BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

duminică, 29 mai 2011

- Caz umanitar la Lupeni: necesită ajutorul tuturor celor care pot ajuta


Familia Gonciulea, din municipiul Lupeni, judeţul Hunedoara, se confruntă cu probleme care necesită ajutorul tuturor oamenilor de bine. Tatăl, Gonciulea Adrian Marian, a devenit şomer, după ce firma Protector a fost scoasă din obiectivele CNH SA Petroşani. Ei au în grijă o fetiţă de 7 ani cu mari probleme de de sănătate şi, în plus, cu probleme de exprimare.
Fiind o familie fără venituri, nu mai au bani nici pentru medicamentaţia fetiţei. În plus, aceştia îşi doresc să poată duce fetiţă şi la un logoped în Deva. Fiind o familie cinstită, aceştia spun că o sumă de 1 000 lei le-ar fi de ajuns pentru medicamentaţia fetiţei şi pentru a o duce la un specialist logoped.
Poate că familia s-ar fi putut descurca dar, au avut neşansa ca, tatăl, să fie bătut de hoţi în post, în ultima zi de lucru, în obiectivele CNH SA Petroşani, a firmei Protector. Dat fiind faptul că a avut nevoie de bani pentru tratament, pentru medicul legist, etc., acesta a apelat la conducerea sindicatului din care făcea parte. Liderul sindicatului SPP-VN i-a spus să se împrumute de bani pentru cele menţionate şi i se va da bani, ulterior, de la sindicat ca ajutor. Bineînţeles că nu a primit niciun ajutor de la SPP-VN, astfel că, din ultimii bani primiţi de la Protector, şi-a achitat datoriile. Disperat, acesta a apelat la un ONG al unuia din cei din conducerea SPP-VN, către care făcuse donaţii anterior:

Nici de aici nu a avut niciun ajutor. A fost purtat cu vorba peste 3 luni. De aceea, acesta face apel la toţi oamenii de bine care pot contribui cu ceva pentru a-şi putea ajuta fetiţa să se poată integra în societate. Familia Gonciulea mulţumeşte tuturor celor care le vor ajuta fetiţa trimiţând o sumă care să contribuie la obţinerea sumei de 1 000 lei cu care să o poată ajuta pe fetiţa lor. Banii pot fi trimişi în contul:

RO92BTRL02201201W01740XX deschis la Banca Transilvania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu