BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

marți, 1 martie 2016

- Alte dovezi că Iohannis este infractor (Justițiarul sibian)

                  Evaziune fiscală prin venituri nedeclarate   Pentru  spaţiul din str. Nicolae...

După ce a vândut copii, după ce a comis FALS și UZ DE FALS în formă continuată pentru a pune labele pe 7 case (două le-a pierdut în instanță din aceeasi cauzăȘ au fost dobândite prin FALS și UZ de FALC), după ce, în calitate de primar al Sibiului a retrocedat imobile către Iohannis președintele FDGR și către Iohannis membru în consiliul bisericii evangheliste, plus alte infracțiuni, acum apar dovezi că a comis și evaziune fiscală.


              "Evaziune fiscală prin venituri nedeclarate


Pentru  spaţiul din str. Nicolae Bălcescu nr. 29, închiriat băncii Raiffeisen din luna februarie 2002, dar cu contract de închiriere semnat în noiembrie 2001, Iohannis a încasat, în anul 2001, suma de 60.000 de dolari americani (USD) fără să plătească impozit pentru suma aceasta (chiria în avans, pe trei ani, începând cu 1.02.2002).
Facsimil 1
Facsimil 1
Facsimil 2
Facsimil 2
Facsimil 3
Facsimil 3
În data de 15.09.2004 am depus o cerere la Administraţia Generală a Finanţelor Sibiu prin care solicitam informaţii despre plata impozitului pentru suma de 30.000 de dolari încasată de Klaus Iohannis în anul 2001. Scrisesem eu greșit, suma reală încasată fiind 60.000 de dolari, nu doar 30.000 de dolari. Oricum, indiferent de sumă, slugile lui Iohannis de la fiscul local au refuzat să dea relații!
cerere ANAF
Răspunsul, un refuz nejustificat şi total paralel cu legea, a sosit neştampilat şi nesemnat de către director.
fisc iohannis
Ştiu precis că nu a fost declarată suma de 60.000 de dolari, în anul 2002, ca venit obţinut de Klaus Werner Iohannis în anul fiscal anterior. Contractul de închiriere s-a derulat începând cu data de 1.02.2002, dar el fusese încheiat în 29.11.2001, când s-a și achitat și suma de 60.000 de dolari „în maxim 3 zile lucrătoare de la data încheierii contractului”, așa cum scrie la Art. 6 din contractul de închiriere (vezi facsimil 2)Acești 60.000 de dolari, încasați la finele anului 2001, reprezentau chiria în avans, cumulată pentru trei ani, respectiv 2002, 2003 și 2004
Ce nu știu, este dacă sumele obținute pentru restul de perioadei din contract, aferente anilor 2005 și 2006, au fost declarate la Administrația Financiară Sibiu și impozitate. Pentru organele de anchetă ale statului era și este în continuare foarte simplu de verificat!
O dovadă suplimentară, care vine în susținerea afirmațiilor mele anterioare, este notificarea de la Cartea Funciară prin care contractul de închiriere este înregistrat pentru zece ani, ÎNCEPÂND CU DATA DE 1.02.2007, deși este scris, negru pe alb, că respectivul contract datează din 30.11.2001 (corect este 29.11.2001). Deci, lipsește înregistrarea pentru prima perioada a contractului de închiriere: 1.02.2002 – 1.02.2007!!!
CF_Iohannis
Corupţia este maximă la Sibiu şi încă din primul mandat al primarului Klaus Werner Iohannis nu îndrăznea nimeni să mişte în faţa acestuia! Pe vremea cât a fost Klaus Iohannis primar, doi foşti primi-procurori sibieni au ajuns în detenţie pentru acte de corupţie. La unul dintre aceştia, Florin Apostu, găsindu-se mai multe dosare penale stopate şi dosite în biroul său, printre acestea aflându-se şi dosare ale primarului Klaus Werner Iohannis.
Ca să se piardă urma declaraţiilor de avere vechi, unde nu figura venitul din chiria de la Raiffeisen Bank obţinut în anul fiscal 2001 (evaziunea fiscală de care vorbeam), Iohannis a dat ordin să fie şterse vechile declaraţii de avere de pe site-ul Primăriei.
Astfel de neconcordanțe între încasările din chirii și banii declarați au fost observate și de alții, așa cum prezentăm în continuare.

        „Contractul încheiat cu Raiffeisen Bank SA

Primul dintre aceste contracte de chirie a fost încheiat în noiembrie 2001, cu banca Raiffeisen.
Prin acest contract, soții Iohannis și Ioan Baștea – proprietari în cote egale ai unui spațiu comercial de 146 de mp, situat în centrul Sibiului (Strada Nicolae Bălcescu nr. 29) – luau în chirie, pentru cinci ani, o agenție a băncii Raiffeisen, contra unui preț de 20.000 de USD/an.
În ultima zi lucrătoare a lui 2006, 29 decembrie, contractul a fost reînnoit, fiind prelungit cu zece ani.
Cu această ocazie, chiria a fost majorată la 60.000 de euro/an. Raiffeisen s-a angajat să plătească anticipat pentru primii trei ani ai noii perioade contractuale: 180.000 de euro.
O jumătate din bani, 90.000 de euro – 302.000 lei, la cursul valutar din ianuarie 2007, le-a revenit lui Klaus Iohannis și soției.
Această sumă ar fi trebuit să se regăsească în declarația de avere pe care primarul Sibiului a depus-o în 2008.
(Sau – în cazul în care banii din viramentul efectuat de Raiffeisen ar fi ajuns în aceeași zi în care a fost semnat contractul, adică în ultima zi lucrătoare a lui 2006 – în declarația de avere completată în 2007.)
Nu s-a regăsit. În locul ei, Iohannis a consemnat o sumă de aproape douăzeci de ori mai mică: 16.278 de lei.
De altfel, aceeași sumă, de 16.278 de lei – nici 1 leu mai puțin, nici 1 leu mai mult – s-a regăsit, monoton, și în declarațiile de avere referitoare la anii 2005 și 2006, când, potrivit contractului cu Raiffeisen din 2001, primarul Sibiului ar fi trebuit să primească o chirie de 10.000 de USD pe an (28.800 de lei, în 2005 și 29.800 de lei, în 2006).” (Sursa: http://www.riseproject.ro/articol/averea-familiei-iohannis-rentele-nedeclarate/)
Acestea sunt veniturile din chirii pe care Klaus Iohannis le-a consemnat, constant, în declarațiile de avere, din 2005 până în 2008. Iohannis declara că, împreună cu soția sa, încasa 16.278 de lei pe an din închirierea spațiului comercial de pe Strada Nicolae Bălcescu (către Raiffeisen Bank) și, respectiv, 19.424 de lei pe an din închirierea apartamentului de pe Strada Someșului (către Netex Production). În imagine, declarația de avere din 2008, referitoare la veniturile din 2007.
Acestea sunt veniturile din chirii pe care Klaus Iohannis le-a consemnat, constant, în declarațiile de avere, din 2005 până în 2008. Iohannis declara că, împreună cu soția sa, încasa 16.278 de lei pe an din închirierea spațiului comercial de pe Strada Nicolae Bălcescu (către Raiffeisen Bank) și, respectiv, 19.424 de lei pe an din închirierea apartamentului de pe Strada Someșului (către Netex Production). În imagine, declarația de avere din 2008, referitoare la veniturile din 2007.

Aceleași proprietăți închiriate, exact aceleași venituri obținute. În imagine, declarația de avere depusă de Klaus Iohannis în 2006, referitoare la veniturile din 2005.
Aceleași proprietăți închiriate, exact aceleași venituri obținute. În imagine, declarația de avere depusă de Klaus Iohannis în 2006, referitoare la veniturile din 2005.
Oare cum poate președintele Klaus Werner Iohannis, cu două case pierdute în instanța fiindcă au fost însușite in mod fraudulos, conform instanței de judecată și cu atâtea alte „bube-n cap” să țină discursuri împotriva corupției și a evaziunii fiscal?
cauza_ilicita
Dumnezeu este sus și vede, că mari speranțe în corupta justiție pământeană și în DNA-ul sibiencei Kovesi nu ne punem!
                                                                                               Marius Albin MARINESCU"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu