BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

marți, 26 septembrie 2017

- PROȘTII PROȘTILOR – DNA nu știe legea!

Preluat de pe LUJU.RO


PROSTII PROSTILOR – DNA nu stie legea! In acuzatiile aduse ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, DNA a pretins: “Insula Belina si Bratul Pavel fac parte din domeniul public al statului.... nu puteau fi trecute in proprietatea vreunui consiliu judetean prin hotarare de guvern, ci doar prin lege”. Art. 9 din Legea 213/1998: “Trecerea unui bun din domeniul public al statului in domeniul public al unei unitati administrativ-teritoriale se face prin hotarare de guvern” (Legea)

Marţi, 26 septembrie 2017 13:50 | Scris de L.J. | pdf | print | email

Acuzatiile publice aduse de DNA vicepremierului Sevil Shhaideh, ministrului Rovana Plumb si altor inalti functionari cu privire la emiterea a doua hotarari de guvern de trecere a Insulei Belina si Bratului Pavel, din domeniul public al statului si administrarea Apelor Romane, in domeniul public al Consiliului Judetean Teleorman si administrarea Consiliului Judetean Teleorman, apar ca fiind opera unor afoni juridic, care habar nu au sa citeasca o lege.
Lumeajustitiei.ro solicita Inspectiei Judiciare si ministrului Justitiei sa intervina prin toate mijloacele legale pe care le au dispozitie si sa stopeze mascarada judiciara din acest dosar.
Iata esenta acuzatiilor DNA, din comunicatul de presa al parchetului din 22 septembrie 2017 –(vezi facsimil 1):
Concret, fiind situate in albia minora a Dunarii, Insula Belina si Bratul Pavel fac parte din domeniul public al statului prin efectul legii si al Constitutiei, prin urmare nu puteau fi trecute in proprietatea vreunui consiliu judetean prin hotarare de guvern, ci doar prin lege.
Iata ce zice art. 9 din Legea 213/1998 privind proprietatea publica si regimul juridic al acesteia –(vezi facsimil 1):
(1) Trecerea unui bun din domeniul public al statului in domeniul public al unei unitati administrativ-teritoriale se face la cererea consiliului judetean, respectiv a Consiliului General al Municipiului Bucuresti sau a consiliului local, dupa caz, prin hotarare a Guvernului.”
Si cu asta cazul e rezolvat! Quod erat demonstrandum!
Speram ca intreaga opinie publica s-a convins citind Legea 213/1998 ca DNA habar nu are sa citeasca o lege, pe care culmea o mai si mentioneaza in comunicatul oficial de presa. Asta e consecinta instrumentarii dosarelor de mare complexitate de la DNA de catre procurori amatori, cu cativa ani vechime, adusi de la parchete de judecatorie, direct la Parchetul General – DNA!
Contactata telefonic, avocata Flavia Teodosiu (foto) din Baroul Bucuresti – aparatorul vicepremierului Sevil Shhaideh ne-a declarat urmatoarele:
In temeiul dispozitiilor art. 9 din Legea 213/1998 orice trecere a unui bun din domeniul public al statului, in domeniul public al unei unitati administrativ teritoriale, se face la cererea consiliului judetean prin hotarare a Guvernului. Acest text de lege vine sa confirme procedura perfect legala prin care Consiliul Judetean Teleorman a solicitat in 2013 trecerea bunurilor imobile din domeniul public al statului si administrarea Apelor Romane, in domeniul public al Consiliului Judetean Telorman.
In sustinerea celor spuse invoc si Decizia CCR nr. 406/2016 prin care Curtea Constitutionala a statuat faptul ca o asemenea transmitere din domeniul public al statului, tot in domeniul public al statului, prin lege, este neconstitutionala, intrucat transmiterea trebuia facuta prin hotarare de guvern.
Mai departe, modalitatea prin care s-a efectuat acest transfer, respectiv prin hotarare de guvern, s-a facut perfect legal, respectandu-se dispozitiile art. 9 din Legea 213/1998 astfel incat consider faptul ca acuzatia de abuz in serviciu adusa clientei mele poate reprezenta ea insasi un abuz in serviciu”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu