BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

sâmbătă, 3 martie 2018

- Facebook apără nemernicii, imbecilii și neofasciștii și pentru asta îi blochează pe oamenii cinstiți care-i combat pe acești indivizi


    Azi dimineață am descoperit că sunt blocat de facebook pentru trei zile din cauză că i-am atras atenția unui te(r)felist fascist că, deși el atrage atenția altora ca scriu greșit, el scrie și mai greșit.
   Culmea este că postarea mea i-a deranjat pe cei de la facebook Romania care, ori sunt proști de bubuie ori nu verifică raportările înainte de a bloca pe cineva...

    Oricum sunt sigur că te(r)felistul fascist și-a pus toți te(r)feliștii fasciști pe care-i cunoaște ca să-mi raporteze postarea și, cum acestia sunt mult mai uniți (exact ca cei din bandele cu  infractori) decât românii cinstiți, au percutat imediat.

 Așa că am hotărât să pun postările te(r)felistului fascit Vasile Trofim (îmi pare rău că nu am făcut capturi după toate postările individului, inclusiv după cele adresate femeilor). Prima îmi este adresată mie (observați mulțimea de greșeli):




A doua este adresată unui om care o critică pe infractoarea Kovesi Laura Codruța (individul se referă la un singur cuvânt scris greșit):




Acum să public captura pentru care facebook m-a blocat pentru 3 zile:







Ăsta este te(r)felistul fascist din cauza căruia facebook m-a blocat:





Poate că cei de la facebook habar nu au ce înseamnă fascism... Așa că am să le dau definiția din DEX:

FASCÍSM (< it., fr.; {s} lat. fasciae „mănunchi de nuiele”) s. n. Ideologie și regim politic apărute în Europa după primul război mondial, în condițiile declanșării unor crize economice și sociale, precum și al imposibilității guvernanților de a-și menține și exercita puterea cu mijloace parlamentare. Organizatoric, f. a apărut mai întâi în Italia (1919), sub forma „fasciilor”, mișcare ce a avut în frunte pe Benito Mussolini, care, în 1922, a preluat puterea și a instaurat regimul fascist. Partide și regimuri fasciste sau de tip fascist au luat ființă și au fost instaurate în Germania, Japonia, Portugalia, Spania și în unele țări din centrul și estul Europei, îmbrăcând forme specifice, „naționale”. Devenind ideologie oficială a mai multor state, s-a caracterizat prin: naționalism extremist, misticism, violență, cultul forței, intoleranță față de alte partide sau mișcări politice, mai ales a celor de extremă stângă; a presupus existența unor partide puternic centralizate, cu o largă bază socială conduse de lideri charismatici, supunerea necondiționată față de voința acestora, tendința de monopolizare a tuturor sferelor vieții sociale, promovarea rasismului, în forma antisemitismului și șovinismului, și a unor concepții filozofice voluntariste și iraționaliste. În planul politicii externe, f. a propovăduit așa-numitul drept al unor rase și națiuni la dominația mondială, justificând expansiunea și cotropirea teritorială. A contribuit la declanșarea celui de-al doilea război mondial, al cărui sfârșit a însemnat prăbușirea principalelor regimuri politice fasciste. V. naționalism-socialism, neofascism.
sursa: DEX (1993-2009)”. 



Termenul de ”ciumă roșie” a fost inventat de Goebbels și folosit de naziști, în propaganda fascistă, la adresa rușilor și comuniștilor.
Deci este o reminiscență nazistă și este interzisă prin OUG nr.31/2002 ”privind interzicerea organizațiilor și simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob și a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni contra păcii și omenirii, publicată în Monitorul Oficial nr. 214 din 28.3.2002”, art.2 litera (b), OUG modificată prin ”Legea 107/2006 - pentru aprobarea OUG 31/2002 privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii 03 mai 2006 Monitorul Oficial 377/2006”.




2 comentarii:

  1. Da, foarte multa dreptate aveți. Chiar dacă va permiteți sa folosiți termenul de " infractor" atunci când vorbiți despre o persoana fără nici un dosar penal în cercetare măcar pana la ora actuala, dar vorba aceea, noi știm mai bine. La fel de corect este sa folosești termenul " fascist" atunci când vorbești despre o persoana pe care nici măcar nu o cunoști. Este adevărat, comunismul a început în exact același fel, prin demonizarea și ura crâncenă îndreptată împotriva celor care aveau alte viziuni, păreri, idealuri. Tot înainte stimate " tovarase" pana la victoria finala. Și ca sa nu uit, Cum este Valea Jiului acum ca voi sunteți la putere? Industrie zero, turism -1 , infrastructura -10, infracționalitate +100. Tineretul pregătit sa devină căpșunari și badante pentru ca România le oferă doar subzistenta și sistemul de învățământ este sub nivelul marii. Nu spun ca celelalte partide sunt mai bune, dar totuși, de ce nu investiți toată aceasta ura în ceva constructiv? De ce urmați un " tatuc" pana în groapa în loc sa încercați sa găsiți soluții? Lumina nu vine nici din est nici din vest, vine de la oamenii simpli. Toți va plângeți ca niște " retardati", "fascisti","infractori","prosti","curve", etc. , va înjură, dar de ce nu începeți prin a va cenzura propriul vocabular, înainte de a cere celorlalți sa va respecte? Sau am uitat vorba românească :" cine seamănă vânt, culege furtuna"? O seara frumoasa și mai multa decenta, chiar dacă nu suntem de acord cu părerile celorlalți.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine foloseste expresii folosite de propaganda fascista, gen "Ciuma rosie", nu poate fi altceva decat fascist.

    RăspundețiȘtergere