BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

joi, 22 septembrie 2016

- Tinerii "frumoși", liberi, proşti, idioţi și leneşi sunt chemaţi, din nou, să iasă în stradă. Se vor lăsa prostiţi din nou?



Oricât de antipatic îmi este Oprea trebuie să o spun pe șleau:
Orice om care gândește puţin își dă seama că vinovați de moartea polițistului se fac cei care au săpat groapa, nu au astupat-o în termenul prevăzut în autorizație și, în plus, nu au semnalizat-o conform prevederilor legale...
Deci, acuzarea lui Oprea de omor din culpă, este un abuz prin care, DNA = POLIŢIA POLITICĂ, voia să-l agațe pe Oprea pentru ca să-l determine, prin șantaj și amenințări, să facă o plângere sau denunț împotriva lui Ponta...
Iohannis și PDL în piele de PNL știu că nu au nici o șansă să câștige alegerile atâta timp cât Ponta e liber, mai ales că oamenii care l-au votat pe Iohannis, în cea mai mare parte, și-au dat seama că au făcut cea mai mare prostie din viata lor votându-l.
În timpul vizitei președintelui Franței, a căzut un motociclist! Ar fi putut să moară… Cine ar fi fost vinovat atunci?
După logica DNA şi a voastră (cei care vreţi să ieşiţi în stradă), în cazul în care motociclistul murea, lui Hollande trebuia să i se facă dosar pentru ucidere din culpă, exact ca și lui Oprea.
În fine, Oprea este vinovat de abuz de putere sau abuz în serviciu dar nu de omor din culpă... Propriu zis a fost un accident de muncă şi vinovaţii sunt cei cu groapa și, eventual, primăria din zona unde era groapa pentru că nu a verificat dacă autorizația dată pentru lucrările respective a fost respectată.

Incă ceva:
1. DNA nu are ca și competenţă anchetarea accidentelor rutiere ci faptele de corupție şi prejudicii de peste 10 000 de Euro.
2. Despre DNA:
DNA este o entitate independentă (asta este discutabil de vreo12 ani incoace) în raport cu branșele (ramurile) judiciare, cu parchetele de pe lângă acestea, precum și în relațiile cu celelalte autorități publice.
Infracțiunile care intră în jurisdicția(sub autoritatea) Parchetului sunt cele care au ca obiect al infracțiunii bunuri sau sume care sunt echivalentul a peste 10.000 de euro, în acest caz putând fi cercetate persoane indiferent de calitatea acestora. Parchetul poate cerceta și infracțiunile conectate actelor de corupție dacă aceste infracțiuni au cauzat o dauna mai mare de 200.000 de euro sau dacă aceste tipuri de activități au compromis grav bunul mers al autorităților publice, instituțiilor publice. DNA are jurisdicție exclusivă și nelimitată în combaterea corupției la nivel înalt, inclusiv în urmărirea membrilor Parlamentului.


3. Anchetarea parlamentarilor și trimiterea lor în judecată se poate face și fără votarea acestora în parlament... 
A se citi Constituția României, art. 72, aliniat (2): 
" ART. 72
Imunitatea parlamentară
(1) Deputatii si senatorii nu pot fi trasi la răspundere juridică pentru voturile sau pentru opiniile politice exprimate in exercitarea mandatului.
(2) Deputatii si senatorii pot fi urmăriti si trimisi in judecată penală pentru fapte care nu au legătură cu voturile sau cu opiniile politice exprimate in exercitarea mandatului, dar nu pot fi perchezitionati, retinuti sau arestati fără incuviintarea Camerei din care fac parte, după ascultarea lor. Urmărirea si trimiterea in judecată penală se pot face numai de către Parchetul de pe langă Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Competenta de judecată apartine Inaltei Curti de Casatie si Justitie
.
(3) In caz de infractiune flagrantă, deputatii sau senatorii pot fi retinuti si supusi perchezitiei. Ministrul justitiei il va informa neintarziat pe presedintele Camerei asupra retinerii si a perchezitiei. In cazul in care Camera sesizată constată că nu există temei pentru retinere, va dispune imediat revocarea acestei măsuri.
"

Acestea arata că tinerii "frumoși",..., nu sunt informați și că sunt ușor manipulabili ceea ce îi transforma în prosti și idioți.

Deci, tineri "frumoși", liberi, proşti, idioţi și leneşi, înainte de a ieși în stradă pentru o tâmpenie, folosiți-vă măcar un neuron ca să gândiți cu propriul cap.



Important de reţinut şi, poate, vă dă de gândit:

- Huidu a omorât 3 oameni și nu ați iesit în stradă;
- Băsescu a furat de a stins, împreună cu acoliții lui, printre care și Oprea, și nu ați iesit în stradă;
- Iohannis a furat de a stins și el, împreună cu FDGR, și nu ați iesit în stradă;
- Blaga are împotriva lui 10 denunțuri cu dovezi la DNA și nu e deranjat pentru niciunul dintre ele, și nu ați iesit în stradă;
- Au murit bebeluşi în Argeș și nu ați iesit în stradă;.
- Au murit copii de rujeolă și nu ați iesit în stradă;
- S-au închis școli și spitale, și nu ați iesit în stradă;
- S-au închis fabrici şi uzine și nu ați iesit în stradă;
- Când Prună a spus că drepturile și libertățile cetățenești sunt un lux, nu ați iesit în stradă;
- Când Miss Piggy de la Finanțe voia ca românii să lucreze pe 2 lei, nu ați ieșit în stradă;
- Când Cioloș a afirmat că patria și statul român sunt lucruri abstracte, nu ați ieșit în stradă...
- Şi multe alte fapte şi lucruri grave la care nu aţi ieşit în stradă şi aţi stat prin baruri, cluburi, etc. ca să vă distraţi, etc.

Însă acum ieșiți în stradă ca să susțineți un abuz al DNA = POLIȚIA POLITICĂ DE TIP STALINIST din România.

Vi se pare în regulă? Mie nu. 

Încă o dată:
Aveți creier. FOLOSIȚI-L și gândiți cu capul vostru! NU VĂ MAI LĂSAŢI MANIPULAŢI! Aţi făcut-o în noiembrie 2014 şi noiembrie 2015 şi, pentru România şi români, a fost rău.


Aceasta (foto de mai jos) a fost postarea mea de azi dimineață de pe facebook cu acest articol de pe blog... Asa-i că am avut dreptate şi că nu au întârziat injuriile la care mă așteptam?


  Să nu uităm că Iohannis şi-a cocoţat "guvernul meu" CIOLANNIS pe cadavrele a 64 de oameni. Acum, Cioloş, Iohannis şi ONG-urile sorosişte vor să cocoaţe la guvernare PDL-ul în piele de PNL + Băsescu cu PMP pe cadavrul poliţistului mort într-un accident de muncă.

UPDATE 1

Deja, pe lângă cele din comentarii, am primit o mulțime de injurii şi chiar ameninţări din partea unor băsisto-iohannişti şi din partea unor tineri "frumoşi", liberi şi etc. Probabil că cei care mi.au trimis acele injurii şi ameninţări arată aşa:


Pentru ceilalţi tineri care mai au, cel puţin, un neuron cu care să gândească, citiţi ce scrie în captura de mai jos de pe site-ul DNA şi arătaţi.mi unde scrie că DNA urmăreşte pe cineva pentru accident de muncă şi/sau accident rutier!


Această captură demonstrează ca DNA şi-a depăşit atribuţiile şi a comis un abuz de putere cerând, inutil (a se citi art. 72 aliniat (2) din Constituţia României), senatului aprobarea urmăririi penale a lui Oprea pentru ucidere din culpă.
Părerea mea este că Oprea merita să înfunde puşcăria de ani buni şi pentru mulţi ani, însă nu pot fi de acord cu POLIŢIA POLITICĂ practicată de DNA şi nici cu ABUZUL DE PUTERE şi PROSTIREA OAMENILOR practicate de acelaşi DNA.

P.S. La următorul UPDATE voi posta mesajele celor care mă injură și ameninţă...

70 de comentarii:

  1. iesirea anterioara a tinerilor frumosi si din nefericire liberi aduce binisor cu iesirile paramilitarilor SA . Timamd cont ca pana la venirea la putere a lui Mohannis nu prea se releva caracterul violent al manifestatiei , e plauzibil ca reflexele germanice ale numitului fundamenteaza lipsa de creier a manevratilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca este vorba de lipsa de creier. El este acolo..neted...lucios...si nefolosit...

      Ștergere
    2. Imbucurator e ca masa asta de manevra se subtiaza constant. Vorba aia:"prost sa fi, dar sa-ti revi".

      Ștergere
    3. Imbucurator e ca masa asta de manevra se subtiaza constant. Vorba aia:"prost sa fi, dar sa-ti revi".

      Ștergere
  2. Esti un retardat rau intentionat si ai merita eutanasiat! Pe baza reciprocitatii termenilor folositi ( tu ne-ai facut prosti, idioti si lenesi ), ma astept la o corectitudine uriasa din partea ta si sa nu imi blochezi c0mentariul. Inca ceva...iesim in strada indiferent cate cozi de topor ruginit asa cum esti tu ar aparea si s-ar baga in seama pe pagina de facebook a event-ului cu protestul de azi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vad ca ai limba destul de folosita.Foloseste o si in continuare.

      Ștergere
    2. Termenii folositi sint evident un atac direct la cei care ies in strada, insa in esenta autorul are dreptate. Oricit se intoarce situatia, din orice pozitie o vezi a fost un accident de munca. Exemplul cu Hollande este foarte bun, mai ales ca s-a intimplat de curind, dar la fel de bine se putea intimpla nefericitul accident daca ar fi urmarit un hot, un sofer care a incalcat legea sau pur si simplu se intorcea la unitate. Nu poti da vina pe cel urmarit.... nici nu cred ca poti da vina pe cei care au stabilit componenta escortei, sau traseul acesteia. Putea sa nu fie nimeni care sa stabilesca componenta escortei, pur si simplu serviciul trebuia acoperit non-stop si oamenii lucrau in ture prestabilite pentru escorta ministrului de interne. Poate turele erau stabilite inca de pe vremea lui Dejeu.... deci cred ca este evident si pentru un tinar frumos si liber faptul ca a-l acuza pe cel care era in masina - fie el ministru sau Hollande- e aberant. Cit despre iesirea in strada, da, este optiunea fiecaruia. Numai ca la toate iesirile pe care le-am avut pina la un moment dat, rezultatul a fost deturnarea scopului initial. Ultima data am strigat " uniti salvam..." si s-a terminat cu " jos guvernul". Deci nu are sens da mai discutam.... tinerii frumosi si liberi sint o masa de manevra pe care nici nu trebuie sa faci parte dintr-un serviciu secret intern sau extern, ca sa o poti manipula cu usurinta. Pentru ca tinerii frumosi si liberi au un IQ peste.... zero...dar nu cu mult...!!!!! Exemplul tau care incepi prin a eutanasia si continui cu aberatii...este elocvent.

      Ștergere
    3. Autorul articolului este "imbecil calificat" se face ca e prost si nu-ntelege deoarece nu vede ceea ce tocmai el arata: "3. Anchetarea parlamentarilor și trimiterea lor în judecată se poate face și fără votarea acestora în parlament...
      A se citi Constituția României, art. 72, aliniat (2):
      " ART. 72
      Imunitatea parlamentară
      (1) Deputatii si senatorii nu pot fi trasi la răspundere juridică pentru voturile sau pentru opiniile politice exprimate in exercitarea mandatului.
      (2) Deputatii si senatorii pot fi urmăriti si trimisi in judecată penală pentru fapte care nu au legătură cu voturile sau cu opiniile politice exprimate in exercitarea mandatului, - dar nu pot fi perchezitionati, retinuti sau arestati fără incuviintarea Camerei din care fac parte, după ascultarea lor. - Urmărirea si trimiterea in judecată penală se pot face numai de către Parchetul de pe langă Inalta Curte de Casatie si Justitie.
      Competenta de judecată apartine Inaltei Curti de Casatie si Justitie.
      (3) In caz de - infractiune flagrantă - , deputatii sau senatorii pot fi retinuti si supusi perchezitiei. Ministrul justitiei il va informa neintarziat pe presedintele Camerei asupra retinerii si a perchezitiei. - In cazul in care Camera sesizată constată că nu există temei pentru retinere, va dispune imediat revocarea acestei măsuri. -"

      Ștergere
  3. Pentru Razvan Alexandru
    Ma asteptam sa fiu injurat, balacarit si chiar amenintat pe chestia asta si chiar am scris-o pe facebook...
    Stiu ca adevarul va supara pe voi, Tinerii "frumoși", liberi, proşti, idioţi și leneşi care, in noiembrie 2015 ati distrus viitorul Romaniei si al romanilor pentru multi ani de acum incolo. Atunci ati iesit in strada si ati protestat ca sa ne fie mai rau... Acum pentru ce dracu iesiti in strada? Nu ati iesit cand DNA il proteja pe Blaga care are vreo 10 denunturi cu probe pentru spalare de bani, finantare din bani negrii, etc. Nu ati iesit in strada cand peste 320 de milioane, din dosarul Flota, s-au evaporat cu ajutorul lui Morar si Kovesi., Nu ati iesit in strada cand mureau bebelusi si etc. Dar iesiti pentru un motiv inexistent doar ca sa faceti si mai mult rau romaniei pentru ca asa va comanda cei care va dau bani de bautura, tigari si droguri. Iesiti in strada dar, oalele sparte sa le platiti voi si nu restul tarii. Iti doresc sa o duci la fel de bine cum te comporti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Atentie ! Din cei 200 de cretini o suta sunt platiti ! Manipularea este in toi !

    RăspundețiȘtergere
  5. Totusi trebuie sa recunoastem ca o mare parte din tineri nu mai vor sa se lase prostiti...
    Este o dovada ca au evoluat si asta este de laudat...
    Adevarul este ca trebuia sa fi prost gramada sa sustii o cerere ilegala a DNA... si sa pui botul la manipularile ONG-urilor sorosiste...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Valer Cojman, nu zic decât că ești tot un comunist în haine" democrație " la fe cum sunt toate scârbele din parlament incluzând aici tot ce înseamnă politic PNL-PSD în frunte cu Ponta, Dragnea,Blaga, Băsescu,Iliescu, Năstase, Tăriceanu. Scârbe ordinare îmbuibați de doctrina comunistă care ați terfelit și jupuit România de vie tu și cei ce ii susțin pe �� porcii mai sus enumerați. Ți-am zic ce am avut de zis poți să ștergi comentariul puțin îmi pasă oricum vremea voastră de proletari basinosi cam apune.

      Ștergere
    2. Nu sunt comunist... Din contra... Si prea putin imi pasa de parerile basisto-iohannistilor si mult mai putin parerilor celor care sustin POLITIA POLITICA DE TIP STALINIST.
      P.S. Voi sunteti comunisti pentru ca sustineti POLITIA POLITICA DE TIP STALINIST facuta de DNA. Cand va veti da seama de cat de periculoasa este va fi prea tarziu...
      Oricum, democratie nu mai exista in Romania din 29 august 2012 cand votul a 8,5 milioane de romani a ajuns hartie igienica pentru basisto-iohannisti.
      Voi, acum, ii aparati pe cei care au asasinat democratia din Romania.

      Ștergere
    3. Salut Valter.
      Nu te cunosc, nu ma cunosti, insa permite-mi te rog sa-ti adreses o intrebare, sau poate mai multe.
      Te-ai intrebat ca, poate, sustinerea acestei politici de tip stalinist - cum o numesti tu - este doar ultima speranta care ne-a mai ramas impotriva acestui mediu politic toxic? Oare nu cumva suntem cum suntem FIX din cauza celor ce ne conduc de 27 de ani de zile si nicidecum din cauza DNA-ului ?! Mie personal DNA-ul nu mi-a facut niciun rau, insa politicul prin politicile mizere pe care le-a facut m-a afectat profund. Sa fi sigur ca nu sustin practicile abuzive ale institutiilor de forta, insa modul - abuziv - manifestat intre insitutiile de forta si parlamentari este poate ultima alinare pe care o avem. Altfel, putem noi si tu sa ne racim gura de pomana zeci de ani de zile si nu se va intampla nimic bun. Nu se va schimba nimic. Tot speram, de la alegeri la urmatoarele alegeri ca se vor schimba unele lucruri in bine. Nu ! Nu s-au schimbat. Poate tu consideri ca s-au intamplat si lucruri bune. Eu unul nu le vad. Ori poate sunt eu prea pretentios? Platim o groaza de taxe si impozite ca sa se intample FIX NIMIC in orice domeniu. S-au distrus fabrici si uzine, politicile sociale - ajutoare sociale, pensii speciale, etc - sunt un dezastru.

      Ștergere
    4. In mare parte, vina este a romanilor... L-au votat de doua ori pe Basescu desi au fost avertizati ca este un infractor? L-au votat. L-au votat pe Iohannis desi erau avertizati ca este infractor si, in plus, avea si un dosar pe rol care, ca prin minune, a fost albit dupa ce a iesit presedinte? L-au votat...
      Pai si atunci cum sa avem parte de un trai mai bun daca punem infractori in functiile supreme si inchidem ochii la abuzurile "justitiei" romanesti.
      Am spus-o si o mai spun: PANA CAND ROMANIA NU VA AVEA O JUSTITIE CORECTA, COMPETENTA SI NEASERVITA POLITIC, IN ROMANIA NU VA FI BINE.
      Sti vorba aia: Pestele de la cap se impute? Avem un infractor la Cotroceni dovedit si prin doua hotarari judecatoresti definitive si irevocabile? Avem... Si atunci de unde sa avem o viata mai buna?
      Cand guvernul Ponta a demonstrat ca lucreaza pentru tara si popor s-au speriat cei din UE si i-au cerut lui Iohannis sa-l mazileasca si s-a folosit de cadavrele a 64 de oameni.. Rezultatul: si-a adus "guvernul meu" cu ZERO absortie fonduri europene dupa ce guvernul Ponta ridicase absortia fondurilor europene de la 7% la 74% si erau sanse sa urce la peste 80% pana la finele anului 2015... Au avut grija tinerii "frumosi",... sa stopeze totul la indemnul lui Iohannis si al PDL-ului in piele de PNL.
      Gandeste-te si la acestea...

      Ștergere
    5. Vina pentru alegeri nu este a românilor. De ce? Simplu! Păi cine a întocmit listele de partid? Poporul? Nu. Iar pe listele fiecărui partid sunt oamenii care sunt, care au fost, deci, cu mici excepții, cam tot aceiași! Să nu vă mirați dacă absenteismul la viitoarele alegeri va fi enorm. Ce să votăm? Ce noutăți aduc partidele? Mă refer la oameni, la mentalități, la viziuni, la planuri de țară, la dezvoltarea țării și a societății? Nici un partid aflat la putere nu a mai comunicat cu alegătorii, cu populația, fiecare a căutat să inoculeze ideea că ei și doar ei au soluțiile infailibile. De ce nu se utilizează de nici un partid referendumul în problemele majore ale țării? A, apropos de referendum, dacă bine țin minte, cine din USL-ul de atunci este vinovat pentru nerespectarea referendumului privind numărul de 300 de parlamentari? Și cum se face că la pomană (a se citi votarea salariilor și pensiilor nesimțite pentru parlamentari!) nu mai există opoziție?

      Ștergere
    6. Pai cine pune stampila pe buletin? Pun americanii, englezii, afganii, etc. sau romanii?...

      Ștergere
  6. foarte bine.. daca pot sa-l agate pe oprea ca sa poata face un denunt impotriva lui ponta.. toata stima pt DNA... asa scapam de 2 mincinosi dintr-o data... bravo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci, sa inteleg ca iesind in strada, va distrati si in acelasi timp castigati si bani. Atunci se explica ,,protestul,,. Pe termen lung e posibil, poate chiar sigur, sa pierdeti mult mai mult decat ati castigat. La urma urmei banii nu inseamna totul. Nici pretul unei flote nu merita (uitati-va la situatia lui Basescu) dar niste firimituri pe care le primiti d-tra ......

      Ștergere
    2. Auzi, domnul cu distractia, iti doresc din tot sufletul sa ajungi fix in functia lui Oprea. Si sa nu te suporte Kovesi... Degeaba te-au tinut ai tai pe la scoala... ii jignesti si iti bati joc de tot ce au facut pentru tine in fiecare secunda de prostie si slugarnicie de care dai dovada. Iti doresc sa ai copii la fel ca tine. Doar ca sa tina cu partidul pe care il urasti. As fi curios ce ai alege: crima sau sinucidere? La cat creier ai, nu m-ar mira sa nu fii in stare de atrocitati de genul asta.

      Ștergere
    3. Pai nu ati vazut aseara?
      Tinerii "frumoși", liberi, proşti, idioţi și leneşi erau derutati, habar nu aveau ce cautau pe acolo pana pe la orele 19.00 cand a sosit un grup mai zgomotos (probabil cu banutii pentru distractie, bautura, tigari si/sau droguri). Dupa aceea au inceput sa strige razlet cate o lozinca. Probabil cum primeau banul cum strigau si, abia pe la orele 20.00 au inceput sa fie mai vehemnti si, dupa o ora ( probabil atat au fost platiti), au inceput sa plece (probabil spre baruri/cluburi ca sa se distreze pe banii primiti).
      Protestul de aseara a fost un protest de sustinere a POLITIEI POLITICE DE TIP STALINIST promovata de DNA...
      Cei care au facut-o se pot numi COMUNISTI BOLSEVICO-STALINISTI...

      Ștergere
  7. Cu mica mea observație că nu toți tinerii sunt idioți, proști, leneși, sunt de acord că în cazul Oprea nimeni nu s-a întrebat cine se face vinovat de faptul că o groapă atât de mare nu a fost semnalizată, conform legii. Sunt sigur că aici este de discutat. Dar, în ceea ce privește clasa politică, apoi dragii mei, când mafia este transpartinică... nu mai este nici o diferență între partide! Dovada cea mai vie și clară este chiar Valea Jiului. Mai sunt și altele, să zic doar de faptul că indiferent cine și cât a fost la putere, fabricile au dispărut, locurile de muncă au dispărut... Învățământul, sănătatea, cercetarea este la pământ, în timp ce toate marile partide s-au rotit la putere! Deci, este foarte, foarte clar că este nevoie de alte figuri politice. Cu stimă și respect!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca acesta este cel mai curat si corect comentariu pe care il vad de mult timp in articole ce tin de sfera politica. Bravo! Suntem cel putin 2 oameni care gandesc la fel. Prind curaj.... mai subscrie cineva???

      Ștergere
    2. Aceste lucruri le-am tot spus de ani de zile.
      Da. NU TOTI TINERII sunt idioți, proști, leneși, etc. M-am referit la cei din noiembrie 2015 care au dat jos singurul guvern care lucra pentru tara si pentru romani si incepuse sa se cunoasca si in buzunarele romanilor. Revenise speranta ca o vom duce si noi mai bine... Din pacate, tinerii "frumoși", liberi, proşti, idioţi și leneşi din noiembrie 2015 au stricat totul si au distrus viitorul romaniei pentru multi ani, pentru ca, datorita "guvernului meu" CIOLANNIS, Romania si romanii vor avea de tras vreo 2-3 ani: 2017, 2018 si chiar 2019...
      Asta nu vad tinerii de azi si daca le-o spui, te fac rapid bosorog si comunist...
      Din pacate ei sunt comunistii pentru ca sustin POLITIA POLITICA DE TIP STALINIST promovata de DNA...

      Ștergere
    3. N-a lucrat nici un guvern "pentru tara". Fiecare jecmaneste pentru el, sa aiba bani de femei, case, palate, vile, lux desantat cat mai mult... Sclavii cu munca, stapanii cu dezmatul dement. Atat.

      Ștergere
    4. Cum nu?
      Guvernul Ponta a facut-o:
      - a stopat jefuirea pensionarilor, i-a despagubit si le-a marit pensia
      - a reintregit salariile bugetarilor si le-a marit
      - a marit indemnizatia pentru cresterea copiilor si apoi a dublat alocatiile
      - a redeschis scoli si spitale inchise de guvernul Basescu+PDL (acum in piele de PNL)
      - a scazut TVA la alimente de la 24% la 9%
      - a scazut TVA general de la 24% la 20%
      - a adus Romania pe crestere economica timp de cinci ani consecutiv
      - a platit datoriile externe facute de guvernul Basescu+PDL (acum in piele de PNL)
      - a sczut CAS-ul cu 5 puncte procentuale pentru angajatori
      - a adus Hidroelectrica si Oltchim pe profit dupa ce erau in pragul falimentului in urma jafului la care erau supuse de guvernul Basescu+PDL (acum in piele de PNL) si acolitii
      - etc.

      Ștergere
    5. Nu neg fapt ul că s-au făcut și lucruri bune. Dar, de unde banii necesari pentru a putea fi făcute toate acele reduceri, toate acele măsuri pentru populație? Asta în condițiile în care în România nu s-au ridicat noi uzine, nu s-au înființat locuri de muncă atât de mult deși bine plătite, când tot mai mulți pleacă din țară? Nu cumva diferențele au fost suportate tot de populație, prin abile măriri ale tarifelor la energie, la taxele locale, la impozitele indirecte plătite de angajatori? În cei 5 ani de creștere economică, cum de nu s-a simțit la buzunar? Și cine a mai pus umărul la devalizarea CEO, CEH și la cei de la uraniu? (că sigur nu au fost doar dintr-un singur partid!)

      Ștergere
    6. Simplu.
      Guvernul Ponta redus evaziunea, a marit gradul de colectare a taxelor, a creat cadrul pentru cresterea consumului, a stabilizat moneda nationala si a absorbit de peste 10 ori mai multe fonduri europene decat guvernul Basescu+PDL.
      Cei 5 ani de crestere s-au simtit in buzunar. putin dar s-au simtit... Sa nu uitam ca a platit toate datoriile lasate de guvernul Basescu+PDL, a despagubit pensionarii, a platit despagubirile pentru bugetarii care au castigat procesele cu statul roman din cauza aceluiasi guvern Basescu+PDL care a amanat aceste plati pana in 2014-2016 iar guvernul Ponta le-a platit anticipat in 2015.
      Si altele.

      Ștergere
    7. Sunteti foarte indoctrinat domnule Cojman. Sau, si mai rau, platit. Nu se poate purta un dialog constructiv cu cineva de genul dumneavoastra din pacate.

      Ștergere
    8. Nu sunt nici indoctrinat si nici platit ci mai rau: sunt informat si obiectiv.

      Ștergere
  8. Tinerii sunt acum mai inteligenti si stiu exact ce vor. Cedoresc ei, o viata mai buna pentru toata lumea fiindca acest lucru este posibil dar nu este dorit de gunoaiele care ii jignesc si incearca din raspunteri sa ii traga inapoi. Ghinion ati gresit persoanele de data asta , scumpi catei de plus sintetic. A venit vremea sa va intoarce in cusca voastra sa puneti botu pe labe si sa nu mai maraiti, ca nu mai speriati pe nimeni. FRUNTEA SUS TINERILOR BLANZI SI BUNI pentru binele nostru al tuturor CEI CARE AM TACUT PREA MULT SI AM PUS PIEDICI CRESTERII LOR.

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim23 sept. 2016, 02:08:00 :)) domnul meu... daca am sa ajung vreodat in asa functie si voi fura si voi face toate manariile care le-au facut alesii nostrii indiferent de partid... da sa fiu pedepsit la fel cum ar trebui pedepsiti toti... insa noi cei din popor ..{care poate am vrea si am avea ambitia sa facem ceva bun pt tara asta} nu incapem sa ajungem acolo din cauza pacalicilor pe care vreti voi azi sa-i scapati basma curata.... sincer nu stiu daca e vinovat sau nu de moartea politistului... insa stiu sigur ca e bagat cu mainile pana la cot daca nu mai mult in bugetul tarii.. in banii nostrii, in tot ceea ce inseamna viitorul nostru si al copiilor nostrii.. si pt mine e indeajuns... din partea mea sa-i fabrice dosar ca a purtat un ciorap mai lung si unu mai scurt... ceea ce vrea e sa scapam o data de HOTII DIN FRUNTEA TARII... indiferent prin ce mijloc....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. apropo si eu iti doresc din tot sufletul sa te trezesti o data si sa-ti dai seama ca nu mai exista clasa politica buna sau rea... exista numai mafioti... sa te trezesti o data sa iti dai seama ca de 20 si ceva de ani partidele mafioate se tot rotesc la putere si fura care cat pot de mult... . de aceea sa nu te mire ca lumea nu-i mai suporta si va crede..... {lol nu vreau sa jignesc..}. pe cei care incearca sa le gaseasca scuze acestor mafioti..

      Ștergere
  10. Nimeni nu le cauta scuze politicienilor infractori dar nu trebuie sa fim de acord cu POLITIA POLITICA DE TIP STALINIST promovata de DNA.
    Daca este dreptate sa fie dreptate cu adevarat.
    Huidu a omorat 3 oameni si nu ati iesit in strada.
    Basescu a furat de a stins impreuna cu acolitii lui, printre care si Oprea si nu ati iesit in strada.
    Iohannis a furat de a stins si el impreuna cu FDGR si nu ati iesit in strada.
    Blaga are impotriva lui 10 denunturi cu dovezi la DNA si nu e deranjat in niciunul din ele si nu ati iesit in strada.
    Au murit bebelusi in Arges si nu ati iesit in strada.
    Au murit copii de rujeola si nu ati iesit in strada.
    S-au inchis scoli si spitale si nu ati iesit in strada.
    S-au inchis fabrici si uzine si nu ati iesit in strada.
    Cand Pruna a spus ca drepturile si lebertatile cetateanului sunt un lux nu ati iesit in strada.
    Cand Miss Pigy de la finante voia ca romanii sa lucreze pe 2 lei nu ati iesit in strada.
    Cand Ciolos a afirmat ca patria si statul roman sunt lucruri abstracte nu ati iesit in strada...
    Si alte multe fapte grave la care nu ati iesit in strada..
    Insa, acum, iesiti in strada ca sa sustineti un abuz al DNA = POLITIA POLITICA DE TIP STALINIST din Romania.
    Ti se pare in regula? Mie nu...

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu ați ieșit în stradă cand erati obligati sa munciti pe cativa euro, in primul rand. Cand nu aveti dreptul la timp liber, cand traiti ca niste roboti, la dispozitia stapanilor. Sunteti mandri cu robia voastra (o numiti "cariera la multinationale" sau alte cacaturi ale genului), nu vreti sa fiti liberi, nu vreti sa ganditi, nu vreti sa aveti dreptul la autodeterminare. Sclavi.

    RăspundețiȘtergere
  12. În afară de firma care a făcut groapa și nu au semnalizat-o corespunzător, Sunt vinovați de asemenea și șefii de dispozitiv ai polițistului care nu i-au asigurat acestuia aparatura de comunicare în stare de funcționare ca să fie înștiințat prompt de existența gropii pe traseu și având în vedere condițiile meteo era de preferat o mașină in loc de motocicletă. Poate în viitor vor fi mai prudenți cu viața subalternilor.

    RăspundețiȘtergere
  13. În afară de firma care a făcut groapa și nu au semnalizat-o corespunzător, Sunt vinovați de asemenea și șefii de dispozitiv ai polițistului care nu i-au asigurat acestuia aparatura de comunicare în stare de funcționare ca să fie înștiințat prompt de existența gropii pe traseu și având în vedere condițiile meteo era de preferat o mașină in loc de motocicletă. Poate în viitor vor fi mai prudenți cu viața subalternilor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Dar nu a spus nimeni ca Oprea să fie spânzurat pentru omor, se cere doar ridicarea imunității pentru a putea fi cercetat, care o să fie rezultatul o să vedem, că e abuz în serviciu, omor din culpă sau orice altceva rămâne la latitudinea judecătorilor, dar când o șleahtă de mafioți se protejează unii pe ceilalți și nici măcar nu pot fi cercetați, chiar dacă imunitatea la noi e prost interpretata, ar trebui să existe doar pentru a-i proteja în privința declarațiilor politice. Legat de dom' doctor Oprea, general de carton, care a ajuns acolo unde este fără nici un merit, îi doresc pușcărie îndelungată, pentru toate faptele sale , odată și odată nu o să îl mai poată apăra celelalte pușlamale din parlament.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma scuzati dar ancheta poate continua si fara ridicarea imunitatii.Este o mare manipulare pentru cei care nu fac deosebirea intre procurori si justitie care este facuta de catre judecatori.Nu vedeti ca suntem distrusi si vanduti cu mare rapiditate?Tineri,nu mai acceptati totate minciunile ca o sa regretati ,dar atunci va fi prea tarziu.Bunicii si parintii nostri s-au sacrificat ca sa avem noi ceva,dar voi asistati "cu placere" la distrugere.Oare unde este patriotismul romanesc care era recunoscut peste tot in lume.Fiti siguri tineri ca nu o sa ajungeti niciodata sa aveti o casa asa cum parintii nostrii s-au chinuit sa aiba.N-o sa ne mai apartina nimic nici chiar pamantul de sub picioare.

      Ștergere
    2. 1. DNA nu are competente in anchetarea accidentelor de munca si/sau rutiere, de aceea cererea DNA este ilegala si constituie abuz de putere. De pe site-ul DNA:
      "Direcția Națională Anticorupție (DNA) este o structură de parchet specializată în combaterea corupției mari și medii. Este creată ca un instrument necesar în descoperirea, investigarea și aducerea în fața instanței a cazurilor de corupție medie și mare. Prin activitatea sa, contribuie la reducerea corupției, în sprijinul unei societăți democratice apropiate de valorile europene."
      2. Anchetarea parlamentarilor si trimiterea lor in judecata se poate face si fara votarea acestora in parlament... A se citi Constitutia Romaniei, art. 72, aliniat (2):
      " ART. 72
      Imunitatea parlamentară
      (1) Deputatii si senatorii nu pot fi trasi la răspundere juridică pentru voturile sau pentru opiniile politice
      exprimate in exercitarea mandatului.
      (2) Deputatii si senatorii pot fi urmăriti si trimisi in judecată penală pentru fapte care nu au legătură cu
      voturile sau cu opiniile politice exprimate in exercitarea mandatului, dar nu pot fi perchezitionati, retinuti
      sau arestati fără incuviintarea Camerei din care fac parte, după ascultarea lor. Urmărirea si trimiterea in
      judecată penală se pot face numai de către Parchetul de pe langă Inalta Curte de Casatie si Justitie.
      Competenta de judecată apartine Inaltei Curti de Casatie si Justitie.
      (3) In caz de infractiune flagrantă, deputatii sau senatorii pot fi retinuti si supusi perchezitiei. Ministrul
      justitiei il va informa neintarziat pe presedintele Camerei asupra retinerii si a perchezitiei. In cazul in care
      Camera sesizată constată că nu există temei pentru retinere, va dispune imediat revocarea acestei măsuri."

      Acestea arata ca tinerii "frumosi",... nu sunt informati si ca sunt usor manipulabili ceea ce ii transforma in prosti si idioti.

      Ștergere
    3. da? Și cine îi va informa corect? Care servicii?

      Ștergere
    4. Au destule surse de informare... In loc sa navigheze pe site-uri porno ar putea sa citeasca Constitutia, Codul muncii, Legea 62/2011, legea 544/2001, si altele...

      Ștergere
  15. Nu este nimic surprinzator la modul in care reactioneaza populatia facebook. Acesti indivizi nu mai au capacitatea de a discerne intre bine si rau , deoarece nu stapanesc aceste notiuni, nu stiu in ce constau aceste ''norme''. Este mult mai usor pentru ei in a adera la o idee care le este prezentata sub diverse forme .... pe romaneste , pentru ei vine acum si explicatia .....au fost obisnuiti de mici sa i-a totul de-a gata si ei doar sa foloseasca, fara a mai trece prin filtrul gandirii informatia receptionata ....
    ceea ce nu inteleg ei este faptul ca vor trebui sa ''traiasca'' in lumea pe care EI o creeaza,si asta se va intampla pina le va iesi pe nas ... pina cand se vor satura de situatia in care au ajuns din cauza lor ....
    a intra in detalii este deja mult prea mult pentru nivelul lor de intelegere ...

    RăspundețiȘtergere
  16. Sincer sa fiu , DA , e o mare manipulare !
    Dar ca sa fiu sincer pana la capat , nu stiu ca poporul roman sa mai aibe vreun prieten !
    Acesti aliati ,"strategici", dupa cum unii ii cred , nu sunt prieteni ! Sunt aliati din annumite interese ! Obscure s-au neobscure , dar mari interese ! Politice , geo-strategice, economice , INTERESE !!!
    Cat despre clasa politica actuala ....!!!!
    Penttru mine sunteti toti pe acelasi calapod !
    Nici pe departe nu serviti interesele romanilor autentici ! Sunteti doar folositi , si voi stiti asta , de marile elite ale lumii ! Interesul vostru , fie pesedisti , penelisti sau ce-o -ti mai fi , limbisti , securisti , etcetc..., nu urmariti decat interesele voastre , de a fii in rand cu marii bogatasi ai lumii , ceea ce va face niste simplii sclavi ai marilor bancheri si criminali ai acestei lumi ! Va venii vremea platii si asta nu fata de poporul roman (doar), ci in fata marelui creator al acestei lumi si al universului ! Si va asigur ca acesta nu e nicidecum cine credeti voi ! Niste imens de puternice armate , asteapta semnalul de lupta ! Si eu astept sa va vad fetele atunci , cand ceea ce voi cu stapanii vostrii ati creat , va fi spylberat intr-o clipa ! Succes in activitate si intelepciune va doresc ! Caci vad ca aceasta va lipseste cu desavarsire !!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Probabil că Oprea nu trebuie judecat pt omor din culpă,poate pt abuz în serviciu. Chiar trebuie coloana oficială atunci când te întorci acasă de la serviciu ? Si stabilește si viteza coloanei , la 80km/h ... noaptea, în oraș, pe timp de ploaie...
    Nu comentez despre politică, pt ca nu cred că hoți sunt numai în anumite partide. Hoti sunt peste tot în clasa politica... Si la PSD și la PDL sau PNL...
    Mai nou, văd că intră în probleme mari si Băsescu, care o susținea pe Kovesi, din câte îmi amintesc.
    Tinerii care ies în stradă suferă de boală generala a românilor, care nu pot face ceva dacă nu li se spune ce si cum...Nu exista un lider si totul pare o zăpăceală generala... Avem păreri prea împărțite ca să ne putem aduna intr-o mulțime cu aceeași voința.

    RăspundețiȘtergere
  18. Probabil că Oprea nu trebuie judecat pt omor din culpă,poate pt abuz în serviciu. Chiar trebuie coloana oficială atunci când te întorci acasă de la serviciu ? Si stabilește si viteza coloanei , la 80km/h ... noaptea, în oraș, pe timp de ploaie...
    Nu comentez despre politică, pt ca nu cred că hoți sunt numai în anumite partide. Hoti sunt peste tot în clasa politica... Si la PSD și la PDL sau PNL...
    Mai nou, văd că intră în probleme mari si Băsescu, care o susținea pe Kovesi, din câte îmi amintesc.
    Tinerii care ies în stradă suferă de boală generala a românilor, care nu pot face ceva dacă nu li se spune ce si cum...Nu exista un lider si totul pare o zăpăceală generala... Avem păreri prea împărțite ca să ne putem aduna intr-o mulțime cu aceeași voința.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. corect.. indiferent ce gafa fac politrucii nostrii toti se strang in jurul lui si voteaza contra ridicarii imunitatii... sunt multe cazuri... asta supara... eu ca om daca fac o gafa platesc.. si nimeni nu sare sa ma apere... in schimb la ei.. desi este stiut ca sunt cei mai mari mafioti... imediat gasim scuze... .. ei bine... TOCMAI DE ACEEA NU SCAPAM DE EI PT CA PT ORICE NOI LE GASIM SCUZE...

      Ștergere
    2. "distreazate si cistiga bani in acelasi timp" esti departe de realitate... Ar fi bine sa te mai si informezi inainte sa vorbesti sau sa comentezi si am sa-ti demonstrez ca esti prost informat sau deloc (boala tinerilor "frumosi", ...

      1. DNA nu are competente in anchetarea accidentelor de munca si/sau rutiere, de aceea cererea DNA este ilegala si constituie abuz de putere. De pe site-ul DNA:
      "Direcția Națională Anticorupție (DNA) este o structură de parchet specializată în combaterea corupției mari și medii. Este creată ca un instrument necesar în descoperirea, investigarea și aducerea în fața instanței a cazurilor de corupție medie și mare. Prin activitatea sa, contribuie la reducerea corupției, în sprijinul unei societăți democratice apropiate de valorile europene."
      2. Anchetarea parlamentarilor si trimiterea lor in judecata se poate face si fara votarea acestora in parlament... A se citi Constitutia Romaniei, art. 72, aliniat (2):
      " ART. 72
      Imunitatea parlamentară
      (1) Deputatii si senatorii nu pot fi trasi la răspundere juridică pentru voturile sau pentru opiniile politice
      exprimate in exercitarea mandatului.
      (2) Deputatii si senatorii pot fi urmăriti si trimisi in judecată penală pentru fapte care nu au legătură cu
      voturile sau cu opiniile politice exprimate in exercitarea mandatului, dar nu pot fi perchezitionati, retinuti
      sau arestati fără incuviintarea Camerei din care fac parte, după ascultarea lor. Urmărirea si trimiterea in
      judecată penală se pot face numai de către Parchetul de pe langă Inalta Curte de Casatie si Justitie.
      Competenta de judecată apartine Inaltei Curti de Casatie si Justitie.
      (3) In caz de infractiune flagrantă, deputatii sau senatorii pot fi retinuti si supusi perchezitiei. Ministrul
      justitiei il va informa neintarziat pe presedintele Camerei asupra retinerii si a perchezitiei. In cazul in care
      Camera sesizată constată că nu există temei pentru retinere, va dispune imediat revocarea acestei măsuri."

      Acestea arata ca tinerii "frumosi",... nu sunt informati si ca sunt usor manipulabili ceea ce ii transforma in prosti si idioti.

      Ștergere
  19. este prea mult de citit dar in general populatia a fost manevrata din umbra si cu scopuri precise sint de acord cu cererea protestatarilor dar sa nu fie nominala ci sa fie generala si sa nu uitam de acea asa zisa revolutie care acum vedem cu totii rezultatele Nu sint un nostalgic dar daca nu erau manevre din umbra nu eram in aceasta stare ca natie si nu ajungeau concetatenii nostri sa munceasca in tara pe dreptul de a muri de foame iar daca vrea sa aiba ceva pe masa sa plece din tara !

    RăspundețiȘtergere
  20. domnule Valter.. care parte nu o intelegi? pe mine nu ma intereseaza ca ce e DNA ca ce nu e... ma intereseaza sa "zboare mafiotii" din functiile lor {toti 500 sau cati naiba or fi} daca se poate... cum zboara nu ma intereseaza... acestor oameni nu le caut scuze... m-am saturat... neam saturat... voi cei care le cautati scuze.. daca ii mai acceptati e treaba voastra... dar pe mine si pe cei care au iesit in strada nu ne puteti convinge ca va fi ok vreodata cu acesti oameni... de ceea eu ma bucur pt orice oportunitate care ne face sa scapam de 1 dintre acesti mafioti... acum intelegi ceva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine ma intereseaza respectarea libertatilor si drepturilor omului, respectarea Constitutiei si respectarea legislatiei Romaniei. Ma mai intereseaza ca in Romania toti sa fie egali, in toate privintele, in fata legii.
      Incalcand legea sau iesind aiurea in strada nu faceti decat sa atrageti oprobiul asupra voastra si lumea sa va catalogheze ca fiind niste drogati care ies la comanda in strada pentru cativa banuti cu care sa va cumparati bautura, tigari si droguri.
      Asa vreti sa fiti perceputi? Daca DA, atunci continuati sa ne confirmati parerea.

      Ștergere
  21. pe bune domnule valter .. daca stau bine si ma gandesc poate esti si dumneata unu de ala care suge banii romanilor.. ca altfel nu vad de ce le tii partea... dar totusi... hai sa nu fiu rau.. unde e liberatea si respectul pe care il tot trambitezi atata cand de 20 si ceva de ani astia ne injosesc si ne fura? de 20 si ceva de ani tot rabdam.. si tot acceptam vorbe de genul celor care le spui dumneata.. hai sa fim drepti, hai sa respectam legea... DAR EI DE CE NU O RESPECTA??????? esti om in varsta dar nu gandesti deloc... de atatia ani ne tot prostesc... exista un proverb... LUPUL ISI SCHIMBA PARUL DAR NARAVUL NU.... asa ca nu-mi vorbi mie de cum voi fi privit... decat sa fiu privit ca un las care mananca firmiturile de la masa mafiotilor.. mai bine ca unul care face scandal.. voi astia inteligentii nu vreti sa intelegeti ca noi iesim in strada ca ne-am saturat... voi ati fost invatati cu ceausescu sa rabdati.. noi nu mai putem... nu avem rabdarea voastra...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai ca gresesti si mai mult... A fi demn si curajos nu inseamna sa fi si prost.
      Despre mine gasesti mai multe aici:
      http://adevarul.ro/locale/hunedoara/hunedoara-portret--valter-cojman-lupta--coruptiei-lampasul-1_50ad194c7c42d5a6638ea6a8/index.html

      Ștergere
    2. bine ca esti dumneata inteligent... te rog nu ne mai lumina cu inteligenta ta.. si lasa-ne pe noi prostii si drogatii sa luptam sa va scoatem tara din rahat.. .. voi cei de generatia voastra atata stiti sa huliti.. si sa nu faceti nimic... nimic ati facut si cand a fost dat ceausescu jos, nimic ati facut si pe timpul lui ceausescu, nimic faceti si acum... asa ca te rog sa nu vii iar cu abureli dea astea .. ca poate tin la cei ca tine dar nu la noi... unde va e curajul daca de 26 de ani nu ati facut nimic?.. acum cand noi mai facem cate ceva... veniti cu idei de genu ca noi iesim in strada pt ca suntem drogati si pt ca suntem platiti, si ne faceti si prosti.... sa va fie rusine... daca la varsta dumneavoastra stiti ce e aia... banuiesc ca sunteti unul din aceia care au simpatii prin PSD sau stiu eu ce parid.. ori mai credeti in minuni cu mintenia pamantului {adica ponta.. mincinosul cu facultati prin italia}... .. inca o data va spun.. noi ne-am saturat de toti... asa ca daca totusi aveti ceva prin cap.. veniti cu ceva coerent ceva sa ne ajute sa schimbam acest sistem.. daca nu .. mai bine taceti.. nu incercati sa ne prostiti cu aberatii de genu respectarrea libertatilor si drepturile omului.... oare ei sunt supraoameni? au alte drepturi ca noi? eu daca sunt suspect de ceva ma ia politia si tribunalul la intrebari.. pe ei de ce nu? cand e vorba de ei sunt alte legi cand e vorba de noi altele?... hai lasa-ma..

      Ștergere
    3. Voi o bagati in rahat...
      Ati bagat-o pana la briu in 2014, apoi in 2015 ati bagat-o pana la gat si acum vreti sa o inecati de tot...
      Mai coerent decat art. 72, aliniat (2) din Constitutia Romaniei si atributiile DNA nu cred ca exista... Insa, voi, nu aveti cum sa le intelegeti.
      Oprea merita de multi ani sa infunde puscaria. Insa voi nu vedeti faptul ca DNA a comis un abuz de putere, erijandu-se in ceea ce nu este, ceea ce constituie o ilegalitate... (Ceva de genul in care un oftalmolog vrea sa faca pe neurochirulgul). Fara sa punem la socoteala ca cererea DNA de urmarire penala a lui Oprea este o ilegalitate, pur si simplu este inutila pentru ca art. 72, aliniat (2) din Constitutia Romaniei spune clar ca parlamentarii pot fi anchetati si trimisi in judecata fara aprobarea parlamentului.
      In concluzie, actiunea ilegala si inutila a DNA este doar o manipulare prin care ii prosteste pe oameni si ii incita la proteste tampite, inutile si fara obiect, exact ca cel la care zici ca ai participat...
      Deci... DOCUMENTEAZA-TE, INFORMEAZA-TE CORECT si abia apoi REACTIONEAZA... Altfel ajungi sa fi catalogat prost si idiot... E SIMPLU.

      Ștergere
  22. Domule Valter,

    Acesta este adresa dvs. ?

    Contact:

    tel. : 004 07200 156 46 sau 004 0726191341
    email: office@transilvaniadventure.ro
    website: www.transilvaniadventure.ro
    facebook: www.facebook.com/TransilvaniaAdventure

    Caut adresa dvs. de e-mail.

    RăspundețiȘtergere
  23. Nu mai scrieți atâtea proști, că dvs nu le-ați dreptul să judecați: ,,tineri "frumoși", liberi, proști, idioți și leneși, înainte de a ieși în stradă pentru o tâmpenie, folosiți-vă măcar un neuron ca să gândiți cu propriul cap." Dacă nu înțelegeți nimic asta, sunteți un dobitoc și un moșul.

    Sunteți cel mai nebun la cap că ați scris: DNA = POLIȚIA POLITICA DE TIP STALINIST din România, că nu este adevarat.
    DNA face curățenie generala: România devine serioasă în lupta crimei organizate, la doisprezece ani de la aderarea la UE și la patrusprezece ani de la înființarea DNA.

    În urma dumneavoastră, DNA vine și va luați în pușcărie, că scrieți proștii înainte de a verifica informația din DNA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1) La cum ai scris imi demonstreaza ca afirmatiile mele sut perfect adevarate.
      2) Oprea merita de multi ani sa infunde puscaria. Insa voi nu vedeti faptul ca DNA a comis un abuz de putere, erijandu-se in ceea ce nu este, ceea ce constituie o ilegalitate... (Ceva de genul in care un oftalmolog vrea sa faca pe neurochirulgul). Fara sa punem la socoteala ca cererea DNA de urmarire penala a lui Oprea este o ilegalitate, pur si simplu este inutila pentru ca art. 72, aliniat (2) din Constitutia Romaniei spune clar ca parlamentarii pot fi anchetati si trimisi in judecata fara aprobarea parlamentului.
      In concluzie, actiunea ilegala si inutila a DNA este doar o manipulare prin care ii prosteste pe oameni si ii incita la proteste tampite, inutile si fara obiect, exact ca protestul din 22 septembrie...
      Deci... DOCUMENTEAZA-TE, INFORMEAZA-TE CORECT si abia apoi REACTIONEAZA... Altfel ajungi sa fi catalogat prost si idiot... E SIMPLU.

      Ștergere
    2. 1) La cum ai scris imi demonstreaza ca afirmatiile mele sunt perfect adevarate.

      Este corect.

      2) Oprea merita de multi ani sa infunde puscaria. Insa voi nu vedeti faptul ca DNA a comis un abuz de putere, erijandu-se in ceea ce nu este, ceea ce constituie o ilegalitate... (Ceva de genul in care un oftalmolog vrea sa faca pe neurochirulgul). Fara sa punem la socoteala ca cererea DNA de urmarire penala a lui Oprea este o ilegalitate, pur si simplu este inutila pentru ca art. 72, aliniat (2) din Constitutia Romaniei spune clar ca parlamentarii pot fi anchetati si trimisi in judecata fara aprobarea parlamentului.

      Păi, nu înțelegeți asta, că DNA poate sa facă cererea de urmărire penală a senatorului Opera. Parlamentarii pot fi anchetați și trimiși în judecata. Este necesară aprobarea Parlamentului.

      În concluzie, actiunea ilegala si inutila a DNA este doar o manipulare prin care ii prosteste pe oameni si ii incita la proteste tampite, inutile si fara obiect, exact ca protestul din 22 septembrie..

      Dacă tot v-ați trezit, scandalizat. "puneți partidul ,,d-vostra" sa voteze o lege care să infesteze ,,imunitatea" hoților din parlament. Și-o să fiți iar scandalizat de cum or sa voteze membrii partidului d-voastră, penal!
      PS.: Oprea este vinovat de altele nu de ,,ucidere".

      Corect: acțiunea legala și utila a DNA este doar o parte din înregistrări au fost făcute chiar ca este o legitate de procurorii DNA.

      Trebuie să spuneți corect: prostește pe oameni și soarta ii ajuta pe cei mai curajoși sa facă proteste, utile și obiect, exact ca protestul din 22 septembrie.

      Așadar, documentează-mă, informează-mă absolut corect. În alt mod, ajungeți să fiți catalogat drept „om dificil”, este pur și simplu corect".

      Ștergere
    3. 1. Daca ai fi citit captura de pe site-ul DNA ai fi vazut ca DNA nu are competente in anchetarea accidenteloe de munca si/sau accidentelor rutiere.
      2. Cererea DNA pentru urmarire penala in cazurile enumerate mai sus este un abuz de putere, deci este ilegala. Pe de alta parte, cererile catre parlamentul Romaniei se fac de catre PG prin intermediul ministrului justitiei si nu direct de catre DNA... Deci, o alta ilegalitate.
      3. Art. 72, alinia (2) din Constitutia Romaniei este foarte clar:
      "Deputatii si senatorii pot fi urmăriti si trimisi in judecată penală pentru fapte care nu au legătură cu voturile sau cu opiniile politice exprimate in exercitarea mandatului, dar nu pot fi perchezitionati, retinuti sau arestati fără incuviintarea Camerei din care fac parte, după ascultarea lor. Urmărirea si trimiterea in judecată penală se pot face numai de către Parchetul de pe langă Inalta Curte de Casatie si Justitie.
      Competenta de judecată apartine Inaltei Curti de Casatie si Justitie."
      Deci Oprea putea si urmarit penal, anchetat si trimis in judecata fara ca DNA sa comita abuzul de putere pe care l-a facut si cu care a prostit vreo 2000-3000 de indivizi neinformati si usor de manipulat.
      4. Nu sunt membru de partid.
      5. Nu sunt "om dificil". Din contra... Insa, cand cineva afirma lucruri gresite si contrazice ceva mai mult decat evident, ma vad nevoit sa-l trag de urechi si sa-l atentionez ca greseste. Daca intelege si isi recunoaste greseala e bine. Daca nu, atunci il, cataloghez ca fiind prost si idiot si il las in lumea lui... si ii informez pe ceilalti despre individ.

      Ștergere
  24. Ai dreptate, accident de munca, dar nu înțeleg de ce ministru de interne când iese la o bere trebuie să iasă cu girofarul,deoarece nu era în misiune. Noi trebuie să ieșim în strada ca și parlamentari să schimbe constituția, pentru ca și ccr să valideze referendum din 2012 în urma căreia poporul a votat pentru 300 de parlamentari

    RăspundețiȘtergere
  25. Ai dreptate, accident de munca, dar nu înțeleg de ce ministru de interne când iese la o bere trebuie să iasă cu girofarul,deoarece nu era în misiune. Noi trebuie să ieșim în strada ca și parlamentari să schimbe constituția, pentru ca și ccr să valideze referendum din 2012 în urma căreia poporul a votat pentru 300 de parlamentari

    RăspundețiȘtergere
  26. ...sant eroii nascuti dupa 89.Eroi care cauta norocul sub capac si sant usor de manipulat in anumite situatii.

    RăspundețiȘtergere
  27. "să fii" se scrie cu doi de "i", domnule moșuleț analfabet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nemernicul, cand nu are argumente ca sa combata lucrurile evidente, se leaga de orice lucru infim, cum ar fi lipsa unui "i" intr-o poza...

      Ștergere
    2. Autorul articolului este "imbecil calificat" se face ca e prost si nu-ntelege deoarece nu vede ceea ce tocmai el arata:

      "3. Anchetarea parlamentarilor și trimiterea lor în judecată se poate face și fără votarea acestora în parlament... (perfect deacord, atentie – este vprba de anchetarea si trimiterea in judecata- cererile DNA in parlamentul Romaniei a fost de fiecare data pentru retinere si posibil arestare preventiva, trebuie avut in vedere ca multe din faptele pentru care pentru domnii parlamentari au fost fapte pentru care se cere automat si retinerea , fapte grave de coruptie, abuz in serviciu, crima organizata etc)
      A se citi Constituția României, art. 72, aliniat (2):
      " ART. 72
      Imunitatea parlamentară
      (1) Deputatii si senatorii nu pot fi trasi la răspundere juridică pentru voturile sau pentru opiniile politice exprimate in exercitarea mandatului.
      (2) Deputatii si senatorii pot fi urmăriti si trimisi in judecată penală pentru fapte care nu au legătură cu voturile sau cu opiniile politice exprimate in exercitarea mandatului, - dar nu pot fi perchezitionati, retinuti sau arestati fără incuviintarea Camerei din care fac parte, după ascultarea lor. - Urmărirea si trimiterea in judecată penală se pot face numai de către Parchetul de pe langă Inalta Curte de Casatie si Justitie.
      Competenta de judecată apartine Inaltei Curti de Casatie si Justitie.
      (3) In caz de - infractiune flagrantă - , deputatii sau senatorii pot fi retinuti si supusi perchezitiei. Ministrul justitiei il va informa neintarziat pe presedintele Camerei asupra retinerii si a perchezitiei. - In cazul in care Camera sesizată constată că nu există temei pentru retinere, va dispune imediat revocarea acestei măsuri. -"

      Ștergere
  28. Abaterea atenției de la tema principală printr-un fleac se cheamă ”ignoratio elenchi”. Era caracteristica de bază a lumii bizantine, iar una dintre cauzele care au dus la fatalul 29 mai 1453 - aceasta a fost.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu exista nici o abatere a atentiei si subiectul nu e un fleac.
      Reprezentantii UE au spus clar ca sintagma „ciumă roșie” trebuie sa inceteze a mai fi folosita.
      In schimb comentariul tau ar trebui sa faca parte din „heringul roșu” sau „ad hominem” si, chiar, din ”ignoratio elenchi”.

      Ștergere