "Leon", "leon", "State  Potcovarul" şi etc. Se pare că îi este ruşine de numele lui şi/sau este laş.
Pentru că vreau să îl las să-şi rupă gâtul singur, o să-l las să debiteze în continuare tâmpenii fără să-l mai contrazic cu dovezi. Le va vedea la timpul potrivit ( Înainte să debiteze tâmpeniile, ar fi trebuit să citească, cu atenţie, punctul 3 din comunicat... Ce să-i fac? Dacă nu ştie să citească... ). Iar domnul Ion Popescu va afla părerea lui Voina Radu Ilie despre Confederaţia Naţională Sindicală MERIDIAN, pentru ca, Voina Radu Ilie, să nu mai meargă cu jalba în proţap la el să-l ajute, deşi face parte din LSMVJ ( sau te pomeneşti că a fost dat afară din LSMVJ şi vrea să revină la FNM şi să-şi reia funcţia dinainte de a trăda FNM-ul ). Dacă un lider de federaţie sau confederaţie este corect, acela este domnul Ion Popescu de la Confederaţia Naţională Sindicală MERIDIAN. De fapt, Voina Radu Ilie, este obişnuit să debiteze tâmpenii şi minciuni ( citiţi articolele anterioare în care se face referire la el ). Daca tot vorbeşte, Voina Radu Ilie, de Parchet şi DNA..., mă întreb oare ce părere au aceste organe ale statului despre obligarea unei mari părţi din angajaţii PROTECTOR să se înscrie in SPP Vulturul Negru, să plătească cotizaţii pentru o lună sau două anterioare datei în care au fost obligaţi să semneze adeziunile ( altfel erau ameninţaţi că vor fi daţi afară ) şi despre ce s-a făcut cu banii încasaţi din aceste cotizaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu