BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

luni, 11 ianuarie 2016

- Pacient în stare gravă, Spitalul Universitar de Urgență Bucureşti şi parlamentarul PNL, Buşoi Cristian

 
Spitalul Universitar de Urgență Bucureşti
 

La începutul anului 2016 am primit un mesaj de la o doamnă, Gabriela Crişan, pe care o am în lista de prieteni pe facebook şi care mi-a relatat despre o problemă familială, problemă în care este implicat Spitalul Universitar de Urgență Bucureşti şi politicianul Buşoi Cristian…
     Ştim cu toţii cam ce se întâmplă prin spitalele din România, cum medicii nu te bagă în seamă dacă nu dai sfânta şpagă şi de multe ori, chiar dacă dai şpaga, rămâi pe mâinile bietelor asistente care te îngrijesc cum pot şi cum se pricep ele mai bine pentru că medicul se închide ori în cabinetul lui, ori în camera de gardă… De aceea s-au înfiinţat nişte asociaţii care „apără” drepturile pacienţilor… Se pare că şi Buşoi Cristian a înfiinţat o astfel de asociaţie… Acestea fiind spuse ca preambul, să revenim la mesajul primit…
     
Gabriela Crişan
Doamna Gabriela Crişan, în mesajul pe care mi l-a postat pe facebook, mi-a povestit cum, în după amiaza zilei de 25 Decembrie 2015, soţul ei, Mihail Crişan în vârstă de 76 de ani şi jumătate, a avut o criză de astm ceea ce a determinat-o să-l ducă urgent la Spitalul Universitar de Urgență Bucureşti. Acolo a fost împiedicată de agentul de pază să intre cu soţul ei, după ce acesta fusese băgat în compartimentul urgenţe, ca să-i spună medicului de gardă despre problema soţului ei… Astfel că a rămas pe hol, aşteptând îngrijorată să i se spună ceva despre starea soţului ei, de la orele 16.00 până la orele 21.00… Pe la orele 17.00, politicianul Buşoi Cristian şi-a făcut apariţia pe holurile spitalului… iar, femeia respectivă, îngrijorată fiind, şi-a făcut curaj şi l-a abordat pentru a-i cere ajutorul, ştiind că acesta are o asociaţie care se ocupă de drepturile pacienţilor. Din păcate, Buşoi Cristian, a fost evaziv, i-a dat numărul de telefon (0722438305) şi i-a spus că nu ştie dacă o poate ajuta atunci, pentru că este Crăciunul, dar să îl sune a doua zi ca să-i spună când o poate ajuta cu o internare pentru soţul ei pentru nişte controale amănunţite şi, dacă mai are probleme, să apeleze la el cu încredere. După care a plecat. Astfel că doamna Gabriela Crişan a rămas să aştepte, îngrijorată, veşti despre soţul ei. Pe la orele 21.00, soţul ei a fost scos pe targă având asupra lui un EKG, o radiografie şi o reteţă spunându-i-se că poate merge acasă. Astfel că doamna Gabriela Crişan a fost ajutată de un brancardier să-şi ducă soţul la un taxi şi să-l urce în taxi, dat fiind faptul că şoţul ei nu avea destulă forţă să se ţină pe picioare. Când au ajuns acasă, la coborârea din taxi, soţul ei a căzut din picioare şi a trebuit să apeleze la ajutorul vecinilor ca să-l ducă în casă, la etajul 4.
  
Buşoi Cristian
A doua zi pe la orele 12.00, dat fiind starea în care se afla soţul ei, doamna Gabriela Crişan şi-a luat inima în dinţi şi l-a sunat pe Buşoi Cristian care i-a răspuns dar a expediat-o rapid, cerându-i să-l sune pe data de 28 Decembrie 2015. Disperată, femeia l-a sunat şi atunci dar i-a închis telefonul. Astfel că, femeia, pe bună dreptate, se întreabă cum un astfel de om, care are o asociaţie care”apără” drepturile pacienţilor dar care o tot duce cu vorba, îi poate apăra ei, soţului sau altor oameni drepturile? Ea crede că acest om a minţit-o şi i-a înşelat încrederea şi că îi sfătuieşte pe bucureşteni să nu aibă încredere în Buşoi Cristian, după ce a păţit ce a păţit, pentru că este un mincinos care nu-şi respectă promisiunile.
   Faţă de cele întâmplate la spital, doamna Gabriela Crişan spune:

Adevărul că, dacă mergi la urgenţă în Bucureşti, te duci de pomana… Rareori iţi face ceva, te ţine acolo degeaba, nici la wc nu te duc dacă nu te poţi deplasa iar badiguardul de la usa nu iţi dă drumul înăuntru. Dacă bolnavul e şi în vârstă, nici nu se uită la tine”.

De asemenea, mai spune că, până acum 3 ani, nu a avut nevoie de doctori și acum se întreabă de ce oare a plătit CAS atâţia ani şi de ce le mai opreşte CAS din pensie dacă medicii nu-i bagă în seamă şi nu-i tratează aşa cum trebuie?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu