BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

vineri, 1 iulie 2011

- Amenințări

 În data de 16.06.2011, între orele 22.45 și 23.00, am primit un apel telefonic cu număr ascuns. De obicei nu răspund la astfel de apeluri, dar, pentru că tocmai ațipisem, am răspuns fără să mă uit pe afișaj. În momentul în care am răspuns, cel care m-a apelat a început să mă amenințe moment în care i-am închis telefonul și am trecut alarma pe silențios. În 17.06.2011 am văzut că mai apelase o data la orele 23.11. Tot în 17.06.2011, pe la orele 08.30  am mai primit un apel telefonic cu identitate ascunsă la care am răspuns din curiozitate. Mi-am dat seama că este aceeași voce care bălmăjea ceva de "Protector". Am închis şi de data aceasta. Apeluri telefonice cu identitate ascunsă au mai existat şi în 24.06.2011, orele 00.27 şi 01.20 şi în 26.06.2011, orele 23.39, apeluri pe care le-am respins sau nu le-am auzit, având telefonul pe silenţios. Am bănuit de la început cine se află în spatele acestor telefoane, fapt ce mi s-a confirmat în data de 27.06.2011.
  În data de 27.06.2011, pe la orele 19.00, dl. Creţan Constantin m-a sunat şi m-a întrebat dacă am depus vreo plângere penală împotriva lui Iulian Buduran, pentru că acesta i se plânge că am depus plângere împotriva lui, împotriva SPP-Vulturul Negru şi a lui Voina Radu Ilie. I-am răspuns că, deşi ar merita o astfel de plângere datorită ilegalităţilor comise, nu am depus plângere pentru că am zis să-i ignor total, mai ales că, cineva, mi-a spus că Voina Radu Ilie ar avea cancer tiroidian. Mi-am zis ca să-l ignor şi să-l las în pace cu boala lui cu tot, boală pe care o consider o pedeapsă pentru toate răutăţile şi nemerniciile pe care le-a comis ( asta în cazul în care informaţia este adevărată şi nu a împrăstiat-o Voina Radu Ilie ca să se victimizeze. Personal nu cred acest lucru pentru că Voina Radu Ilie emană prea multă răutate pentru un om aflat cu un picior în groapă. Un om aflat în situaţia lui ar trebui să se împace cu toata lumea, să încerce să repare răul făcut, etc. Nu face nimic din aceste lucruri şi de aceea nu cred zvonul că ar avea cancer tiroidian ). Numai că, la orele 21.44, m-a sunat Buduran Iulian cu care am vorbit foarte calm ( timp de 9 minute şi 26 de secunde ) şi am crezut că l-am convins că este greşit informat şi că nu am depus nicio plângere împotriva lui. După doar câteva minute, la orele 22.18, Buduran Iulian m-a sunat din nou şi, timp de 2 minute şi 41 de secunde a proliferat numai ameninţări la adresa mea, pe care, oricum, eu nu le bag în seamă pentru că nu accept să mi se pună pumnul în gură. (Telefonul de pe care a sunat are numărul: 0786137913.). Cu aceste ameninţări, am crezut că show-ul s-a terminat. M-am înşelat. La orele 23.53, cu numărul 0736227163, m-a sunat cineva, care s-a prezentat Răzvan de la Bucureşti, spunându-mi că a auzit că nu încap de 2 prieteni ai lui: Voina Radu Ilie şi  Buduran Iulian şi că, dacă mai apare ceva pe blogul sau site-ul meu despre ei, va veni în Valea Jiului şi mă va aranja. Toată convorbirea a durat 1 minut şi 27 secunde.

Aceste convorbiri şi ameninţările primite m-au determinat să scriu, aici pe blog, articolul anterior, articol care a generat un nou telefon, din partea celui care se dă drept Răzvan din Bucureşti ( personal nu cred că îl cheamă Răzvan şi că nici din Bucureşti nu este dat fiind accentul ), în data de 28.06.2011, la orele 17.12. În această convorbire, individul, pentru că scrisesem ca am fost ameninţat, mi-a spus că el a făcut puşcărie şi că alde mine a mâncat la micul dejun, că vine în Valea Jiului şi îmi rupe picioarele, îmi smulge mâinile şi mă bate cu ele la c_r, că este plătit de cei doi prieteni ai lui să mă facă harcea parcea, etc. timp de 3 minute si 6 secunde.  I-am spus că pe blogul meu voi scrie mereu adevărul şi nimeni nu îmi poate îngrădi acest drept şi nicio ameninţare nu mă poate face să încetez acest lucru. Fiind cu un coleg cu care discutam probleme sindicale, i-am dat şi acestuia să asculte ameninţările.
Dacă până acum nu depusesem nicio plângere penală împotriva celor doi, Voina Radu Ilie şi Buduran Iulian, o voi face acum pentru ameninţare şi ca fiind autorii morali ai hărţuirilor şi ameninţărilor telefonice din partea numitului Răzvan din Bucureşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu