BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

joi, 23 aprilie 2015

- PETIŢIE: DIASPORA-Impozit minim de 100 Euro anual/persoană majoră dacă vrea să participe la vot

   În urma apariţiei unei fotografii jignitoare, în primul rând, la adresa poporului român plătitor de taxe, impozite, TVA-uri, etc. şi la adresa unei propuneri decente privind organizarea votului în diaspora venită din partea premierului României, sub titlul "Ponta, ia de la Diaspora" (vezi mai jos), am hotărât să fac o petiţie în acest sens:


Către Guvernul României, Senat, Camera deputaţilor şi Preşedinţie
        Date fiind costurile enorme ale organizării votului în ţară şi străinătate, la diferite tipuri de scrutinuri (parlamentare, prezidenţiale, referendumuri, etc.), achitate din bugetul ţării, buget susţinut de noi, cei mulţi, care avem venituri de la un salariu minim brut de aproximativ 220 Euro în sus şi un salariu mediu brut de aproximativ 430 Euro, pensii minime brute de 100 euro si o pensie medie brută de aproximativ 190 Euro, plătitori de impozite, TVA, CASS, etc. cu sume care depăşesc cu mult 10 Euro lunar, considerăm că cei din diaspora, care vor să participe la vot, trebuie să plătească un impozit către bugetul ţării de minim 100 Euro anual sau să vină în ţară şi să voteze la secţia de vot la care este arondată adresa domiciliului stabil sau la o altă secţie de vot, conform legii. Adică, pe scurt, nu vedem de ce trebuie să suportăm, noi cei mulţi şi săraci din ţară, costurile mari ale votului din străinătate.
      De asemenea, acestia, trebuie să se inscrie pe listele permanente, de la ambasade şi consulate, cu cel puţin 2 luni înainte de data alegerilor, pentru a se cunoaste numărul acestora în vederea constituirii numărului optim de secţii de votare pentru ca votul să decurgă fără incidente.
      Acestea fiind propunerile noastre pentru acoperirea costurilor votului din Diaspora şi pentru exercitarea dreptului la vot, semnăm această petiţie după cum urmează:
.........................................................................................................................................

SEMNEAZĂ PETIȚIA AICI! 

5 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Uitati sa luati in calcul ca cei ce muncesc in Diaspora trimit in tara banii si ca cei de acasa ii cheltuie acolo contribuind astfel la cresterea economiei Romaniei. De ce vreti legi noi pentru cei ce au votat in Diaspora? E ca si cum ati face ura de rasa. NIMENI nu va va satisface dorinta pentru ca nu va accepta Uniunea Europeana (vezi drepturile omului) Eu am votat si indiferent aici sau in tara, votul meu ar fi fost acelasi. Prin aceasta actiune nu veti reusi sa ingraditi votul. Incercati sa iesiti din tara la munca in strainatate si indurati umilintele la care sunt supusi romanii nostrii si veti vedea altfel lucrurile. Cei ce au votat ,au votat nu numai pentru ei ci si pentru cei lasati acasa. Nu sunt tradatori...viata e o jungla si ca sa supravietuiasca ei si familiile lor, s-au sacrificat, stand departe de casa. Judecati ceva ce nu cunoasteti sau din egoism, dar nu stiti ce inseamna calvarul strainatatii! Putini reusesc sa razbata in jungla strainatatii. Cei mai multi,sunt chinuiti. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trimiteti bani in tara si contribuiti la bunastarea celor care primesc acei bani. Nu trimiteti bani statului roman. Eu la acest aspect ma refer. aveti dreptul de vot, nimeni nu vi-l ia dar, pentru organizarea votului in strainatate cei care vor sa voteze trebuie sa contribuie la organizarea acestora sau, mai simplu, sa vina in tara si sa voteze. Eu nu i-am facut pe cei plecati tradatori... Departe de mine acest gand dar, daca tot stai in alta tara, de ce trebuie sa-mi hotarasti mie soarta, celui din tara? De ce trebuie sa suportam noi alegerile voastre proaste? In 2009 ni l-ati dat pe cel mai mare infractor si mafiot din Romania: Basescu Traian. Acum ni l-ati dat pe Iohannis, un alt infractor de care justitia nu s-a atins pentru ca este sustinut de Germania ( justitia basista nu se atinge de cei care il apara pe Basescu) si, acum, nu se atinge pentru ca este mai presus de lege.

      Ștergere
  3. Tradatori de tara si de neam .

    RăspundețiȘtergere