BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

marți, 5 iunie 2012

- Intervenție în dosarul 3828/278/2012, de la Judecătoria Petroșani, privind obținerea reprezentativității de către Sindicatul Muntele Lupeni

După cum ați văzut, Sindicatul Muntele și-a schimbat numele din “SINDICATUL "MUNTELE" AL SALARIAŢILOR DE LA COMPANIA NAŢIONALĂ A HUILEI S.A. PETROŞANI”  în “SINDICATUL "MUNTELE" LUPENI” ( O practică de tip PDL). Vezi foto de mai jos:
Pentru că “SINDICATUL "MUNTELE" LUPENI, încă, nu a intrat în legalitate prin realizarea fuzionării sindicatelor "componente" și transformarea lor în departamente cu pierderea identității ca sindicate, inclusiv cu pierderea personalității juridice ca sindicate, consider că nu îndeplinește condițiile pentru obținerea reprezentativității la nivel de CNH SA Petroșani și am intervenit cerând neadmiterea acțiunii și neacordarea reprezentativității  “SINDICATULUI "MUNTELE" LUPENI”:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu