BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

miercuri, 14 martie 2012

- Francisc Gerschner: un om pentru Petroşani

  Pe Francisc Gerschner l-am văzut, pentru prima oară, anul trecut în martie, la sediul e-on din Petroşani, când încheiam contractul pentru gaz... şi am observat că era oprit de oameni, pentru diferite probleme, cărora le explica calm, civilizat cum să rezolve acele probleme, fără a arăta că este agasat sau deranjat de faptul că a parcurs vreo 3 metrii din sală în vreo 15-20 de minute.
   Ulterior am aflat, de la doamna care îmi încheia contractul la gaz, că este directorul e-on pe Valea Jiului şi am căpătat un respect deosebit pentru acest om, ţinând cont de modul în care trata oamenii...
   După, aproximativ, o lună, am avut plăcuta surpriză să-l găsesc printre invitaţii pensionarilor, la o şedinţă a acestora, unde participam şi eu. Atunci am aflat că este membru PSD în organizaţia din Petroşani. Ştiind că sunt probleme în acea organizaţie, membrii care plecau, conduceri care se schimbau, toată lumea spunea că este terminat PSD-ul la nivelul Petroşaniului şi că nu vor mai avea oameni capabili pentru a candida la alegerile de anul acesta, am stat de vorbă cu Francisc Gerschner şi am rămas plăcut impresionat. Mi-am dat seama ca este un om foarte politicos, dispus să ajute orice om îi cere ajutorul şi, conform spuselor unora din pensionari, un om cumsecade şi gospodar. 
   De aceea mi-am spus că PSD Petroşani are, totuşi, oameni de valoare care pot candida cu cinste şi care pot avea succes la alegerile locale din Petroşani, indiferent dacă candidează pentru consilieri sau pentru primărie. Francisc Gerschner este un astfel de om şi poate fi o opţiune viabilă pentru locuitorii Petroşaniului şi m-aş bucura, pentru petroşeneni, ca Francisc Gerschner să candideze la locale şi să câştige locul pentru care candidează. Aceasta este părerea mea şi a multora din pensionarii din Petroşani cu care am vorbit .
   
Deci, oameni din Petroşani, când mergeţi la sediul e-on să vă plătiţi facturile sau cu alte probleme, încercaţi să-l convingeţi pe Francisc Gerschner să candideze pentru voi. Nu veţi regreta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu