BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

vineri, 23 februarie 2018

- Primul act de curaj a lui Tudorel Toader
Ieri, 22 Februarie 2018, Tudorel Toader, ministrul de justiție al României, a făcut istorie prin primul act de demnitate și curaj:

DECLANȘAREA PROCEDURILOR DE REVOCARE A LUI KOVESI L.C.

Video aici:

RAPORT PRIVIND DNA SI ACTIVITATEA LUI KOVESI (trebuie să fii logat pe facebook)

Hai să vedem și documentele în format pdf:

- Raport DNA prezentat de Tudorel Toader
- Anexa 1 Raport Inspectia Judiciara 5115
- Anexa 2 Decizia CCR 68_2017
- Anexa 3 Decizia CCR 611_2017
- Anexa 4 Decizia CCR 757_2017
- Anexa 5 Aviz Comisia de la Venetia 685_2012
- Anexa 6 Raport Inspectia Judiciara 4759
- Anexa 7 Comunicat Inspectia Judiciara 01_2018
- Anexa 8 Raport Comisia de la Venetia_2010
- Anexa 9 Raport de activitate Ministerul Public_2016
- Anexa 10 Comunicat Inspectia Judiciara 02_2018
- Anexa 11 Codul deontologic al magistratilor


În continuare un articol din LUJU.RO:

S-A TERMINAT – Fostul presedinte al CCR Ioan Vida da verdictul: "Presedintele are obligatia de a o revoca pe Kovesi, asa cum a propus ministrul Justitiei... Cand s-a facut Constitutia, din care eu am scris o parte buna, s-au stabilit competentele legate. Presedintele nu are ce sa faca. La noi s-a inteles ca presedintele este un fel de Ceausescu, ori nu e asa. Presedintele trebuie sa tina seama de ce spune Guvernul. Este penibil faptul ca presedintele se pronunta inainte de a citi Raportul"

Vineri, 23 februarie 2018 20:04 | Scris de Elena DUMITRACHE | pdf | print | email

Iata prima luare de pozitie responsabila si argumentata a unui om avizat care s-a exprimat pentru Lumeajustitiei.ro cu privire la obligatia presedintelui Klaus Werner Iohannis de a o revoca pe Laura Kovesi din functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Demonstratia juridica facuta de fostul presedinte al Curtii Constitutionale a Romaniei, profesorul Ioan Vida, (foto)este fara echivoc si zdrobeste din fasa toate luarile de pozitii ale comentatorilor pro-DNA care si-au dat cu parerea in fel si chip dupa ce Lumeajustitiei.ro a lansat public demonstratia ca procedura de revocare a Laurei Codruta Kovesi este ireversibila.
Fara a face alte comentarii, prezentam in continuare declaratia fostului presedinte al Curtii Constitutionale, profesorul Ioan Vida, acordata in exclusivitate pentru Lumeajustitiei.ro:
"Este corecta pozitia dumneavoastra! Atunci cand s-a facut Constitutia asta, din care eu am scris o parte buna, s-au stabilit competentele legate. Aceste competente legate inseamna atunci cand un ministru propune ceva, iar presedintele nu face decat sa confirme, sa ii dea putere acelei decizii.
In Romania nu s-a inteles ca in Constitutia noastra exista competente legate.
Presedintele nu are ce sa faca in aceste chestiuni. La noi s-a inteles ca presedintele este un fel de Ceausescu, ori nu e asa. Presedintele trebuie sa tina seama de ce spune Guvernul, pentru ca Guvernul este emanatia poporului.
Presedintele doar confirma numirea sau revocarea propusa de Parlament, de Guvern sau de ministru. In Constitutie se spune ca presedintele are o competenta delegata, legata de ceea ce i se spune.
Oamenii trebuie sa inteleaga ca in acest moment presedintele Romaniei are obligatia de a o revoca din functie pe Laura Kovesi, asa cum a propus ministrul Justitiei.
Este penibil faptul ca presedintele Romaniei se pronunta inainte de a citi Raportul. Dupa 20 de puncte de vedere corecte... Eu nu am vazut Raportul, dar am vazut ce a spus ministrului Justitiei, iar ceea ce a spus dansul este perfect. "


IMPORTANT

Există un raport internațional de 28 de pagini, făcut anul trecut de The Henry Jackson Society, intitulat Fighting Corruption with Con Tricks: Romania’s Assault on the Rule of Law(click pe titlu ca să-l citiți) în care se spun lucruri mult mai grave decât în Raportul lui Tudorel Toader despre DNA, poliția politică, fabricarea de dosare, abuzuri, etc., raport despre care nu s-a prea vorbit în presa românească...
Deci, ce a spus Tudorel Toader în raportul lui, se știa la nivel internațional de aproape un an, mai puțin partea cu înregistrările apărute anul acesta.
Deci..., e timpul ca POLIȚIA POLITICĂ STALINISTO-NAZISTĂ DE TIP MAFIOT SĂ DISPARĂ DIN ROMÂNIA...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu