BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

joi, 22 martie 2012

- Cerere, conform Legii 544 din 2001, către CNH SA Petroşani, în nume propriu

   Deoarece, în urma unor solicitări în conformitate cu prevederile Legii 544 din 2001 privind liberul acces la informaţii de interes public ( http://valter-cojman.blogspot.com/2012/03/solicitare-catre-cnh-sa-petrosani.html şi http://valter-cojman.blogspot.com/2012/03/cerere-catre-cnh-conform-legii-5442001.html ), au început să se facă presiuni asupra conducerilor organizaţiilor sindicale, componente ale Uniunii Naţionale a Muncii Valea Jiului, am ajuns la concluzia că se doreşte muşamalizarea unor nereguli şi ilegalităţi privind protestele minerilor din perioada 5-9 Martie 2012  şi că este posibil ca să existe o complicitate intre conducerea CNH SA Petroşani si Sindicatul Muntele privind aceste proteste, mai ales că, în ultimile 2 zile de protest, la o parte din angajaţii CNH, care doreau să presteze posturile la locul de muncă, nu li s-a permis acest lucru, pentru că nu li s-au dat lămpile, find trimişi acasă sau la grevă. Ne eliberarea lămpilor pentru subteran se putea face doar la ordinul conducerii, încălcându-se art. 192, literele (a) şi (b) din Legea 62/2011. De aceea, ca să degrevez de presiuni organizaţiile sindicale componente ale UNMVJ, am decis sa fac o cerere conform  Legii 544 din 2001, privind liberul acces la informaţii de interes public, în nume propriu:

2 comentarii:

  1. mergeti la vot,in continuare cu autobuzele si lasativa ijositi in continuare.aveti ceea ce ati votat.stima.imi pare rau de voi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate, iti dau dreptate... Marea problema a romanilor si, implicit, a minerilor este lasitatea, lipsa demnitatii, pupincurismul, lipsa educatiei si atitudinii civice la care se adauga faptul ca se lasa cumparati la pret de nimic. Apoi injura in stanga si in dreapta ca sunt nedreptatiti... cand, de fapt, ar trebui sa se injure singuri, pentru ca ei sunt vinovatii pentru tot ce li se intampla.

    RăspundețiȘtergere