BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

marți, 26 iunie 2012

- Un alt "lider" de la Sindicatul "Muntele" şi ilegalităţile comise...

    De foarte mulţi ani vorbesc despre corupţia, despre abuzurile şi ilegalităţile din sindicalismul minier din Valea Jiului. Am ajuns, în ultima perioadă, să observ că, odată cu apariţia caricaturii sindicale numită „Muntele”,  corupţia, abuzurile şi ilegalităţile au ajuns să ia amploare. Am vorbit de ilegalităţile produse odată cu reactivarea Sindicatului „Muntele” ( despre aceste ilegalităţi şi multe altele, foarte curând, voi aduce noi dovezi ), de ilegalităţi comise la negocierea şi semnarea CCM pe 2011 şi pe 2012 la nivel de CNH  şi am vorbit despre o parte din „liderii” Sindicatului „Muntele”…
     Din păcate am observat că minerii se complac în această situaţie, că au renunţat la demnitate şi curaj acceptând ca nişte corupţi şi penali să le conducă destinele „apărându-le” interesele prin pierderea şi/sau vânzarea drepturilor minerilor pentru a obține foloase personale, pentru ca să fie pontați fictiv și să fie plătiți cu bani grei de către CNH pentru posturi pe care nu le prestează, etc. De curând am vorbit de Nica Petre și de Jurca Ștefan Adrian… Acum voi vorbi de Temneanu Ioan, un alt „lider” contestat al minerilor… De data aceasta, însă, sper ca organele competente să se autosesizeze şi să-şi facă datoria aşa cum trebuie, mai ales că am observat că, nici sesizate, nu prea se înghesuie să-şi facă datoria.
    Pentru a nu ocupa un spaţiu prea mare pe pagină, am să pun toate dovezile într-un colaj care este folosit, mai nou, şi de câteva ziare din Valea Jiului. Veţi descoperi faptul că Temneanu Ioan a comis fals până şi în declaraţiile de avere depuse pe site-ul primăriei Petrila… Pentru a înţelege aceste dovezi am să pun la începutul colajului o parte din prevederile legale încălcate (fără să mai spun ceva de faptul că a fost şi este pontat fictiv, nu are curajul să organizeze alegeri sindicale generale şi altele pe care le ştiţi). Înainte de a pune colajul, mai postez un articol din Codul Penal:

"Capitolul III
FALSURI ÎN ÎNSCRISURI
Art. 292
Falsul în declaraţii
Declararea necorespunzătoare adevărului, făcută unui organ sau instituţii de stat ori unei alte unităţi dintre cele la care se referă art. 145, în vederea producerii unei consecinţe juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci când, potrivit legii ori împrejurărilor, declaraţia făcută serveşte pentru producerea acelei consecinţe, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă."


Open publication - Free publishing - More coruptie

  Azi, 26.06.2012, am mai primit informaţia ca Temneanu Ioan si alţi lideri si-au suspendat CIM-ul, în 2010, cu ocazia realizării listelor cu cei care urmau a fi disponibilizaţi... Deci a fost salarizat, exclusiv, din banii sindicatului... lucru ce nu apare în declaraţia de avere... ( voi verifica informaţia )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu