BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

vineri, 27 septembrie 2013

- Şapte profeţii ale lui Edgar Cayce care s-au adeverit

Sapte profetii ale lui Edgar Cayce care s-au adeverit – partea 1

Sapte profetii ale lui Edgar Cayce care s-au adeverit – partea 1


Cayce prevesteste prabusirea bursei din 1929
Great DepressionIn februarie 1925, in timpul unei citiri facuta unui doctor de 26 de ani, Cayce a declarat ca tanarul doctor se va trezi in posesia unei sume mari de bani. Citirea il sfatuia sa aiba grija si discretie in pastrarea averii sale, mai ales in fata “fortelor adverse ce vor porni in 1929″.
Cu o alta ocazie, in martie 1929, cu sase luni inainte de prabusirea bursei, un broker new-yorkez a primit o atentionare severa in legatura cu “marea furtuna din cercurile financiare” ce urma sa aiba loc. Cayce a spus: “…ne asteptam la o ruptura considerabila pe piata, vedeti voi? Aceasta problema dintre rezervele natiunii si cele ale indivizilor, vor cauza – numai in cazul in care nu se naste un sistem bancar mult mai solid, o mare furtuna in cercurile financiare. Avertizarea a fost facuta, nu-i asa?”
Cel de-al doilea Razboi Mondial
In 1935, demonstrand o extraordinara perceptie precognitiva, Edgar Cayce a avertizat un agent de vama de 29 de ani, in legatura cu evenimentele catastrofice ce urmau sa aiba loc in comunitatea internationala. Ca raspuns la o intrebare in legatura cu afacerile mondiale, citirea a descris o intreaga lume in razboi. Cu toate ca nu a vazut imaginea ca fiind un destin de neschimbat, Cayce a avertizat ca “Tendintele din inimile si sufletele oamenilor sunt de asemenea natura” incat aceste conditii pot fi propice pentru:
Edgar Cayce: …In legatura cu afacerile internationale, descoperim o mare frica din partea tuturor; nu numai din partea indivizilor dar si a natiunilor.
Activitatile ce deja au inceput, au luat o asemenea proportie incart exista o incercare din partea grupurilor de a o combate sau de a face asocieri ale grupurilor pentru a merge in aceeasi directie.
Acest fenomen va produce tabere adverse compuse din diverse tari sau guverne. Primii care vor face acest lucru vor fi austriecii, germanii si mai tarziu japonezii; niste miscari nevazute si crescand gradat pentru a sustine afacerile pe care si le doresc aproape ca o opozitie directa a ceea ce a fost tema nazistilor (arienii). Aceste miscari vor crea animozitati din ce in ce mai mari.
Si atata timp cat exista interferente din partea a ceea ce noi numim forte supranaturale si influente care sunt active in schimburile dintre natiuni si oameni, intreaga lume – asa cum o stim noi – va fi aruncata in aer de grupuri militaristice si cei care sunt pentru putere si expansiune in aceste asocieri…
Schimbarea polilor Pamantului a inceput asa cum Edgar Cayce a prezis in 1936
Poles Shift“Intrebare: ce mare schimbare sau inceput al unei schimbari, daca exista vreunul, va avea loc pe Pamant in anul 2000 – 2001 d.C. Raspuns: atunci cand are loc o inversare a polilor sau incepe un nou ciclu (raspuns dat pe 11 august 1936)
NOVA, programul de televiziune al PBS a raportat descoperiri extraordinare in legatura cu polii si campurile electromagnetice ale planetei. Programul a fost intitulat “Magnetic Storm” si a fost scris si produs de catre David Sington. Motivul interesului nostru in acest program este ca Edgar Cayce prezisese ca inceputul unei Noi Ere ar coincide cu inceputul schimbarii polilor.
In spectacolul televizat NOVA, cercetatorii explica: “la 3200 km sub picioarele noastre este miezul topit al Pamantului. Aici un ocean vast de fier lichid genereaza o forta invizibila, campul magnetic al Pamantului. Acesta face  ca acul busolei sa indice nordul, insa face mult mai mult decat atat: ajuta sa mentina Pamantul o planeta vie”
Vecinele noastre Venus si Marte au doar niste campuri magnetice slabe, ceea ce inseamna ca sunt neprotejate de radiatiile mortale ce traverseaza sistemul nostru solar. Pamantul, pe de alta parte, traieste intr-un cocon magnetic, un camp de forta care de milioane de ani ne-a protejat in calatoria noastra prin spatiu”.
Acum cercetatorii au facut o descoperire uimitoare: se pare ca este o furtuna ce are loc adanc sub pamant, o furtuna care slabeste campul magnetic vital al planetei. Peter Olson de la Johns Hopkins University explica faptul ca: “campul magnetic al Pamantului a fost protectorul nostru timp de milenii iar acum se pare ca se stinge”.

In citirea nr. 826-1, Cayce a indicat ca schimbarea polilor va deveni aparenta prin 2000-2001. Showul de televiziune NOVA a dezvalui ca schimbarea polilor a inceput intr-adevar in regiunea de sud a Oceanului Atlantic, intre Africa si America de Sud. Aici, polaritatea nord-sud fluctueaza inainte si inapoi slabind scutul impotriva radiatiilor solare. In timpul procesului de schimbarea a polilor, campul electromagnetic al planetei nu va mai conduce vantul solar catre polii de astazi, unde traiesc doar foarte putini oameni. Luminile nordului si ale sudului sunt rezultate ale miscarii radiatiei catre poli. Deoarece radiatiile cauzeaza multe probleme, slabirea scutului reprezinata un motiv de ingrijorare. Un scut magnetic slab inseamna, de asemenea, ca luminile sudului si nordului vor fi vizibile pe intreaga planeta, chiar si la ecuator. Poate fi un timp frumos, minunat, vizionar pentru Pamant, dar nu unul sanatos pentru locuitorii sai.
Sapte profetii ale lui Edgar Cayce care s-au adeverit – partea 2

Sapte profetii ale lui Edgar Cayce care s-au adeverit – partea 2

 Cayce prevesteste prabusirea bursei din 1929 In februarie 1925, in timpul unei citiri facuta unui doctor de 26 de ani, Cayce a declarat ca tanarul doctor se va trezi in posesia unei sume mari de bani. Citirea il sfatuia sa aiba grija si discretie in pastrarea averii sale, mai ales in fata “fortelor adverse ce vor porni in 1929″. continuare: http://noulpamant.ro/articole/maestri-spirituali/sapte-profetii-ale-lui-edgar-cayce-care-s-au-adeverit-partea-1/
Unirea companiilor de comunicatii
Urmatoarea citire din 1929, este foarte interesanta si este despre unirea marilor companii de comunicatie. Aceste fuziuni chiar au avut loc.
(intrebare) Va avea loc fuziunea companiilor de comunicare in 1928American Tel & Tel – Int. Tel & Tel?
(Raspuns) Aceste combinatii ale fortelor comunicative dupa cum se arata ele, vor avea loc. In legatura cu momentul sau modul in care vor avea loc, trebuie avute in vedere conditiile ce previn o asemenea fuziune acum. Nu numai ca exista unele legi ce trebuie schimbate, insa multe dintre marile companii se mostenesc. va exista o schimbare graduala in acelasi fel si mod in care companiile de transport au ajuns sub aceeasi directa conducere fizica.
A existat o comunitate de oameni numiti esenieni
Essenes CaveEdgar Cayce a descris esenienii cu multe detalii, cu multi ani inainte de descoperirea Manuscriselor de la Marea Moarta – texte atribuite unei secte foarte putin cunoscute la timpul acela, ai caror membrii erau numiti esenieni. Primul dintre Manuscrisele de la Marea Moarta a fost descoperit in anul 1947, la doi ani dupa moartea lui Cayce. Cayce a mentionat esenienii in 171 de citiri diferite. Iata cateva citate:
“Inainte de asta, gasim ca entitatea traia in aceste perioade cand exista mult tumult pe taramul Iudeei, atunci cand a aparut anuntul in legatura cu profetul, cu noul invatator si intreaga Iudee a mer la Ioan. Entitatea era intre acestia care au fost studenti ai esenienilor si in directa conexiune cu multe dintre cele ce au fost profetite”.
“In aceasta experienta descoperim ca entitatea era un suflet cautand prin aceste asocieri si activitati care au adus-o in mediul greco-sirio-fenician; si apoi a ajuns femeie matura in Palestina, a lucrat ca si consilier a celor care au facut comert cu oamenii din acea tara. [...] A devenit apoi un refugiat pentru aceia ce urmau sa devina invatatori, ministri pentru activitatile esenienilor sau invatatori al unor grupuri in care maestrul a fost membru in timpul sejurului din Palestina”
“Acesta era parte al grupului esenienilor care, condusi de Judy, au facuta ceste interpretari ale activitatilor din vremea experientelor egiptene – precum Templul Frumos si serviciul in Templul Sacrificiilor”.
Sangele ca metoda de diagnosticare
Blood Cellsin cursul unei citiri oferita unui individ, aceasta a prezis avansul medical viitor ce va putea face posibila diagnoza dintr-o picatura de sange. Citirea a fost facuta in 1927, in momentul in care predictia putea fi considerata SF:
Edgar Cayce: “… Pentru ca, dupa cum se vede nu exista nici o urma intr-un corp care sa nu poata fi regasita in sange, pentru ca sangele nu doar cara fortele reconstructive ale organismului ci si fortele uzate si le elimina prin canalele potrivite, in diversele portiuni ale sistemului. De aceea, descoperim sange rosu, alb si linfa orin toate venele. Ele sunt doar separate de mici portiuni ce functioneaza ca niste constructori opritori, distrugatori ai sistemului. De aceea, este evidenta, in sange, reflectarea conditiilor din interiorul corpului fizic. Va veni si ziua cand vom lua o picatura de sange si vom diagnostica orice corp fizic…”.
Efectele la Niña si El Niño
In mod uimitor, la 28 mai 1926, Edgar Cayce a facut o conexiune intre schimbarile temperaturii din curentii adanci oceanici si schimbarile climaterice in citirea 195-29: “Pe masura ce caldura sau raceala din diverse portiuni ale Pamantului se disipa si coreland acestea cu reflectia in atmosfera Pamantului, curentii din ocean se schimba…”. Aceasta citire lua in considerare viitorul culturilor de grau si modelelor climaterice iar comentariile lui Cayce pot foarte bine sa fie versiunea sa a ceea ce astazi am ajuns sa cunoastem sub numele de la Niña si El Niño. Acestea sunt modele meteorologice ce sunt rezultate ale schmbarilor climaterice din curentii de adancime sin oceanele Pamantului. Aceste schimbari in temperatura, pentru curentii oceanici, au avut efecte dramatice asupra climei, dupa cum a prezis Cayce.Înspăimântătoarele predicţii ale lui Edgar Cayce

31-13-1de Narcisa Andrei
- Un celebru medium american a prevăzut
Schimbările climatice şi geografice ale prezentului
Pentru mulţi dintre dumneavoastră, Edgar Cayce (18 martie 1877-3 ianuarie 1945) este un anonim. Dar pentru cunoscători, americanul este demnul urmaş al lui… Nostradamus. Ei bine, „Profetul care doarme”, aşa cum a fost numit de contemporanii săi, este cel mai apreciat clarvăzător al secolului al XIX-lea, în ciuda faptului că a fost un creştin devotat. El a prezis, în stare de transă, atât începutul, cât şi sfârşitul ambelor războaie mondiale, marea criză economică din 1929-1933, moartea a doi preşedinţi ai SUA: Franklin D. Roosevelt şi John F. Kennedy, şi a vorbit, în octombrie 1935, despre holocaustul din Europa, dar şi despre dispăruta civilizaţie atlantă. Nu este oare aceasta cea mai elocventă carte de vizită a unui prezicător?
„Profetul care doarme”, urmaşul lui Nostradamus
Edgar Cayce s-a născut în urmă cu 133 de ani, într-o fermă aflată la mică depărtare de un orăşel din Kentucky, SUA. Cu o familie conservatoare, creştină, a crescut în dreapta credinţei, fiind aplecat către studiul Bibliei. Pe când avea 7-8 ani s-a produs miracolul ce avea să-i schimbe definitiv destinul. În timp ce stătea sub un umbrar citind Sfânta Scriptură, băieţelul a avut o viziune: i s-a înfăţişat un înger luminos, cu aripi, îmbrăcat în straie albe, care l-a întrebat ce vrea să facă în viaţă. Edgar i-a răspuns că ar dori să îi ajute pe ceilalţi, apoi mesagerul a dispărut. Se spune că a doua zi, când micuţul avea de învăţat o lecţie de gramatică şi nu reuşea, îngerul i s-a arătat din nou, spunându-i să doarmă şi va găsi rezolvare la problema sa. Aşa a şi fost. După ce s-a trezit, Edgar ştia lecţia fără greşeală! Pare incredibil, mai ales că în viaţa de zi cu zi Cayce era departe de a fi un om studios, învăţat. În schimb, atunci când intra în transă, limbajul său devenea extrem de elevat, de parcă era vorba despre o altă persoană. De aceea a fost supranumit şi „Profetul care doarme”.
Prima vindecare, la 15 ani
Totul a decurs normal până când Edgar a împlinit 15 ani şi au început problemele de sănătate. În timpul unui meci de baseball a fost lovit puternic în zona cervicală, intrând într-o stare de semistupor (n.r. -  semiapatie, lipsă de mişcare, în care persoana nu răspunde la stimuli externi). Deşi era într-o stare gravă, odată ajuns acasă, băiatul le-a spus părinţilor ce poţiune să pregătească pentru compresa ce avea să-l facă bine. După acest tratament, a doua zi dimineaţă, Edgar era pe deplin vindecat! O altă întâmplare stranie a avut loc la şase ani după aceea, când Cayce era agent de vânzări la o mare companie. Bărbatul a rămas brusc fără voce. A mers la doctori şi la specialişti, dar deja se obişnuia cu ideea că este o boală incurabilă, până într-o zi… Amintindu-şi de starea de somn pe care şi-o inducea în copilărie pentru a studia, a apelat la un psiholog pentru a-l hipnotiza şi a-i induce transa. În timpul şedinţelor, cu o voce clară, el îi indica terapeutului tratamentul necesar, cu limbaj medical de specialitate, vindecându-se în scurt timp. De atunci, Edgar Cayce şi-a dedicat viaţa acestui scop, tămăduind oamenii aflaţi în suferinţă, chiar dacă nu se aflau lângă el. Era suficient să ştie numele, locaţia, pentru ca el să „vadă” boala pacientului şi remediile adecvate.
A anticipat încălzirea globală
Se pare că previziunile lui Edgar Cayce s-au adeverit în mare parte, dar unele încă îşi aşteaptă verdictul. Este remarcabil cum „Profetul care doarme” a prevăzut încă de acum 80 de ani încălzirea globală, dar şi apariţia autovehiculelor electrice. El spunea că: „Acolo unde a fost o climă mai rece sau semitropicală va fi una mai mult tropicală şi vor creşte muşchi şi ferigi în locuri în care nu au fost văzute până acum”. Potrivit acestuia, vin vremuri grele pentru omenire, erupţii vulcanice, cutremure devastatoare, oraşe ce se vor scufunda în Oceanul Planetar, ţinuturi noi vor renaşte şi vor fi schimbări sociale importante. New Yorkul va fi distrus complet, o parte din statul american Alabama va fi acoperită de apă, Marile Lacuri vor invada Golful Mexicului, va avea loc inversarea polilor magnetici ai Pământului. Rusia nu va fi foarte afectată de aceste nenorociri, devenind punctul de renaştere spirituală a umanităţii.
- Când se afla în transă, Cayce putea vorbi 12 limbi străine
- În 43 de ani a „citit” mai bine de 6.000 de oameni
- A avertizat oamenii de crahul din 1929 cu şase luni mai devreme

În directă legătură cu atlanţii

Mediumul este renumit însă şi pentru revelaţiile pe care le-a avut în legătură cu enigmatica Atlantida, pe care o situa în spaţiul dintre Golful Mexic şi Mediterana. În transele sale, Cayce descria în amănunt dispăruta civilizaţie atlantă (există aproximativ 2.500 de texte pe această temă lăsate de prezicător din perioada 1924-1944). Bărbatul era convins că influenţa atlanţilor este covârşitoare asupra dezvoltării omenirii: „Bazându-ne pe reîncarnare, luând în considerare şi faptul că anumite suflete ce au vieţuit odinioară în Atlantida pătrund în sfera noastră, sălăşluind în oamenii contemporani nouă, nu mi se pare surprinzător ca ele să acţioneze în prezent, intervenind în viaţa oamenilor şi a popoarelor”. Atlantida, mai spunea Cayce, este locul din care au pornit culturile egipteană şi sud-americană, dovada aflându-se sub laba dreaptă a Sfinxului. Deşi cei mai mulţi cercetători au susţinut că Atlantida s-a scufundat într-o singură zi, Cayce a contrazis această teorie, spunând că marele continent a dispărut treptat, în urma a trei mari cataclisme ce au avut loc în perioada 50.000-28.000 î.Hr., fiind iniţial scindat în mai multe insule. Distrugerea lui totală a survenit în anul 10.000 î.Hr.
În prezent sunt mii de cercetători care studiază predicţiile sale şi peste 300 de cărţi despre viaţa lui Edgar Cayce. De asemenea, există organizaţii fondate în memoria sa precum „Asociaţia pentru Cercetare şi Iluminare”, ce are sedii în întreaga lume, dar şi centre deschise în mai mult de 35 de ţări.

Un comentariu:


 1. NOTA XVIII
  Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu
  Eu, Yysus Cercul Divin Magic al „Formulei Sacre IEE IE IIE IE”, am îngăduinţa Taţilor Divini să transmit următoarele Profeţii privind Umanitatea Semiomului Ylfy de pe Planeta Terra Fizică:
  18.1 Anul Nou 2014 este un an al Începutului de Ordine Divină. Sunt multe Scenarii Divine. Un Scenariu pleacă de la declanşarea, în anul 2014, a Războiului Atomic Mondial şi continuarea acestuia până în anul 2016. Un alt scenariu ar fi pierderea imunităţii naturale de către fiinţele de Semiom, fenomen grav ce ar duce la moartea în masă a Semiomului.
  18.2 Oricare dintre aceste două cataclisme va duce la pierderea, până în anul 2016, a 3 miliarde de vieţi umane. Este posibil să se aleagă prima variantă.
  18.3 Întrebarea este: De ce trebuie ca un număr atât de mare de Semioameni fizici să moară?
  Răspunsul este unul singur. Actuala Umanitate este pregătită să intre în rândul Umanităţilor de Gradul III, moment în care vom avea noi misiuni spirituale şi de cunoaştere divină. Această Super Umanitate de Semiom, de Gradul III, nu poate avea mai mult de 4 miliarde de Semioameni fizici.
  18.4 Cei mai iubiţi Semioameni ar putea fi Chinezii. În prezent, Semioamenii Cosmici sau Oamenii Unici îi consiliază şi îi îndrumă pentru a avea cea mai bună organizare socială şi militară.
  18.5 Este posibil ca şi România să fie protejată. Gândirea Semioamenilor Români este însă deficitară, egoistă, fără interes social, având doar interes individual.
  18.6 Acţiunile privind existenţa Umanităţii fizice de pe Planeta Terra Fizică nu mai depind de hotărârile Semioamenilor, depind de Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR, Judecătorul Suprem va chema la Judecata Sa, în perioada anilor 2014-2016, un număr de 3 miliarde de Semioameni. Nu va lăsa pe Planetă decât 4 miliarde de Semioameni, până în anul 2017.
  18.7 Cei rămaşi vor fi judecaţi în continuare. Cine nu va avea Credinţă şi Iubire Divină sinceră faţă de Creatorii Divini şi faţă de semenii săi, va fi eliminat din viaţa vie. Credinţa şi Iubirea Divină nu vor mai fi opţionale, aceste Calităţi Umane Spirituale vor fi Legea Vieţii Existenţiale pentru Semiomul Fizic. Părinţii Divini ne vor dărui puteri supranaturale care nu vor putea fi dirijate decât prin Credinţă şi Iubire Divină Sfântă faţă de Creatorii noştri, Cei pe care i-am cunoscut sau îi vom cunoaşte prin Revelaţiile Divine ale Cărţii „Divina Carte (Vol. III)”.
  18.8 Oamenii (Oamenii Unici Universali) sunt Zeeii şi Zeiţele, Ei sunt Forme Fiinţe Raţiune Divină a Domnilor DUMNEZEEI – Dumnezeei. Noi, Fiinţele Umane Fizice, suntem Semioameni, nu suntem Zeei sau Zeiţe. Semioamenii fac parte din lanţul divin al Creaţiei şi Autocreaţiei Universale. La perioade de trei miliarde de ani tereştri contribuim la Regenerarea Nucleelor Divine Treimice Raţiune de Zeeu sau Zeiţă. Sfintele Nuclee Regenerate devin parte componentă, alături de Conştiinţa Cosmică de Semiom Divin, a Genialei Lumini Divine Sacre, Sursa Vieţii Vii a Lumilor Virtuale Universale, pe o perioadă ce urmează de trei miliarde de ani tereştri (Cea de-a Şasea Ordine Divină a Ciclului Interior).

  Data: 26.12.2013

  RăspundețiȘtergere