BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

joi, 23 februarie 2017

- Iohannis a pierdut definitiv casa din centrul Sibiului, unde Raiffeisen Bank are o filială




Existau două hotărâri judecătorești definitive și irevocabile prin care famiglia Iohannis a pierdut două case din același motiv: dobândirea acestora cu acte false.
Ieri, 22 Februarie 2017, s-a dat a treia și ultima hotărâre definitivă care a menținut-o pe cea de la CA Brașov. Deci, CA Pitești a menținut hotărârea CA Brașov.
Într-o țară DEMOCRATĂ, cu o JUSTIȚIE REALĂ, organele de anchetă ale statului ar fi trebuit să deschidă un dosar penal pe numele familiei Iohannis pentru:

- FALS ȘI UZ DE FALS ÎN FORMĂ CONTINUATĂ
- ABUZ ÎN SERVICIU
- CONFLICT DE INTERESE
- MĂRTURIE MINCINOASĂ.

În plus, ancheta s-ar fi extins și asupra modului în care a obținut și celelalte case și întreaga avere.
Citiți:
- CA Brasov: dosar nr. 262/62/2014
"Sedinta
12.11.2015
Ora estimata: 09:00
Complet: C3R civil
Tip solutie: Menţine hotărârea atacata
Solutia pe scurt: Admite excepţia tardivităţii motivelor de recurs depuse la termenul din 03.09.2015, excepţie invocată de intimatul pârât Statul Român prin Ministerul Finanţelor Publice, prin Direcţia Regională a Finanţelor Publice Braşov, prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Braşov şi în consecinţă: Constată nule motivele de recurs formulate de recurenţii pârâţi Lazurca Georgeta, Johannis Carmen Georgeta si Johannis Klaus Werner prin memoriul de recurs din 03.09.2015 împotriva deciziei civile nr. 235/16.05.2014 pronunţată de Tribunalul Braşov. Admite cererea de anulare a recursului declarat de recurentul pârât Statul Român prin Municipiul Sibiu, prin Primar, pentru lipsa dovezii mandatului de reprezentare a Statului Român, cerere formulată de intimatul pârât Statul Român prin Ministerul Finanţelor Publice, prin Direcţia Regională a Finanţelor Publice Braşov, prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Braşov şi în consecinţă: Anulează recursul formulat şi precizat de recurentul pârât Statul Român prin Municipiul Sibiu, prin Primar împotriva deciziei civile nr. 235/16.05.2014 pronunţată de Tribunalul Braşov. Respinge recursul formulat de recurenţii pârâţi Lazurca Georgeta, Johannis Carmen Georgeta si Johannis Klaus Werner împotriva deciziei civile nr. 235/16.05.2014 a Tribunalului Braşov, pe care o menţine. Respinge cererea de acordare cheltuieli de judecată în recurs, formulată de intimaţii reclamanţi Antonescu Elisabeta, Oargă Ioan, Oargă Steluţa Ancuţa, Oargă Ioan Adrian.
Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 12.11.2015. Document: Hotarâre 655/2015 12.11.2015.
- In 2005, famiglia Iohannis a pierdut casa din Gh. Magheru 35, tot pe motiv de acte emise ilegal de notarul sibian Radu Gabriel Bucsa, decizia civilă nr. 310/R din 30 iunie 2005 a Curţii de Apel Braşov consfinţeşte, definitiv şi irevocabil, decizia civilă nr. 240/A pronunţată de Tribunalul Braşov în data de 22 aprilie 2004, prin care Certificatul de moştenitor şi legatar nr. 90/ 01.06.1999, emis de notarul corupt Radu Gabriel Bucşa a fost anulat ca fiind eliberat pe bază de documente false şi cu încălcarea competenţei teritoriale absolute. Prin acel Certificat calp obţinuse Iohannis casele din Sibiu, str. G-ral. Magheru, nr. 35 şi N. Bălcescu, nr. 29. Pentru imobilul situat în mun. Sibiu, str. N. Bălcescu , nr. 29, obţinut în aceleaşi condiţii frauduloase ca şi imobilul pierdut de hoţii de case, cel din str. G-ral Magheru, nr. 35, a existat un proces pe rol la Curtea de Apel Braşov (dosar nr. 850/62/2009) care a ajuns după îndelungi tergiversări la Tribunalul Braşov pentru rejudecare, a treia oară!!! Procesul acesta datează din anul 2002, când a început la Judecătoria Sibiu, a continuat la Tribunalul Sibiu, după care a fost strămutat la Tribunalul Braşov, care a dat câştig de cauză, de trei ori, proprietarilor reali deposedaţi ilegal de imobil de clanul Iohannis. De fiecare dată Curtea de Apel Braşov a casat sentinţa şi a trimis spre rejudecare la acelaşi Tribunal Braşov.
Părerea mea este: La o singura casă e vorba de FALS și UZ DE FALS. La două case, deja putem vorbi de FALS și UZ DE FALS în FORMĂ CONTINUATĂ... Asta fără să amintesc retrocedările frauduloase făcute de primăria Sibiu condusă de primarul Iohannis către FDGR condus de Iohannis și către Biserica evanghelistă în a cărei consiliu de conducere era Iohannis. ETC.
Mai multe găsiti la mine pe blog, pe "Justițiarul National și de Sibiu", etc.
Vă aduceți aminte de Februarie 2012?
Președintele Germaniei, Christian Wulff, era implicat într-un scandal (mult mai infim decât vânzarea de copii, retrocedări dubioase, conflicte de interese, incompatibilitate sau obținerea de case prin acte false) și a demisionat pentru că încrederea concetățenilor lui a fost afectată... Ulterior a fost achitat de orice acuzație... (Preşedintele Germaniei a demisionat)
Nu credeți că Iohannis, cel care are acuzații de vânzare de copii, retrocedări dubioase, conflicte de interese, incompatibilitate sau obținerea de case prin acte false, ar trebui să demisioneze?
Cum poate fi reprezentată România, la nivel international, de un om dovedit, prin trei hotărâri judecătorești definitive și irevocabile, că și-a însușit case folosindu-se de acte false?
Într-un stat de drept (nu de drepți cum este România) și cu o Justiție reală (nu "justiție" = POLIȚIE POLITICĂ DE TIP STALINIST), primul pas făcut de Justiție, după ce famiglia Iohannis a pierdut cea de a doua casă din același motiv (FALS ȘI UZ DE FALS), ar fi fost deschiderea unui dosar penal pentru FALS ȘI UZ DE FALS ÎN FORMĂ CONTINUATĂ și extinderea verificării asupra modului în care a dobândit și celelalte case și întreaga avere. Din păcate, în România, doar putem visa la astfel de lucruri normale. De fapt, în România, am ajuns să credem că este o minune când se întâmplă un lucru perfect normal, mai ales în justiție...
Sunt 1000% sigur că, dacă Ponta, Dragnea sau Tăriceanu erau in situația asta, DNA, DIICOT, PICCJ, ANI, etc. erau călare pe ei cu toate efectivele... Asta fără să punem la socoteală toate ong-urile sorosiste și toată presa aservită, PDL-ul în piele de PNL, USR-ul, PMP-ul și tinerii ”frumoși, liberi”, proști, idioți, cretini și leneși... care ar fi urlat din toate puterile împotriva acestora...
Carmen Iohannis poate fi cercetată ca instigator, autor sau complice la infracțiunile de fals sau uz de fals, spune avocatul Kristian Winzer

2 comentarii: