BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

sâmbătă, 30 septembrie 2017

- Iohannis, penalul mincinos

Mai țineți minte când infractorul Iohannis spunea că nu a avut niciodată dosar penal și că nu a fost niciodată anchetat penal?
Ei bine..., a mințit ca și cu imunitatea retrasă. Dovada:


Deci, parafrazând zicala ”Hoțul strigă: HOȚII”, putem spune că ”Penalul strigă: PENALII”...
Cine știe despre câte a mințit până acum!!!... Ceea ce mă miră este faptul că, după trei hotărâri judecătorești definitive și irevocabile din care reiese CLAR că familia Iohannis a comis FALS ȘI UZ DE FALS, ÎN FORMĂ CONTINUATĂ, ÎN ÎNSCRISURI OFICIALE ca să dobândească, ÎN MOD NEMERITAT, cel puțin două imobile, nimeni nu a deschis familiei Iohannis un dosar penal pentru aceste fapte arătate mai înainte, la care se mai poate adăuga și MĂRTURIA MINCINOASĂ pe care a depus-o în fața instanței. Ce să mai vorbim despre o extindere a anchetei și asupra modului în care a obținut și celelalte imobile și întreaga avere, așa cum s-ar fi întâmplat în orice țară în care există JUSTIȚIE și nu ”justiție” = POLIȚIE POLITICĂ SECURISTO-STALINISTĂ DE TIP MAFIOT cum este în România.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu