BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

luni, 6 iunie 2011

- Fetița familiei Gonciulea merge la tratament

În urma celor scrise de mine și în urma articolului din Ziarul Văii Jiului din 02.06.2011, familia Gonciulea, a primit cei 1 000 lei pentru medicamentația fetiței și pentru a o putea duce la un logoped la Deva.
Ediția Ziarului Văii Jiului din 02.06.2011:


Ediția Ziarului Văii Jiului din 06.06.2011:


Cu toate părțile rele, pentru gestul făcut, felicit firma PROTECTOR pentru că s-a implicat în ajutorarea fetiței. Aceleași felicitări transmit și televiziunii Kapital TV pentru același gest și pentru realizarea unui reportaj pentru publicarea tragediei prin care trece această fetiță. Și, nu în ultimul rând, îi mulțumesc lui Maximilian Gânju pentru că a ajutat la publicarea acestei tragedii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu