BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

duminică, 14 februarie 2016

- Francisc Gerschner: Un gospodar pentru Petroșani

 
Pe Francisc Gerschner l-am văzut, pentru prima oară,  în martie 2011, la sediul e-on din Petroşani, când încheiam contractul pentru gaz... şi am observat că era oprit de oameni, pentru diferite probleme, cărora le explica calm, civilizat cum să rezolve acele probleme, fără a arăta că este agasat sau deranjat de faptul că a parcurs vreo 3 metrii din sală în vreo 15-20 de minute.
   Ulterior am aflat, de la doamna care îmi încheia contractul la gaz, că este directorul e-on pe Valea Jiului şi am căpătat un respect deosebit pentru acest om, ţinând cont de modul în care trata oamenii...
   După, aproximativ, o lună, am avut plăcuta surpriză să-l găsesc printre invitații pensionarilor, la o şedinţă a acestora, unde participam şi eu. Tot atunci am aflat că este membru PSD în organizaţia din Petroşani. Am stat de vorbă cu Francisc Gerschner şi am rămas plăcut impresionat. Mi-am dat seama ca este un om foarte politicos, dispus să ajute orice om îi cere ajutorul şi, conform spuselor unora din pensionari, un om cumsecade şi gospodar. 
   Acum am aflat că și-a dat demisia din PSD Petroşani. De aceea mi-am spus că PSD Petroşani a făcut cea mai mare greșeală pierzând un om de calitatea lui Francisc Gerschner pentru că acesta face parte din categoria acelor oameni de valoare care pot candida cu cinste şi care pot avea succes la alegerile locale din Petroşani, indiferent dacă candidează pentru consilieri sau pentru primărie. Francisc Gerschner este un astfel de om şi poate fi o opţiune viabilă pentru locuitorii Petroşaniului şi m-aş bucura, pentru petroşăneni, ca Francisc Gerschner să candideze la locale şi să câştige locul pentru care candidează. De altfel cred că Francisc Gerschner este singurul contracandidat a lui Ridzi cu șanse mari să câștige în fața acestuia. Aceasta este părerea mea, a unora din petroșănenii şi a multora din pensionarii din Petroşani cu care am vorbit. 
Mai sper că pierderea suferită de PSD Petroșani va fi un câștig pentru ALDE Petroșani și că Francisc Gerschner se va alătura echipei ALDE Petroșani și că va fi propulsat pentru a candida pentru funcția de primar al Petroșaniului din partea ALDE Petroșani.
   
Deci, oameni din Petroşani, când mergeţi la sediul e-on să vă plătiţi facturile sau cu alte probleme, încercaţi să-l convingeţi pe Francisc Gerschner să candideze pentru voi. Nu veţi regreta!

Un comentariu: